Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום יש לי מגבר פשוט של חברת red sound USA

RS 500: 250W x2Ch.

המגבר מוברג על הפח של המושב האחורי של הרכב.

וסאב של חברת eXtreme משהו קטן לא משהו מיוחד(אין לי פרטים עליו כי אין לו מדבקה או משהו קניתי אותו יד שניה).

המגבר מחובר רק לסאב עד שהתקציב שלי יוכל לאפשר משהו נורמלי..

עכשיו הרדיו דיסק שלי של alpine CDE-9846R שאני שומע מוזיקה אחרי איזה 5 דקות משהו כזה השירים מתחילים לקפוץ בדקתי עם זה בדיסק שום דבר בלי סריטות דיסק חחדש..

נגעתי מאחורי הרדיו דיסק שלי ומרוב חום נשרפת לי היד !!!!

הלכתי לבדוק מה מצב המגבר שלי אני נוגע בו הוא יותר חם מהרדיו דיסק..

חשבתי על לחבר מאוורר או משהו לקירור, אבל האם זה קורה או שיש בעיה(קצר) במגבר או ברדיו דיסק?

בתודה יוסי ..

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם
שלום לחברי הפורום יש לי מגבר פשוט של חברת red sound USA

RS 500: 250W x2Ch.

המגבר מוברג על הפח של המושב האחורי של הרכב.

וסאב של חברת eXtreme משהו קטן לא משהו מיוחד(אין לי פרטים עליו כי אין לו מדבקה או משהו קניתי אותו יד שניה).

המגבר מחובר רק לסאב עד שהתקציב שלי יוכל לאפשר משהו נורמלי..

עכשיו הרדיו דיסק שלי של alpine CDE-9846R שאני שומע מוזיקה אחרי איזה 5 דקות משהו כזה השירים מתחילים לקפוץ בדקתי עם זה בדיסק שום דבר בלי סריטות דיסק חחדש..

נגעתי מאחורי הרדיו דיסק שלי ומרוב חום נשרפת לי היד !!!!

הלכתי לבדוק מה מצב המגבר שלי אני נוגע בו הוא יותר חם מהרדיו דיסק..

חשבתי על לחבר מאוורר או משהו לקירור, אבל האם זה קורה או שיש בעיה(קצר) במגבר או ברדיו דיסק?

בתודה יוסי ..

עריכה: נו מה פתאום כל פורום אודיו לא מכיר את הבעיה.?

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...