Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר אוודי A 4 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי ליבדוק איתכם מה הסיכוי שהגיר שלי הלך

יש לי אוודי A4 שנת 99 כמו שרשום עשתה 300000 דיזל..

לאחרונה שאני מניע את הרכב והמנוע קר שאני מכניס לדרייב ובא ליסוע הגיר עדיין בניוטרל כמה שניות ואז הוא קופץ לדרייב

וככה זה גם שאני עוצר את הרכב ורוצה מייד להאיץ אני מגלה שהגיר בניוטרל ולוקח לו רגע אחד והוא מייד מחליק לי להילוך

גם כשהוא קר ממש בתחילת נסיעה הילוכים אחד ושתיים מחלילקם לי ושהוא חם כימעט ואין את התקלות האלה

יש לציין שעוד לא בדקתי שמן גיר כבר שנתיים..

מה אתם אומרים?

פורסם

הגיע הזמן לשפץ את הגיר ,( הבוכנה של המצמד המכניס תנועה מהטורבינה לשמש במע' הפלניטרית נסדקה ובורח ממנה שמן)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מה שאני אומר זה

שאם עד 300 אלף ק"מ זה הגיר הראשון באוטו הזה, אז נפלתה על אוטו מאוד מאוד מוצלח, הרכב הזה לדרך כלל לא מגיעה למצבים כאלו.

למרות שאם אתה לא יד ראשונה, אז בכלל קשה לי להאמין שזה היה השיפוץ הראשאון של הגיר.

בהצלחה

פלג_

פורסם

הייתי אצל מישהו באשקלון שמתעסק בגירים הוא בדק לי במחשב ואים תקלות חשמל וכרגע זה ניראה תקלה מכנית

הוא אמר לי שיפוץ כולל הכל זה 5500 אלף לא כולל מעמ

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...