Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבר px300.4 JBL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי פה לא מזמן קניתי את המגבר PX300.4 עם קומפוננט JBL C608 GTI.

מגבר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=486521

קומפוננט - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417102

(ניתן לראות בקישורים את הרכיבים)

עכשיו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי.

כל ערוץ מספק 125 RMS והקומפוננט הוא 150RMS , זה אומר שהוא לא יחזיק לי כמו שצריך את הקומפוננט או שמה?

בתכנון הוא היה אמור להחזיק את הקומפוננט והסאב JBL P1220BR 1600W 400RMS.

קצת מבאס שמגבר במחיר כזה לא יכול להחזיק לי את הציוד שקניתי או שאני טועה ולא מחשב נכון?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח?

כי אני ממש ממש התבאסתי.

אחד החברים שלי אמר לי שזה יכול לשרוף לי את המגבר, כי הוא יתאמץ יותר ממה שהוא מסוגל, או שהוא יתן לרמקול 125RMS במקום 150RMS וזה לא יתן לרמקול לעבוד כמו שצריך.

חזרתי ממש מבואס הביתה :cry:

פורסם

לכול רמקול יש טווח מינימום ומקסימום של הספק שבו הוא יכול לעבוד.

זה שהרמקול הוא 150RMS לא אומר בהכרח שחייבים לספק לו את כול העוצמה הנ"ל

למרות שרצוי אם רוצים לנצל את הרמקול עד הסוף.

המקרה שלך הוא קצת מצחיק...לא יגביר עד הסוף.?..זה מגבר מפלצת

והקומפוננטים האלו כול כך חזקים שלא תגביר אפילו עד החצי.

אין לך מה לדאוג.

פורסם

זה הדבר הכי מגוכך ששמעתי בחיים שלי .

אם החברים שלך היו רציניים מצבם קריטי ביותר :)

רמקול מסוגל " לספוג " התעללות של לדוגמא 150 RMS , המלצת החברה , אין ליחס לזה יותר מדיי משמעות כי זה לא אומר הרבה , זה אומר שהוא לא יתעוות בתנאים אידיאליים בווליום שדורש 150 RMS , תכל"ס רוב הציבור לא מבין שגם 75 RMS איכותיים על קומפוננט איכותי יהיה יותר ממספיק בשביל להעיף לך את הפוני כמו שאומרים .

זה תלוי בהרבה דברים , הדבר הכי חשוב זה איכות המגבר , מגבר מדבקה סיני זול יספק לו 150 RMS סינים זולים , מגבר איכותי שיספק לו 60 RMS יגרום לך לאהב את התוצאה הזאת יותר .

דבר שני זה תלוי בווליום שאתה מקשיב לו , ב 50% ווליום הרמקול ינצל 50% הספק ( משהו כזה ) ז"א 75 RMS .

תשמע , 100 RMS מספיקים לכל רמקול 6 וחצי אינץ' עליי אדמות , בשביל להישמע חזק מאוד למשתמש הממוצא +++ .

יותר מזה אתה לא תשמע את ההבדל בסביבה נורמאלית של רכב בווליום ש 99% מהאנשים מחשיבים כמטורף .

טיב המגבר חשוב יותר מכמה הוא מוציא .

לך יש מגבר מאוד איכותי , שמספק 125 RMS מאוד איכותיים , אין לך מה לדאוג בכלל , ואל תלמד מהחברים הגאונים שלך , גם אם תחבר 8 סאבים למגבר זה לא ישרוף אותו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

AUDIO KING ו diforce תודה רבה לכם זה מעודד מאוד לרגע חששתי,

אז אני מבין שגם את הסאב הוא יחזיק עם הקומפוננט.

אני רוצה לדעת לידע אישי, לא אני עושה את ההרכבה זה בטוח,

הקומפוונט והסאב יהיה מחוברים למגבר, ולמה יהיו מחוברים הטווטרים?

לרדיו דיסק? :oops:

פורסם

בשביל זה יש לך קרוס אוברים , שהם עושים את העבודה של חילוק התדרים .

אתה מחבר 2 יציאות לקרוסים , שמחוברים למידים ולטוויטרים .

2 היציאות הנותרות הולכות למגבר שיספקו לו בערך 200 RMS , שזה לצערי לא מספיק לסאב הנ"ל ( או לכל סאב בכלל ... אבל זה נתון לויכוח ), אבל חביב ביותר ועדיף מכלום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
בשביל זה יש לך קרוס אוברים , שהם עושים את העבודה של חילוק התדרים .

אתה מחבר 2 יציאות לקרוסים , שמחוברים למידים ולטוויטרים .

2 היציאות הנותרות הולכות למגבר שיספקו לו בערך 200 RMS , שזה לצערי לא מספיק לסאב הנ"ל ( או לכל סאב בכלל ... אבל זה נתון לויכוח ), אבל חביב ביותר ועדיף מכלום .

אה נכון נכון איזה דפוק אני, שחכתי מהקרוסים :oops:.

תודה רבה חברים מזה עזרתם לי!

במידה ואני לא יהיה מרוצה מה כ- 200 RMS שהוא יספק לסאב תמיד אפשר להוסיף מונו :-)

ולמה אתה מתכוון שאתה אומר מוזר ?

פורסם
אל תייחס לזה יותר מדיי חשיבות , המגבר מצויין והוא יעיף לך את הפוני .

בדיוק

א. הוא מוציא קצת יותר , אצלי יצא 142.

ב. אין מגבר 4 ערוצים בשוק שיכול להתחרות איתו בדינמיות המחיר סביר ..

ג. הוא מהסדרה של הסאב והקומפ אז בטוח שהוא מתאים להם .... אגב הקומפ הזה מוציא באס LIKE NO OTHER

פורסם

אם אני לא טועה - המגבר הזה הוא מה פאוור סיריס של JBL שזה בכלל מגבר שתוכנן ע"י חברת CROWN - אין מה להוסיף כאן, השם מדבר בעד עצמו.

לגבי הציניות של מתן וזה שקומפוננט של JBL מוציא באס "לייק נו אד'ר" - זו סדרה מקבילה לרפרנס של אינפיניטי - איזה באס בדיוק :?::?:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר המלצה על קבל RCA איכותי??

מכיוון שאני לא מכיר את סדר גודל המחירים הייתי רוצה שתמליצי על משהו איכותי וריאלי שיתאים לי לציוד, בטח לא במחיר של 1000 שקל לקבל אבל אני מוכן להשקיעה,

• תוכן חדש...