Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] מרצדס E-Class החדשה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת קצת קשה להתרגל למראה, אבל התוצאה לא משהו בכל אופן.

מנוע ה-2.2 ליטר CDI עם 204 כ"ס וכ-50 קג"מ מומנט - נשמע טוב.

פורסם

התמונות אמנם קצת קשות לעיכול, אבל כך היה גם עם ה-C החדשה, כשמרצדס רק שחררו תמונות שלה לאינטרנט.

זה סוג של עיצוב שפשוט נראה יותר טוב במציאות. ובכלל, עושה רושם שהמצלמה הוסיפה למכונית 5 טון.

אני מציע שנחכה ונראה...

פורסם
ה-E-Class תמיד הייתה סולידית, מרצדס ממש לא סולידית בעיצובים שלה בשנים האחרונות(CLS SLK B Class).

הE הקודמת (W210) הייתה מאוד לא סולידית. אני באופן אישי לא הצלחתי לאהוב אותה, ומשום מה לא הרגשתי בנוח בנהיגה (אחת עברה תחת ידי למשך שבועיים (משנת 1997) ואז החלטנו להישאר עם הSCLASS משנת 1985).

זו שאני נהגתי עליה הייתה E430 בירוק בקבוק שנת 97. זה היה בשנת 2002.

eclass.jpg

פורסם

בתמונות האלה היא באמת נראית יותר טוב, אבל עדיין מאחורה זה פשוט מכוער.

סונטה + מרצדס משנות ה80.

וחבל שאת הגריל הם לא שינו בכלל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
הE הקודמת (W210) הייתה מאוד לא סולידית. אני באופן אישי לא הצלחתי לאהוב אותה, ומשום מה לא הרגשתי בנוח בנהיגה (אחת עברה תחת ידי למשך שבועיים (משנת 1997) ואז החלטנו להישאר עם הSCLASS משנת 1985).

זו שאני נהגתי עליה הייתה E430 בירוק בקבוק שנת 97. זה היה בשנת 2002.

מלבד הפנסים הקדמיים (שהיו חלק מטרנד עיצובי באותם שנים) העיצוב סולידי לחלוטין, עיצוב של רכב בא לידי ביטוי במעט יותר מזוג פנסים קדמיים בלבד.

פורסם

עידן לקחת לי את המילים מהפה ועם תמונה לדוגמה אפילו!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...