Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו מסוג פיג'ו 306 שנת 95 גיר רגיל .. והוא בילה אתמול יום במוסך בגלל בעיה עם הקלאץ קיצר הוא חזר אלי מתוקן ועכשיו יש לי בעיה עם המצבר שלא מזרים לי חשמל לשום דבר באוטו..יש לי שתי מגברים באוטו כן לסאב ולרמקולים אבל בכל זאת.. ניסיתי לכבות תמערכת ולנסוע ברגיל שיטען המצבר, גם ניסיתי להתניע תאוטו על שיטה של הילוך שני ולדרדר תאוטו בירידה וזה התניע אבל כשהחניתי תאוטו וכיביתי תסוויץ ניסיתי להדליק אותו שוב וזה לא התניע וגם זה לא עשה תרעש של הסוויץ פשוט כלום ..מה הבעיה.? אם מישו יעזור לי אז תודה

פורסם

המצבר שלך מרוקן, חזור למוסך ובדוק אם אלטרנטור חובר כראוי.

אם תוכל לכתוב את ההודעה הבאה בעברית, זה יקל על כולם:idea:.

פורסם

שמר אני רק מוסיף שאחרי שעה או כמה שעות אחרי האוטו כן מתניע לי ברגיל ואז זה שוב עושה תבעיה של ההתנעה וזה אפעם לא קרה לי ועוד משו אתה יכול להסביר לי יותר על האלטרנטור מה הוא עושה באוטו.?

פורסם

רק שמר אל תשכח לענות לו ברגיל כי בעברית קשה לו.

תכף ינעלו לך את השירשור. פה אין אחי וברגיל וכותרות כמו כנסו לפרטים.

תקרא את חוקי הפורום בראש העמוד.

ולשאלה שלך: תפקידו של האלטרנטור הוא להטעין את המצבר ולספק את המתח הנדרש לרכב בזמן פעולתו. יכול להיות שבעקבות המערכת שיש ברכבך, התקצרו חיי האלטרנטור ו/או המצבר בהרבה מהממוצע.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יש לי אוטו מסוג פיג'ו 306 שנת 95 גיר רגיל
..
והוא בילה אתמול יום במוסך בגלל בעיה עם הקלאץ קיצר הוא חזר אלי מתוקן ועכשיו יש לי בעיה עם המצבר שלא מזרים לי חשמל לשום דבר באוטו..יש לי שתי מגברים באוטו כן לסאב ולרמקולים אבל בכל זאת.. ניסיתי לכבות
א
תמערכת ולנסוע ברגיל שיטע
י
ן
המצבר, גם ניסיתי להתניע
א
ת
אוטו על
ב
שיטה של הילוך שני ולדרדר תאוטו בירידה וזה התניע אבל כשהחניתי
א
תאוטו וכיביתי
א
תסוויץ ניסיתי להדליק אותו שוב וזה לא התניע וגם זה לא עשה
א
תרעש של הסוויץ פשוט כלום ..מה הבעיה.? אם מישו
=(מישהו
) יעזור לי אז תודה

שלום רב!

קבל את המלצתי החמה הבאה:

קרא את כלל הפורום.

שנה ושכתב מחדש את הכותרת.

למד לכתוב בעברית(רמז , הדגש הודגש באדום).

השתמש בסימני פיסוק, כמו פסיק, נקודה, סימן שאלה, וסימן קריאה.

המנע משימוש בשני נקודות.. לא קיים משפט או מילה או מילה כזאת בעברית.

נתק או צמצם את המגברים ברכב\ הגדל את קיבול האמפר של האלטרנטור, קיבלת =הסבר מה תפקידו.

ועשה זאת, מהר, לפני שינעל השרשור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...