Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול אני ועופר דותן עשינו לנו איזה מפגשון קטן.:lol:

המטרה הייתה לשמוע את הסאב האודיופיל כי רוצה להחליף.

אחרי שמיעה קצרה אני יכול להגיד:

חוות שמיעה.

הממצאים שלי:

אני חייב להגיד שדבר ראשון שמעו מדהים.:shock:

בקשר לסאב: את האמת אני מחפש משהו מאוד ספציפי האודיופיל נשמע נפלא הוא משתלב עם המוזיקה בצורה נעימה מאוד.

אבל הוא לא מספיק חזק בשבילי.

עם הייתי הולך על אודיופיל אני חושב שהייתי הולך על שלישייה.

הייה אצל המערכת של עופר משהו ספציפי שהייה חסר אצלי וזה התמונה.

גם אצלי יש את זה אבל אצל עופר זה ממש מורגש. אתה ממש מסתכל לצדדים כדי לראות את הכלי שמנגן באותו רגע.

הטוויטר שלו הL1 PRO באמת לא פרייר בכלל הוא עושה עבודה נפלאה אצל עופר.

אני ממש יושב ברכב ויש לי את ההרגשה שאני יושב בחדר ולא לרכב.

הכול כל כך פתוח ממש כמו לשבת בהופעה חייה, שאתה מסתכל על כל כלי מאיפה הוא בא פשוט מדהים.

בקשר למיד: עופר השמיע לי ווקל וזה נשמע פשוט מדהים.בנוסף עופר השמיע לי קטע "קשה" למיד רינג' והוא עשה עבודה נפלאה זה נשמע חזק מאוד, אבל הוא נותן לך הרגשה כאילו שאתה יכול להגביר עוד, וזה עושה לך חשק להגביר.8)

אבל זה כבר לא נעים לשמוע כל כך חזק:wink:

באמת שסה"כ המערכת נשמעת מעולה.(טוב מה אני מצפה?! סט לגטייה,מגברים של ג'נסיס וסאבים ג'נסיס,לא נשכח את האלפיין ואת הפרוססור)

וכמובן שהתקנה ברמה סופר גבוהה באמת שאין מילים.

באמת שאני היום, יותר נכון אתמול מבין באמת על מה דיברו שאמרו לי "חכה שתכוון" באמת המגברים עם האלפיין וכיוון נשמע מדהים.

עופר נשמע מדהים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אכן המערכת של עופר נשמעת מעולה.

לטעמי משהו בטוויטרים - לפחות בשמיעה שאני שמעתי לא היה מכוון נכון או שהם היו פתוחים מידי.

לעומת זאת ברכב של דני למשל הם לא היו פתוחים מספיק אבל הם היו מפורטים להדהים ונעימים לאוזן כמעט באותה המידה אז ככה שמדובר בציוד מעולה שאפשר להגיע איתו לתוצאות נהדרות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טרבוטה דודוטה שליקא בילקא סבוקה! ו-?!!

דירבאלק אם תקנה עוד רכיב אחד למערכת אני מעלים לך את האוטו ומוכר אותו בכפר ב- 2000 שקל + מערכת :-)

-----

רועי הלגטיה הזה אני מתגעגע אליו לפני שאשמע אותו, ואתה מטריף אותי עכשיו לגביו או שאתה מגזים :roll:

ולמה אתה צריך 3 סאבים ?!!!

אחד לא יספיק?! למה אתה צריך כזו כמות של באסים במערכת, מה אתה שומע בכלל ?

פורסם

לא אמרתי שאני הולך לקנות כלום(לפחות בחודש הקרוב)

ואני לא הולך לשים 3 אודיופילים בגלל כמה סיבות ואחת מהם זה מקום בבג'ז.

קיצור אני רק אמרתי שלטעמי הבאס אצל עופר לא הייה חזק מספיק.

וזה באמת סט מדהים אבל, עם כל הכבוד הסט שמורכב אצלי טוב יותר.

מה שאני ניסיתי להסביר זה שצריך כיונים ועוד קצת כיוונים כדי להבין למה הרכיבים ברכב שלך מסוגלים.

ובמקרה אתמול שמעתי אצל עופר ושוב אני מציין את זה שמעו מדהים.

