Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקורד 03' נפח 2000,שווה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אבקש את עזרתכם לייעץ לי לגביי אקורד 2003 נפח 2000,האם עלות האחזקה יקרה? כמו חלפים,ביטוח סטנדרטי וכולי...אני לפני קנייה של הרכב ,לא מכיר את הונדה יש לי נסיון עם גרמניות וצרפתיות. בקיצור האם שווה לי לקנות את הרכב.אציין שהרכב במצב מעולה עם 75000 ק"מ בלבד.שמור מאוד.תודה.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

אין לי נסיון נרחב עם האקורד, פרט לכמה נסיעות על אחת כזאת (כמדומני גם 03' 2.0L) - הרכב הרגיש נהדר, מכל הבחינות.

החזקנו במשפחה הונדה בעבר, הביטוח לא זול בכלל, אז אמליץ לך להתקשר כבר עכשיו ולברר מחיר, בכדי שתוכל לקבל תמונה. החלפים יקרים יחסית לשאר היפניות, אם החזקת גרמניה וצרפתיה, את האקורד הייתי ממקם ביניהן (כמובן שתלוי דגמים) :-)

הטיפולים במאיר גם לא בדיוק זולים, אבל השירות שלהם מעולה לדעתי.

מקווה שעזרתי.

פורסם

טיפולים לא הכי זולים,אבל מנגד לא ממש יקרים.

אין רצועת טיימינג אלא שרשרת שחוסך בעלויות.

ביטוח דווקא זול מאד,הרכב לא ממש גניב ולכן גם דרישות המיגון שלו מגוחכות.

רכב אמין מאד,נוסע פנטסטי.

אם מצאת אחת עם נתונים טובים תחטוף אותה כי היא תעלם מהר מאד.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

הרכב הוא רכב טוב ומהנה עם חסרון בולט של רק.. 2כריות אויר בחלק מהדגמים ונוחות נסיעה נוקשה הביטוח והטיפולים יקרים.

פורסם

שכחתי לציין הדגם הוא אקזקיוטיב -6 כריות אויר.מה זה אומר טיפולים יקרים,יש למישהו דוגמאות?

פורסם

אומרים שהאחזקה יקרה,השאלה היא שמודל כזה לא אמור עכשיו להתחיל עם כל הבעיות שלו?מצד שני האוטו במצב מצויין אז אני מאמין שיש לי שנה שנתיים של טיפולים בזמן,ושקט נפשי. תודה לכולם:wink:

פורסם

ביטוחים יקרים, אחזקה לא זולה (ניתן לראות עליות באתר של הונדה ישראל), והרכב פשוט נוקשה ולא נעים , היו אצלנו מנהלים אשר לאחר תקופה של חצי שנה החזירו את הרכב לליסינג.

עוד משהו, הרכב נמוך, לא לכולם זה נוח..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...