Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפיוטסט ואתר WINWIN

Guest maordan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

רציתי לשתף אתכם בתקרית מוזרה שאירעה לי אתמול.

מי שפרסם רכב למכירה בחודשים האחרונים באתר WINWIN בוודאי נתקל במיזם שמאפשר למפרסם להביא את הרכב לבדיקה חינם בקומפיוטסט ,תוצאות הבדיקה מתפרסמות לאחר כמה ימים באינטרנט לכל דורש תמורת תשלום בכרטיס אשראי של 22 ש"ח.

חשבתי שזה רעיון לא רע להפנות קונים פוטנציאלים אל האינטרנט על מנת להיווכח במו עיניהם על מעלותיה או חסרונותיה של המכונית, במקרה שלי קורולה 2004.

הוצאתי כפי שנדרש טופס בדיקה ובו תאריך הבדיקה המיועד 14/12 בין השעות 7.30-9.30 והגעתי ביחד עם חבר בשעה 8.30.

לתדהמתי גיליתי שאנשי קומפיוטסט ובראשם מנהל המכון לא נלהבים כלל ועיקר לבצע את הבדיקה וניסו להסביר לי שתוצאות הבדיקה יתפרסמו רק לאחר 10 ימים באינטרנט, אך משהתעקשתי בכל זאת לקיים את הבדיקה הם פשוט סירבו נקודה. ללא הסברים וללא דין ודברים פשוט נתקלתי בקיר אטום, נאלצתי להסתלק מהמקום.

במענה לתלונתי למנהלי אתר WINWIN הגיבו בפליאה למשמע דבר התקרית תוך הבטחה שהעניין יטופל במלוא הרצינות( אגב תוצאות הבדיקה מתפרסמות לאחר יומיים באתר).

כך או כך מכרתי את המכונית בשעה טובה למרות העזרה האדיבה של קומפיוטסט, דבר אחד בטוח לא אחזור בשום אופן לקומפיוטסט.

אתם מוזמנים להעלות השערות על פשר התופעה מדוע סירבו לקבל הרכב לבדיקה?

פורסם

למה הם סירבו? לפי הגיון פשוט.

22 ש''ח לכל אחד שמזמין את הטופס בדיקה , יזמינו רק כאלה ממש רציניים שבאו לראות את האוטו, נניח 2-3 מקס.

66 שקל במקרה הטוב 50% לקומפיוטסט ו50% לWINWIN . זה לא משתלם .

וWINWIN לא אתר עד כדי כך גדול שישלם לקומפיוטסט על כל בדיקה שיעשו באוטו, אולי 25% ככה או ככה , קומפיוטסט על פני השטח לפי מה שאני חשוב יוצאים בהפסד . לא שיש להם הוצאות חוץ מזמן , אבל באותו זמן הבדוקים יכלו לעשות לאוטו אחר בדיקה במלוא הסכום. אולי גם העניין די חדש והוא לא הוסדר בין ההנהלה לבודקים עצמם

פורסם

הערת הבהרה:

רשת "קומפיוטסט ת"א" היא שקשורה ל-WINWIN.

"קומפיוטסט" ראשל"צ על שני סניפיו(מזרח ומערב) אינו מעורב כלל.

ניתן להבדיל בין שתי הרשתות לפי צבע השלט:

ת"א - צהוב.

ראשל"צ - לבן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ראשית, גילוי נאות: אני עובד ברשת קומפיוטסט וכמו כן קשור באופן משפחתי לבעלי הרשת.

טענתך היא אכן מעניינת , מכיוון שככל הידוע לי לא קיים מצב או אמור להתקיים מצב ובו יהיה סירוב של המכון לקבל את הרכב לבדיקה בין אם הוא מטעם winwin או לא.

יכול להיות שהגעת מאוחר ולא ניתן היה לבצע את הבדיקה. או כל סיבה אחרת שאינה ידועה לי.

אשמח אם תאמר לי עוד פרטים..

בנוגע לפרסום תוצאות הבדיקה- הדבר אכן יכול לקחת בין יומיים לכ-שבוע ואף יותר, דבר התלוי יותר באנשי winwin ופחות באנשי קומפיוטסט.

חשוב לזכור: הסכמים בין חברות הן בד"כ מוגבלות בזמן לכן, ללא קשר למקרה , יש לבדוק אם המבצע תקף- ובכל מקרה ליתר ביטחון - להתקשר למכון הבדיקה לפני ביצוע הבדיקה על מנת לוודא שאין טעויות בעניין.

הצטערתי לשמוע שהייתה לך חוויה לא נעימה ואני רק יכול להבטיח לך שהמקרה שלך היה יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

אני פה לשאלותיך אם יש.

:-)

פורסם
.

טענתך היא אכן מעניינת , מכיוון שככל הידוע לי לא קיים מצב או אמור להתקיים מצב ובו יהיה סירוב של המכון לקבל את הרכב לבדיקה בין אם הוא מטעם winwin או לא.:-)

"....במיזם שמאפשר למפרסם להביא את הרכב לבדיקה חינם בקומפיוטסט..."

כנראה כאן הבעייה

• תוכן חדש...