Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חיברתי לד ומשום מה הוא נשרף מהר והתפוצץ ל2 חלקים ביד שלי. ובטעות לקחתי שאיפה בדיוק כשהוא התפוצץ והיה ריח מגעיל כזה.

ידוע לי שיש בלדים ארסן שזה חומר רעיל. האם יש חשש לנזק לבריאות? הרעלה? מישהו קרה לו מקרה כזה עם לד?

אני נורא מודאג.

תודה ושבוע טוב.

:-) just smile
פורסם

אין חשש לבריאות.

להבא השתמש בנגד בערך מתאים המחובר בטור ללד על מנת למנוע הישנות מקרה זה.

פורסם

לא היה צריך נגד, זה משהו בלד, כל שאר הלדים שחיברתי עובדים כמו שצריך, היה מחובר לסוללה של 3.7V.

אז אתה אומר אין מה לדאוג לגבי הרעלה או משהו?

:-) just smile
פורסם

1. אין שום סכנה בלד שהתפוצץ

2. אתה חייב לחבר נגד בטור על-מנת להגביל את הזרם הזורם דרך הלד לערך רצוי.

נכון הוא שסוללה בעלת ערך נקוב של 3.7 וולט לא מסוגלת לספק זרם גבוה (תלוי איזה סוללה) בכדי לשרוף את הלד אבל אתה מקצר את חיי הלד.

האם לד בצבע אדום נשרף לך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

צריכת הזרם של לד שני צבעים שונה עבור צבע אדום והצבע הירוק אבל זה לא קריטי מכיוון שהערכים הם בסביבות 25 מילימאפר.

אולי רכשת לד שני צבעים לזרם נמוך של 7 מיליאמפר מכסימום ?

איפה רכשת את הלדים ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...