נאדר שנינו יודעים מה יש לך ברכב, פשוט זה לא מורכב טוב אתה שמעת אצלי ואתה יודע איך זה אמור להישמע פחות או יותר כי אצלי עדיין אין כיוון.

אבל אני בטוח שאתה מסכים איתי ששומעים אלפי שנות אור ממה ששמועים אצלך.

אצלך אפשר לשמוע טוב יותר.

וזה כרוך בהתקנה טובה ומיקום רכיבים, והכי חשוב זה תיבות לוופרים. שראיתה למה הוופר שלך מסוגל.

פורסם

עוד קצת... עוד קצת... רבותיי ההאבוקים 7 אינטש שלי הגיעו :-P

ביט 1

L1

L4

האבוק 7 אינטש

הגברה קיקר ZX

סאב - נחכה ונראה...

זה מתקרב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא אמרתי שאני הולך לקנות כלום(לפחות בחודש הקרוב) ואי ואי :shock:

ואני לא הולך לשים 3 אודיופילים בגלל כמה סיבות ואחת מהם זה מקום בבג'ז. עכשיו אני אוהב אותך SQליסט

קיצור אני רק אמרתי שלטעמי הבאס אצל עופר לא הייה חזק מספיק. שמעתי אצל עופר את הIDMAX לפני שנתיים, ואני מכיר את הגוון של עופר, זה באסים ומבלי להרגיש שיש חומרה (סאב) כך צריך להישמע

וזה באמת סט מדהים אבל, עם כל הכבוד הסט שמורכב אצלי טוב יותר. בכל אופן הסט הזה לגטיה משאיר אותך עם פה פעור

נאדר שנינו יודעים מה יש לך ברכב, פשוט זה לא מורכב טוב אתה שמעת אצלי ואתה יודע איך זה אמור להישמע פחות או יותר כי אצלי עדיין אין כיוון.

אבל אני בטוח שאתה מסכים איתי ששומעים אלפי שנות אור ממה ששמועים אצלך. כן אני מודה אהבתי את עבודת הוופרים אצלך, פשוט מדהים.

אצלך אפשר לשמוע טוב יותר. לא משנה באיזה נפח או באיזה פאזה, צליל זה צליל הוא ישתנה במעטה. כמובן חוץ מהשלמת תמונה כללית ובמה .

וזה כרוך בהתקנה טובה ומיקום רכיבים, והכי חשוב זה תיבות לוופרים. שראיתה למה הוופר שלך מסוגל.

בקיציר ידידי, אל תשווה את הציוד שיש לך לא איתי ולא עם אף אחד אחר, כיוונים ופאזות זה להשלמת תמונה לא מעבר. כבר יש לך את ההתקנה הכי טובה שאפשר להשיג בארץ. יש לך מערכת מושלמת והבאסים לדעתי צריכים להיות בגדר השלמת במה לא מעבר. זה לטעמי האישי

פורסם

סאב 18 קטן ייסדר אותך:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תמיד אפשר גם לנסות 26 אינטש אבל זה סתם בולשיט מסחרי.

וכן, שמעתי את ההאבוקים 7 אינטש, חזקים משהו :-P

גם ככה 90 אחוז מהעבודה הL4 הולך לעשות...

ולגבי סאב - יש לי סבלנות עדיין, חושב... חושב...

Pioneer TS-X150

פורסם

איכשהו התחלנו מסאב מבוסס פירלס XXLS, אליקו נכנס לת'רד ואז גמרנו עם סאב בגודל של צלחת לוויין - איך? :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
תמיד אפשר גם לנסות 26 אינטש אבל זה סתם בולשיט מסחרי.

וכן, שמעתי את ההאבוקים 7 אינטש, חזקים משהו :-P

גם ככה 90 אחוז מהעבודה הL4 הולך לעשות...

ולגבי סאב - יש לי סבלנות עדיין, חושב... חושב...

אתה הולך להנות מהם חבל על הזמן, מקווה שלא יהיהו לך בעיה עם ההתקנה שלהם.

אם אני זוכר נכון יש לך טויוטה? אני אכלתי סרט לדחוס אותם בדלת של הטויוטה.

ואיפה שמעתי אותם?

:cry: !!SOLD!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...