Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לא, מה שכן אני יודע שזה מסדרת POWER של JBL.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תודה רבה על העזרה, לא עזר לי במיוחד ולא חידש לי משהו שלא ידעתי לגבי הנתונים שלו.

עדיין בהתלבטות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לך על מה שהלב אומר זה הכי בטוח שיש =]

רק תבדוק שהמגברים עובדים ואכן אין בעיות איתם אם זה נמכר יד שנייה אני בטוח שיסכימו לחבר את זה לרכב ולשמוע וגם אז תחליט איזה אתה רוצה מבין השניים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אין בעיה עם הסוגייה הזו, כולם מוכנים לחבר ולראות שאכן המגבר עובד.

פורסם

לא פשוט לקבל החלטה....

פורסם

אכן נכון =] להרבה יש את הרגעים שקשה לקבל החלטה במיוחד ברכיבים של אדיו לרכב

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

שאלה נוספת, ב JBL אין פילטר סאבסוניק שאם הבנתי נכון הוא נועד לתחום תדרים מלמטה ובמיוחד נועד לתיבות פתוחות, ב רוקפורד זה קיים, עד כמה הפילטר הזה משמעותי, לא הייתי רוצה לשרוף את הסאב שלי אם אחליט לשים אותו בתיבה פתוחה.

פורסם

אני אלך על ה JBL.

תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...