Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב.

לאחר הפריצה שלי לרכב לפני שבועיים לא נישאר לי עם מה להגביר את הקומפוננט שיש לי ברכב (פוקאל V1), ואין לי גם שום רצון (וכסף) לחזור לתחום האודיו ברכב אז הכלטתי לשים את הפוקאל בבית. ומכאן לשאלות:

מהו נפח התייבה שאני צריך?

האם חייב פורט? אם כן אז איזה? ומה יהיו ההבדלים (אם ובלי)?

תודה על העזרה.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

כמעט לכל הסדרות של פוקל לרכב, יש את הדגמים הללו המקבילים בסדרות לבית, תבדוק באתר שלהם, במחלקה של HOME ותראה עם איזה נפחים הם עובדים.

אם לא תמצא, יש את התוכנות WINISD, BASSBOXPRO, אבל אתה צריך את כל הנתונים המכניים והאקוסטיים וחשמליים של המידבאס שלך.

פורסם

דומה זה לא זהה :wink:. נו באמת, אתה בחיל אוויר, אתה אמור לדעת את זה :lol:

The Red, אם תוכל לתת PDF או לינק לנתוני ה T\S של הרמקולים (כל הנתונים הטכניים) נוכל לעזור לך בחישוב נפח תיבה מומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה, אין מצב שמישהו עוזר לי כאן?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

סבלנות, סבלנות אבאל'ה :lol:

תיבה אטומה: רשום גם ב PDF שנתת - 30 ליטר. בתוכנה יצא לי 32.2, מספיק קרוב.

תיבה עם פורט: 82.6 ליטר. הפורט צריך להיות באורך 15.1 ס"מ ובקוטר 10.2 ס"מ.

התוכנה ממליצה דווקא על התיבה עם הפורט כתיבה המתאימה יותר לרמקול. בכל מקרה כאן אנחנו עדים לרמקול שמתוכנן לעבוד בצורה המיטבית בנפח של דלת ממוצעת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

30 ליטר? :shock: הסאב שלי עבד ב 26 :lol:

כניראה שנצטרך ליבנות רמקול ריצפתי :?

תודה רבה על המידע (ובאמת פיספסתי את הנתון ב PDF :oops: )

פורסם

ומה הנפח של דלת ממוצעת?

פורסם

אז זהו שיש לי ממש בעיה של מקום (חדר - לא סאלון).

ואין לי מקום לשים רמקול "מיני" ריצפתי, וליתלות 30 ליטר זה ממש גדולץ.

איך זה שדלת ממוצעת מספיקה לעבודה ופיתאום צריך 30 ליטר? וביכלל איך זה שרוב הרמקולים בנויים לעבוד באיזור ה - 8 ליטר וה V1 צריך 30? מה משפיע כל כך על הנתון הזה?

תודה, יבגני.

פורסם

יש כל כך הרבה פקטורים שמשפיעים על הנפח שהרמקול דורש.

למיטב ידיעתי נפח של דלת ממוצעת הוא 30 ליטר.

איתמר.

פורסם

אגב מה הנתון "Z" ב WINISD אומר? (הכלטתי לילמוד קצת :-) )

פורסם

בד"כ הוא מופיע כ Znom, משמע עכבה נומינלית של הרמקול, בד"כ 4 אוהם.

איתמר.

• תוכן חדש...