Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחתרת הרייסים-7 ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי,

אני יכול להגיב רק בצורה אחת.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

סע לעמדה מס. 1 בחולון ותבין למה אני צוחק, כדי שתוכל לבכות יחד איתי אח"כ.

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לוגיסטיקה גדולה מדי.

לדעתי רכב שעובר טסט מבחינת בלמים, צמיגים וכל שאר המערכות הבטיחותיות + זיהום אויר אמור להיות כשיר לתנועה.

אולי אפשר להטיל אגרת ביטוח חובה לפי מספר הסוסים. שולחים את הרכב המשופר לבדיקת דיינו.

יצא 60 כ"ס? שלם 600 ש"ח ביטוח חובה.

יצא 700 כ"ס? שלם 7000 ש"ח.

זה יעודד אנשים שגרים בתל אביב, למשל, לקנות מכוניות חסכוניות וזה יתן לכל בעל רכב משופר תוצאות מהימנות של מה הרכב מסוגל לעשות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זובי בובי.

רכב עם 700 כ"ס מה לעשות, פחות בטיחותי על הכביש. בנאדם ששיפר רכב עד לרמה של 700 כ"ס, שישלם.

מכיר מס הכנסה?

אמור ברוך הבא למס כ"ס. בקיצור - מסכס.

פורסם
יוסי,

אני יכול להגיב רק בצורה אחת.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

סע לעמדה מס. 1 בחולון ותבין למה אני צוחק, כדי שתוכל לבכות יחד איתי אח"כ.

אני מבין מה אתה אומר.

ככה זה עובד בדרום אמריקה, "עולם שלישי".

זה מה שצריך שיהיה. חסרים לנו מהנדסים במדינה? טכנית זה אפשרי, אם לא הייתה לנו ממשלה שאינטרסים פרטיים אוחזים אותה בביצים.

פורסם

:יצא 60 כ"ס? שלם 600 ש"ח ביטוח חובה.

יצא 700 כ"ס? שלם 7000 ש"ח.

זובי .

הגיוני - אבל לא בהגזמה כספית (אני מוכן לשלם, בתנאי שירשמו ברישיון שיש לי יותר כ"ס :wink:)

יאללה שיהיה חוק מוטורי , מקומות יעודיים , ורכבים יעודיים לכך בלבד .:idea:

לא מוצא שום סיבה כי רכב לנסיעה מנהלתית , יאבד פרופורציות .

אין שום סיבה למרוץ בכביש , הכביש לא עוזר ולא סולח .

ולא הכל אבוד , אפשר להמשיך להלחם על הזכות לספורט מוטורי - ושווה להלחם על כך .

:shock: רק תסבירו לי , איך באמצע מרדף משטרתי ומסוק - הוא גם שלח SMS , כמה ידיים יש לו :?:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

700 כ"ס מטיפו? מעניין מה יש מתחת למכסה מנוע?200-250 כוח סוס אפשר לסחוט מהאוטו אבל 700?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

הרגע שמו לך תמונה מהדיקת דיינו שהוא הגיע ל-560 בטוחים, ועם לא היתה לו תקלה בקלאץ' בלה בלה בלה הוא היה מגיע ל-700

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
רכב עם 700 כ"ס מה לעשות, פחות בטיחותי על הכביש. בנאדם ששיפר רכב עד לרמה של 700 כ"ס, שישלם.

רכב עם 700 כ"ס עם בולמים מעולים + מרכז כובד נמוך יותר וברמבואים 4 בוכנות עם דיסק 322 מ"מ ולב אלומיניום לדיסק שסביר להניח עוצרים בשפת הצ'כונה : בן זונה , יהיה פחות בטיחותי מקורולה שנת 97 לדוגמא כאשר שניהם על 100 בכביש המהיר ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לקחתה בכוונה את הקורולה בתור דוגמה , או שזה בגלל הבחור שמעלייך עם הקורולה ? אתה אומר שאתה רוצה לבדוק איתו אם האוטו שלך או שלו עוצר יותר מהר מ 100 ?

