Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי HU של פיוניר

לגבי חיווט, אין בעיה הכבלים מופרדים כמו שצריך באוטו, המינוס שונה מספר פעמים כבר וזה לא הבעיה

הבנתי שיש קומבינה עם ה RCA מאחורי הרדיו שעדיין לא ניסיתי אותה האמת

מחר אני כנראה ישב על זה

אבל שמתי לב שיש לי ברקע גם רעש רקע כזה - טססססססססססססססססססססססססססס

זה לא משהו חזק אבל זה כמו היללת אלטרנטור - כשהווליום חזק אז את שניהם לא שומעים

השאלה שלי היא ברגע שאני מסדר את היללת אלטרנטור גם זה יסתדר ?

יש למישהו מושג במקרה ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

לפעמים יש רעשים מהטוויטר (היס) שלא קשורים לעיניין התקלה הידועה בפיוניר

אם לאחר הארכת המכשיר הרעשים ממשיכים - נסה להוריד קצת את הגיין במגבר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תנמיך את הווליום בHU עד הסוף, ממש עד האפס. (ותהיה על מקור CD ולא רדיו)

אל תתניע את הרכב, רק תפעיל סוויצ' - יש היססס מהרמקולים? - אז זה בטוח לא קשור לרעש אלטרנטור.

וזה גם לא קשור למוזיקה שנכנסת מהHU כי הווליום על האפס.

זה קשור לגיין של המגברים שהוא כנראה חזק מידי ואו שהמגבר מכניס רעש בעצמו או משהו אחר מכניס רעש למערכת.

עכשיו תכבה לרגע את הHU שלך ותנתק את הRCA מהמגברים ותחזור על הבדיקה (כשהמנוע לא מותנע) כמובן כשהHU פועל והRCA מנותק מהמגברים - הרעש נעלם? כנראה שהRCA שלך סופח רעשים - במקרה כזה רצוי לרכוש RCA עם סיכוך איכותי יותר.

הרעש לא נעלם? המגבר שלך הוא כנראה יצרן הרעש, אם זה מגבר זול, תשקול החלפה או בדיקה במעבדה.

עוד הערה והארה קטנה - HU של פיוניר - אל תנתק ותחבר את הRCA כשהHU עובד - זו מחלה ידועה של פיוניר וזה דופק את היציאות למגברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב ניסיתי היום את ההארכה של ה RCA לא עזר לי בכלל

או שלא עשיתי את זה כמו שצריך

גישרתי עם חוט נחושת בין ה - של הRCA לגוף המכשיר

אולי כדאי לנסות לחבר אותו ל - של הרדיו ? הכבל השחור ?

ובכלל לאיזה מה-4 חיבורים של ה RCA אני צריך לחבר את הגישור ?

המגבר שלי זה JBL GTO1004

הבנתי שזה יכול לקרות מהרבה דברים כמו איזה + שקרוב לאחד החוטים של הרמקולים למרות שאין דבר כזה באוטו לפי מה שראיתי

אבל בכל אופן תוך חודש מחליפים לי רכב מהעבודה אז אם זה דורש טיפול רציני יותר אני חושב שאני יעשה את זה בהרכבה הבאה

פורסם

אתה עושה טעות.

אתה מנסה לפתור את הבעיה לפני שאתה בכלל יודע איפה היא נגרמת.

אתה תלך לאיבוד ותסתבך.

קודם כל תבודד עד כמה שניתן את האזור בו הבעיה נגרמת, תעשה את הצעדים שרשמתי לך וככה אתה תדע אם זה קשור למגבר או לא קשור למגבר.

אם המגבר יוציא את הרעש הזה כשהRCA מנותק ממנו הרי זה לא קשור לא לHU שלך ולא לכבל RCA שלך, במצב כזה משחק עם הגיין של המגבר ייתן לך לדעת עד כמה המצב חמור או יותר נכון עד כמה המגבר מכניס רעש\רגיש.

אם זה קורה כשהRCA מחובר - תנסה להעביר אותו במסלולים אחרים ברכב, ישירות מהHU למשל עד למגבר, תנסה RCA יותר איכותי ותנסה להאריק אותו כמו שצריך.

אם כל זה לא עוזר תנסה גם HU חליפי.

אבל עד שלא תבודד את הבעיה - אין שום טעם שתנסה לנחש איך לפתור אותה.

תתמודד עם הבעיות שלך אחת אחרי השניה.

באמת את רעש האלטרנטור מומלץ לפתור קודם לכל דבר אחר ולזה גם צריך לדעת איך לבודד את הבעיה בשלבים - תריץ חיפוש על הודעות שאני נמצא בהן (חיפוש מתקדם בתוך פורום אודיו לפי שם משתמש לפי ערך "אלטרנטור" או "רעש אלטרנטור" או "יללת אלטרנטור" תניב המון תוצאות - תחפש ספציפית הודעות שלי - תחפש גם לפי המילים "יסודי" או "יסודית") כתבתי על זה עשרות פעמים, נראה לי מספר גבוה של עשרות.

פטרת את בעיית רעש האלטרנטור - תיגש לבדיקת הנושא של הרעש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אממ אוקיי כמה דברים ניסיתי היום והתוצאות מוזרות

קודם כל נפריד את שני התקלות - 1. יללת אלטרנטור, 2. רעש "צסססססססססססססססססססס" מהרמקולים

אז ככה, ניסיתי היום שוב את הקטע הזה של הRCA

שוב לא הצליח לי אבל שמתי לב לדבר מוזר

כשפירקתי את ה RCA מהרדיו, בטעות השפיצים של ה RCA נגעו בגוף הרדיו, שמתי לב לשינויים ברעש

אז תפסתי את שני הראשים של הRCA ( מדובר על ה RCA של הקומפוננטים לא של הסאב) ונגעתי עם השפיצים שלהם בגוף הרכב

הרעש "צסססססססססססססס" נעלם לגמרי כאילו לא היה בכלל שקט טוטאלי, א-ב-ל ויש אבל , יללת האלטרנטור עדיין קיימת, בגלל זה הפרדתי את שתי התקלות

זה דבר ראשון

דבר שני, הוצאתי לגמרי את כל ה4 החיבורי RCA מהרדיו ועדיין יש רעש צססס ויללת אלטרנטור, אני אמור להבין מזה שה-HU לא עושה את הבעיות ? , זה מגיע מהמגבר ? לאן להתקדם מכאן ?

ודרך אגב, בזמן שנגעתי עם שני השפיצים של ה RCA בגוף הרדיו על מנת שה"צססס" יעלם, גם נתתי גז לבדוק אם יללת האלטרנטור גם היא נעלמת, התשובה היא לא, היא קיימת בכל זאת

מה דעתכם חברה ? מי נגד מי ? מה הולךךךך? ***לפי חוקי הדקדוק, מספיקה אות סופית אחת בסוף משפט***

• תוכן חדש...