Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד. קיבלתי קנס על שחניתי במקום אסור. קיבלתי אותו מודפס הביתה את התמונה של הרכב לידו.

לפי התמונה, התמרור נראה בגובה של 3 מטר ומעלה. עכשיו אני מבין גם למה לא שמתי לב אליו מתוך המכונית.

אני מנסה להבין האם יש גובה מקסימלי לתמרור לפי התקנות. אם מישהו יודע, אשמח אם הוא יפנה אותי ללינק המתאים.

תודה

פורסם

כמדומני אין תקנה קבועה בחוק בנושא, אם כי קיימים תקדימים בהם ביטל בית המשפט את הדו"ח בשל התקנת תמרור גבוה מידי או נסתר מעיני הנהג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כלומר הכי גבוה שמותר לתמרור להיות זה 2.20 מ'? (אני מבין שזה מתייחס לתמרורים על המדרכה/אי תנועה, לא תמרורים שהם מעל הכביש). אולי שווה לנסות לבטל את הקנס.

×
×
  • תוכן חדש...