Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק לחלוטין- עכשיו נשאר לי רק לקחת כדור נגד כאב ראש וולבחור את הסימלון לשנים הקרובות.

עידן

משום מה לא נראה לי,

"140 לקחתי...." :evil:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מדנימות, נחמד לראות כאלו בארץ שנראות באיכות שפעם רק בחו"ל היו יכולים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תמונות ברמה מאוד גבוהה. אהבתי לראות כל תמונה ותמונה. מכונות מדהימות! תתחדשו :-P

רק חבל שצילמתם 2-3 תמונות בטכני בחיפה, הרס את כל ה"בוק" :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה הזויה של מעל שנתיים!!(סתם, כמה זמן עבר? שבועיים?)

אז התמונות האחרונות שגירדתי...הכי פחות מוצלחות.

8d9162a539.jpg

3897efd830.jpg

5c52890a7d.jpg

נתפסה בזמן דריפט

e45281aceb.jpg

c527068ec9.jpg

פורסם

התמונה האחרונה מרשימה, לפחות אותי :-)

שוב, רואים שהן שמורות (לפחות כלפי חוץ).

תהנה ממנה!

נ.ב

מי נותן למי בראש? :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעתי שהאיבו הספיקה כבר להכיר איזה רמזור מקרוב,השמועה נכונה?

מאיך שאני מכיר את הבחור(הנהג) הוא אוהב אקסטרים עם מכוניות ספורט שברשותו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אין קשר בכלל מבחינת כוחות לטובת האיבו, כרגע, אך אין לדעת מה צופן בתוכו העתיד.(הקרוב מאוד...מאוד.):evil:

שמעתי "שמועה" ש- VF22 עושה נפלאות לנינג'ות מסויימות... :roll:

אחלה תמונות, למרות שעידן צריך להתאמץ קצת יותר להוציא את הזנב... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...