Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמר MDC ולא קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתראה ביום שישי, אני בקטגוריה הפתוחה הפעם - אבוא עם המשפחתית האוטומטית... יהיה מעניין :twisted:

WTF??

עם ה VOLVO??

:lol:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 327
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מגיע לתעד גם הכל בוידאו.

זה יהיה ברשת ביחד עם ראיונות של מי שרוצה לדבר ולהסביר מה בדיוק קורה שם.

לא כמו אחרים, אני אשתמש בזה בשביל הסברה לגבי החשיבות של הספורט המוטורי בארץ.

מי שרוצה לעזור או להתראיין, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

כך סרטון לדוגמא, נשמח למשהו דומה :-D

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=NEWS&catId=1&articleId=6095

פורסם

אין תמונות מהאימון שהיה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני גם רוצה להביע את התרעמותי שלא נאמר לי על האימון - הייתי ככל הנראה חורג ממנהגי ומצטרף אליו, ולו מפאת העובדה שעדיין לא יצא לי להרגיש את הרכב החדש במגרש סגור.

מה שאומר, ככל הנראה, שאתם צפויים לראות ספינים רבים ביום שישי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משה,

יש מצב להעלות את רשימת המשתתפים לפי קטגוריות ורכב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל, מצטרך לקספר בשאלת המשפתתפים - נשמח לדעת מי מתחרה ובאיזו קטגוריה.

מעבר לכך - מתי יפורסם תוואי המסלול? - בתחרויות הקודמות השתדלתם לפרסם כמה ימים מראש כדי שהמוגבלים שבייננו יוכלו לשנן את התוואי ...

פורסם
המתווה יהיה איטי?

כי אם כן אני עדיין שוקל להצטרף.

אין לי מהירות ברכב אבל כן שליטה די טובה. במסלול איטי יחסית יש לי סיכוי (פיאט טמפרה 1.4).

אם זו ג'ימקאנה ראשונה שלך פשוט בואת,תתנסה ותהנה , לא הייתי מקדיש יותר מידי מחשבה למיקומים.

בנוסף לכך הקטוגרייה שלך תאוכלס בהרבה PSA קטנות וזריזות שעדיפות על הרכב שלך.

פורסם

כל עוד אתה לא פוגע בקונוס ההפרשים בין המקומות מאוד קטנים מבחינת זמנים. נמדד בשניות בודדות. סה"כ כל הקפה היא בין 30 ל-50 שניות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc

בהצלחה לכולם ניפגש בשישי....

כבוד לגידעון קורנין {גידי} מסלולים!

mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc mdc

GTI-205-1.9

-SK-

• תוכן חדש...