Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין נגיד שאבא שלי עובד במקום שמספק לו רכב ( למשל אגד, חברת חשמל, מקורות) אבל מאפשר רק לנהגי החברה לנהוג על הרכב, האם אפשר להגיע להסכם עם החברה?

לחילופין האם אפשר לבטח את הרכב בביטוח נה חדש, או שחייב את אישור מקום העבודה?

פורסם
האם אפשר להגיע להסכם עם החברה?

תלוי בחברה, תלוי בתפקיד של אביך שם, תלוי ביכולת השכנוע שלו, או של קצין הרכב / מעביד / חברת ליסינג.

אם החברה בפירוש אוסרת נסיעה של נהגים אחרים מלבדו, או נהגים חדשים ברכב - אם תעקוף זאת ללא אישורם - אתה מסתכן על אחריותך בלבד. לא מומלץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לשאלתך, האם אפשר להגיע להסכם עם החברה - זה לא תמיד תלוי בחברה ששכרה את הרכב, זה תלוי גם בהסכמת חברת הליסינג.

כדי לדעת אם אפשר להגיע להסכם עם החברה - תצטרך (או אבא שלך) לשאול אותם ולא אותנו.

אי אפשר לעשות רק ביטוח נהג חדש. ביטוח נהג חדש זאת הרחבה (תוספת) לביטוח הקיים.

חפש בפורום - הנושא כבר הופיע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ניקח לדוגמא את חברת חשמל

אני חושב שהמכוניות הם לא מליסינג כלומר יש בחברת חשמל מוסך אשר מטפל ברכבים ולא חברת ליסינג, המוסך הוא של חברת חשמל עצמה

בכל מקרה בחברת חשמל מי שמורשה לנהוג על האוטו הוא כל עובד חברה אשרר עשה טסט פנימי בתוך חברת חשמל וקיבל רישיון נהיגה מהחברה עצמה

פורסם

אני לא מבין, לאיזו מטרה אתה נותן דוגמאות?

תבקש מאביך לבדוק את האפשרות של הרחבת ביטוח לנהג חדש במקום עבודתו.

זה כן או לא (שחור\לבן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כבר ביקשתי מאבי לבדוק

העניין הוא שגם צריך לדעת את מי לשאול כיוון שהוא מנהל עבודה, הוא ישאל את מנהל המחלקה

הוא חשב שהדבר לא אפשרי

אמרתי שאני אתיעץ עם החבר'ה פה

זה הכל גבר

פורסם

פה אף אחד לא יספק לך תשובה החלטית , כי פה זוהי לא מקום העבודה של אביך. מה שאביך צריך לעשות זה לברר זאת.

יש לי חבר שהוא נהג צעיר והוא מבוטח על הרכב של אביו שהוא מן העבודה, כנראה לאחר לחץ ושכנוע החברה הסכימה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אם אתה שואל ברמת העיקרון, אז כן, זה אפשרי.

האם ייתנו לאביך ספציפית אפשרות להרחיב את הביטוח לנהגים נוספים/ נהג חדש? תשובה זו תקבל רק אם תגיעו למגעים עם מי שאחראי לתחום הרכב בעבודה של אביך.

Xbox12341

פורסם

בקש מאביך שיפנה לקצין הרכב במקום עבודתו (גם אם הרכבים הינם רכבי ליסינג, אני סבור שלקצין הרכב תהיה תשובה יותר מוסמכת ממה שיינתן לך פה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...