Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מעולות - אלכס. פשוט מדהימות.

אין מה להגיד - זו לא המצלמה, זה הצלם שעושה את כל ההבדל... :twisted:

וכמובן טקס העברת מפתחות מרגש הוא לא פחות...

משפחת J - סחתיין על כל השדרוגים... בהחלט משפחה מיוחדת... רק תעברו כבר למרכז :roll:

בן, אתה "חייב" לי, אני שכנעתי את עידן לעבור לנינג'ה השחורה :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תכלס יש משהו במה שאתה אומר, מצד שני אין לי מה לתת כי יש לי איביזה FR שלוקחת לי הכל

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יופי של תמונות.

תתחדש בן,אחלה שדרוג. לא להרבה אנשים יש הזדמנות לקנות רכב ספורטיבי מבעלים קודמים שהם מכירים היטב :D

המדבקה על מכסה הדלק קצת הורסת את הלוק הסולידי של הרכב וגורמת לו להיראות מעט ערסי.... אבל זה לשיקולך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לבחור מעליי, אם היית טורח לקרוא את כל השירשור היית רואה שהמיקום הוא בצ'קפוסט חיפה

אייל,

תודה על הברכות, מסכים איתך שמכסה הדלק לא להיט, אגב זו לא מדבקה, זה הגיע ככה מהחברה, אני חושב להוריד את זה, ואני מקווה שלא ייגרם נזק כגון סריטות או סימני הדבקה וכו'...

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

זה מקורי? נראה בדיוק כמו בפולו שהיתה לי בזמנו שהגיעה בדיוק עם כזאת מדבקה מהבעלים הקודמים שלה (זאת מדבקה מאוד קשיחה, מתכתית ועם דבק חזק מאוד)

עבדתי מספר שעות על מנת להוריד אותה ולא הצלחתי שלא להשאיר שריטות.....

P1010008.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא, זה ממש חתיכת פלסטיק פלסטיק ולא מדבקה רגילה, בגלל זה אני לא בטוח איך מורידים את זה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תוריד את זה במסגרת הדיטיילינג אם זה מפריע לך- ככה הוא גם ינקה את שאריות הדבק ולא יראו שום דבר.

אתה גם יכול למכור את זה אח"כ אם הוא הוריד את זה כמו שצריך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איכשהו הסמלון של עידן נשאר אותו סמלון,

הסמלון של בן נשאר אותו סמלון, והעולם שותק...

:shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלכס,

תמונות מדהימות! ושיניתי את דעתי לגבי זויות הצילום - מטריפות!

מתי מצלמים את הנרייטה והעגלה השחורה?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

מר תעלול צודק והבאג יתוקן

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

צודק לחלוטין- עכשיו נשאר לי רק לקחת כדור נגד כאב ראש וולבחור את הסימלון לשנים הקרובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...