בטוח אפשר לארגן משהו :lol:

אור

פורסם
:shock: רק תסבירו לי , איך באמצע מרדף משטרתי ומסוק - הוא גם שלח SMS , כמה ידיים יש לו :?:

אייל .

שכחת כמה פרטים - על היאבוסה עם גז צחוק במנוע שפולט אש מהאגזוז בזמן נסיעה.

נו באמת...:roll:

פורסם

לא בדיוק ולא אצל כולם :idea:

ככה סתם שעות החיים שלי בלילה ובצירי האורך הפנימיים בין גדרה לחדרה .

אני נהנה לראות את הרכבים , אבל .

רוב הרכבים לא מתואמים , מתקשים להחזיק סרק, פולטים רעשים וניצוצות מאחור

בפתיחות מחליקים ויש רכבים נוספים בכביש , כך שלא פעם יש כמעט נשיקות ישבן עם הרכב הצמוד .

הנהגים עסוקים בכיוון הרכב או כל דבר אחר למעט מבט על הכביש , משייטים בין מסלולים בלי כוונה .

חלקם מונמכים בהגזמה , ובמקומות שהכביש משנה קצת גובה ( ובישראל יש הרבה ) המתלה האחורי או יחידת הפליטה

משפשת את הכביש עם ניצוצות אש .

כך שיש ויש , ומאחר ויש עוד משתמשים בכביש - טעות שלהם , גם אחר ישלם .

נכון שיש גם לא חכמים עם טויוטה , מאזדה 6 ( אני ):wink:

אבל מדובר כאן על חכמים ואוהבי התחום המוטורי , לכן זו בעיה , אשר הייתה מטופלת אם היה מקום יעודי לנסיעות מבחן

או תחרות - לכן אני בעד חוק הספורט המוטורי , מעבר לאהבת התחום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
רכב עם 700 כ"ס עם בולמים מעולים + מרכז כובד נמוך יותר וברמבואים 4 בוכנות עם דיסק 322 מ"מ ולב אלומיניום לדיסק שסביר להניח עוצרים בשפת הצ'כונה : בן זונה , יהיה פחות בטיחותי מקורולה שנת 97 לדוגמא כאשר שניהם על 100 בכביש המהיר ?

יאשה, בכנות - אם היית חברת ביטוח, על מה היית לוקח יותר כסף?

קורולה 97 או פיאט טיפו עם 700 כ"ס, בלמי ברמבו עם 12 בוכנות ודיסקים 522 ממ?

אפילו אם הנהג בפיאט נוהג כמוני (כלומר, כמו סבתא) - היית לוקח יותר כסף על הפיאט, פשוט כי הרכב מסוגל לעשות הרבה יותר וקל להתפתות. פשוט לוחצים על הגז והאוטו עף קדימה. לכן הסיכון גבוה יותר והמחיר בהתאם. מדובר פה על ביטוח של המדינה לנפגעים, לא ביטוח מקיף במקרה של נזק לרכוש.

פורסם

אם זה היה ככה , אנשים לא היו מבטחים .

אני בדעה שאין דבר כזה רכב מסוכן אלא נהג מסוכן .

בד"כ שיקול הדעת משתפר עם השנים ( מלבד המקרה של שמר ) ולכן רכבים בידיים של צעירים משתוללים יותר ומתפרעים יותר . בחור מבוגר יותר , עם יותר ניסיון ופחות חרמנות על דוושת הגז ימנע מלהכנס למצבים שהוא יודע שיש סיכוי שיקרה נזק .

חברות הביטוח מודעות לעניין ולכן לכל קבוצת גיל יש מחיר שונה .

חוץ מזה , אתה כרגע מעיף לעזאזל את כל אוהבי התחום שאין להם אבא עשיר . תחשוב על זה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...