Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, הנורה של בלם היד לא נכבית בעצמה כשאני מוריד את בלם היד.

אם האוטו במצב של איבוד מהירות (משקל קדימה), הנורה נכבית. אם המשקל מועבר אחורה (האצה) היא נדלקת.

נראה לי שזו בעיה של מגע כלשהו.

אני אלך עם זה ביום שלישי למוסך, בינתיים אני לא רוצה להזיז אפילו את האוטו.

מה זה יכול להיות?

נשמע מסוכן?

בעיה מוכרת בפיאטים? היו דיברתי עם מישהי שיש לה את אותה בעיה בפיאט בראבה.

פורסם

לפי תיאור יכול להיות שיש בעייב במצוף של כמות נוזל בלמים ויכול להיות שחסר נוזל בלמים. תתחיל מבדיקה של כמות הנוזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנורית הזאת היא גם חיווי על גובה מפלס נוזל הבילום...אם המפלס יורד היא תידלק...כמו שתיארת ייתכן שחסר קצת ולכן דולק בעליה וכבה בירידה. אם אכן חסר זה אומר שיש נזילה...איבוד בלמים מצב מאוד מסוכן...תיבדוק מה המצב הנוזל ...יש לשקול לגרור את הרכב למוסך במצב כזה....כמובן יכול להיות סתם בעיה במצוף שגמר את הקרירה (אם לא חסר בכלל נוזל ואין איבוד נוזל)...במצב כזה סביר להניח שתצטרך להחליף את כל המשאבה....יהיה קשה מאוד להשיג רק את המצוף או רק את הכוסית של הנוזל.

פורסם

יוסי פרנקוס שלום רב!

בתור חבר פורום וותיק, הפעיל בעיקר בפורום מועדון ה5 , ובמועדון הסיפורים שלא נגמרים, אני רושם לך נקודת חובה.

דבר כזה אלמנטרי, אתה לא מודע לו, שאלתך שייכת לזן של השאלות שחוזרות פעם אחר פעם, דור הולך ודור בא, ואף אחד לא מבצע צעד אלמנטרי, ומבצע חיפוש, על שאלה, ששרת אחד שלם, מתוחזק בגלל השאלה הזאת.

בפעם המיליון, מחסור בנוזל בלמים, גורם להבהוב של נורת האזהרה, של מחסור בנוזל בלמים, , או נורת בלם יד, או כל תקלה אחרת בבלמים.

מה זאת אומרת, ניסיתי לבדוק נוזל בלמים היה מלוכלך, אז לא התעמקתי בזה.

היה עליך להקדיש 5 שניות מחייך, ולפתוח את המכסה, של משאבת הבלם, ולהציץ פנימה, ולבדוק בעין את כמות המפלס, של נוזל הבלמים.

יש לציין שאין למלא , נוזל בלמים עד לשפה העליונה, משום שיש להשאיר מעט מקום, למצוף המחובר לקונקטור, הסוגר מעגל חשמלי, בעת ירידת מפלס נוזל הבלמים, למפלס מסוכן, ומדליק את נורת האזהרה, בגלל טלטולי הרכב, ובנסיעה בשפוע, הנורה תהבהב, לסרוגין.

" מוטב לאבד רגע בחיים, מאשר חיים ברגע"!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1) על משהו כזה אני לא ממש יודע איך לעשות חיפוש. כשיש יותר ממושג אחד זה יותר קשה.

2) יש לי יותר מרכב אחד אז זה לא כל כך מטריד אותי כי לקחתי אחד אחר. לא התעמקתי אבל לא הזזתי את האוטו.

3) מחר בבוקר האוטו נכנס למוסך (ולא בנסיעה).

4) את המילוי אני לא אעשה בעצמי. בשביל זה יש אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים.

פורסם

מר פרנקוס הנכבד!

האם חיפשת בנושאים דומים, הנמצא מתחת לשרשור שפתחת?

האם כל כך קשה לבדוק נוזל בלמים, ולדווח האם חסר, בשביל כך צריך מוסך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...