Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו באמת שמע על החברה הזו ?

או על מי שמפסק את הסחורה בהצעה הזו של הפורום ?

אני בחיים לא שמעתי וחיפשתי את הדגם הזה שיש באתר כאן ולא מצאתי .

למישהו יש מושג או דבר מה על המגברים שלהם ? וספציפית על ה AL-1000 .

תודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה טובה בסך הכל שמעתי שיש להם דברים לא רעים במחירים סבירים.

היבואן שלהם או לפחות מוכר אותם הוא סאונד דיזיינר ברחוב ריבל בתל אביב.

לגבי הדגם כנס לאתר שלהם אולי תמצא פרטים.

ג'ובני

פורסם

הסחורה של אלמני מיובאת ע"H אהובי שי.

יש לי קומפוננט של אלמני, מאוד מאוד מרוצה ממנו לתור סט ראשון ופשוט נהנה.

לגבי מגברים לא שמעתי אותם אך התפעלתי מאוד מהמסיביות שלהם ואיך שהם נראים .חברה אמריקאית שעושה את העבודה.

את הדגם הזה שנתתה לא ראיתי.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

אתה גם לא תמצא, אפילו אתר אין לחברה הזו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמעתי מגברים של אלמני וסטים שלהם וגם הייתי ברכב הדגמה של אלמני כששי התחיל להביא אותם לארץ (מעל לשנה) ואני אישית לא חושב שהחברה מתיימרת להיות חברה טובה, מחירים גבוהים יחסית לתמורה שלהם וסאונד לא טוב לדעתי.

פורסם

למען הסדר הטוב וההגינות אני נמנע מלהמליץ על המגבר היות ואני חלק מקבוצת "אהובי שי מרכז הרכב"

אני החלטתי להגיב רק על מנת לעשות סדר בדברים

1. "אהובי שי מרכז הרכב" הוא היבואן הבלעדי ואני ינצל ברשותכם את המעמד כדי להבהיר ש"סאונד דיזיינר" (שרון) היה מתקין של "אהוב שי" . נכון לחצי שנה האחרונה "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ" לא מתעסק בהתקנות אלא ביבוא שיווק והפצה בלבד

2. לחברת "אלמני" ארה"ב בהחלט יש אתר ואפילו אתר גדול נחמד ומעניין שבו מצויינים כל הדילרים ברחבי העולם וגם בישראל

להלן כתובת האתר לכל מי שמעוניין ובמיוחד לך מר "אליקו"

3. המגבר הספציפי הזה AL-1000 הוא מגבר שמיוצר לטובת השוק האירופאי (וישראלי) בלבד כדי ש"אלמני" יוכל למכור מגבר 4 ערוצים בסדרי הכוח האלו ולהתחרות במחירים הנמוכים של מגברי הזבל בארץ ובעיקר באירופה

הבעיה הזו לא קיימת בארה"ב מכיוון שקהל היעד שם הוא יותר גדול לכן הם מוכרים מספיק מוצרי מיין סטרים ואין להם טעם להוריד מחירים

4. תודה לכל המפרגנים וחן חן להגינות וליושר של האנשים ששמעו את הציוד ומגיבים בהתאם

דרור

earthquake sound frik

פורסם

לפי מה שראיתי מציוד של אלמאני מדובר בעצם בהעתקה או לפחות חיקוי מראה של מוצרים מחברות שהן מותגים מוכרים.

ראיתי סאב שלהם שנראה דומה בצורה מחשידה לW7 או להאבוק של AA - איך הוא נשמע? אני לא יודע, אבל אני מניח שבשביל המשתמש הממוצע הוא יספק בדיוק את מה שהוא אמור לספק.

לא מדובר בציוד למערכת SQ אבל בשביל מי שמחפש ציוד זול אני מניח שעדיף לקנות משהו שיש לו בית ויבואן סדיר מאשר לקנות סתם מגבר מדבקה שרק אלוהים יודע מאיפה הקריצו.

עדיין לא יצא לי לחוות שמיעה של מערכת עם מוצרי אלמאני, אז חוץ מלאמר את מה שידוע לי, אני לא יכול לתת תגובה על בסיס שמיעה.

ודרור, תגובה יפה, חשוב מאוד שלמילים שלך יש גב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מישהו באמת שמע על החברה הזו ?

או על מי שמפסק את הסחורה בהצעה הזו של הפורום ?

אני בחיים לא שמעתי וחיפשתי את הדגם הזה שיש באתר כאן ולא מצאתי .

למישהו יש מושג או דבר מה על המגברים שלהם ? וספציפית על ה AL-1000 .

תודה !

1. אלמאני מיובאת ע"י אהובי שי, שהוא מייבא בין היתר את DLS וארט'קווייק שהם מותגים טובים וידועים.

אלמני זו חברה צעירה ובינונית בעלת ליין של מוצרים המיועדים להתחרות בשוק העממי.

2. לצערי, המוצרים של אלמני לא רק שהם בינוניים הם גם משווקים בישראל בצורה אגרסיבית כאילו היה מדובר על ציוד ברמה גבוה.

זה רק מתיימר להראות טוב ולא מעבר, המחיר בארץ הוא יקר מאוד ורחוק מלהצדיק את התמורה.

סה"כ זה יכול להיות פתרון למי שמחפש ציוד בסיסי ולא יקר, אבל לצערי גם בתמחור של אלמני ניתן למצוא מגברים בכמה רמות יותר טובות.

לדוגמא:

אלמני- מגבר 4 ערוצים מדגם HA-800.4 נמכר בארץ ב1800 ש"ח.

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c1821/8195.php

שבתכלס ניתן לקנות אותו בחו"ל ב99 דולר- כלומר גם אחרי משלוח אווירי מהיר+מיסים מלאים כחוק(32.9%) מגיעים לחצי מעלותו בארץ.

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17858

לכן, עדיף לחפש אלטרנטיבות אחרות במחירים שפויים יותר.

אם אתה מחפש מגבר זול ואמין במחיר של סביב ה1000 ש"ח, אני ממליץ לך על המאק-אודיו Z4200 כחדש, או לחפש מגברים מיד שניה כמו רוקפורד 4004(גם T וגם P) אוריון 4004 וכו'.

under construction..

פורסם

מה שנכתב בתגובה של גרין מונסטר לא מדויק כי אני מנהל את ספיידר מערכות בראשון והסחורה שווה כל שקל ששולם בעבורה וחוץ מזה מחיר היבואן חייב להיות מחיר מומלץ תכלס בשטח אני אישית מוכר את המגבר 800 ב1150 שקל!! והתוצאות מדברות בעד עצמן !! ומי שקונה מגבר מחול ללא אחריות גם צריך להבין שלא כל תיקון בארץ משתלם ואהובי שי עומד מאחרי כל תיקון והאחריות מעולה!!

פורסם

אולי זה רק אני, אבל משהו פה לא מסתדר לי...

אהובי שי עושה מבצע לחברי פורום לא? המגבר המדובר מפורסם באתר של אהובי שי במחיר של 1799 ש"ח, איך בדיוק ספיידר מערכות מוכרים את המגבר הזה ב-1150 ש"ח? יותר זול לקנות בספיידר מערכות מאשר אצל היבואן עצמו?

מבולבלים? גם אנחנו...

פורסם

גם מוזר שבמחיר הזה, חברי פורום, יכולים לקנות מוצרים של סאן דאון ב1800 ש"ח - מגוחך להחריד לקנות אלמאני במקרה כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לדני. משהו לא ברור לי כאן. מחיר באתר ב60% יותר ממחיר השוק??

d.c היקר, אבקש הסברים.

לדעתי, פשוט שכחתם להכניס למבצע החברים את ה HA-800.4, [ולהתחשב בכך שמחיר השוק שלו הוא 1150 ש"ח].

לחלופין, ייתכן כי ספיידר מערכות בעצם חבר לסאונד דיזיינר, והם מנסים להתפטר מסחורות שאהובי שי סיפק להם. אהובי שי הפסיק את עבודתו איתם והחל בשווק ישיר. הילד החורג התחתן עם הילדה החורגת. ובגלל שאני באמצע לכתוב תסריט לאופרת סבון שתשודר בפריים טיים, מייד לאחר התחקיר על האות החסרה בעוגת יום ההולדת שלי, אפסיק בזאת את הספקולציות ההומוריסטיות ואפנה את הבמה לדרור - D.C.

:-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...