Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה (חלקית) בקליטת גלגל"צ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר באיזור טבריה, אצלנו קולטים גלגל"צ בתדר 107, ברכב אחד עם רדיו של פיוניר שומעים נהדר, ברכב שני עם רדיו של smart audio לא קולטים כלל את גלגל"צ אבל את שאר התחנות קולטים מצויין .

מה הבעיה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אל תצפה ממקלט ממותג מדבקה לקלוט כמו פיוניר, הם בכ"ז שמים עוד כמה שקלים על רכיבים יותר איכותיים.

עם זה, שווה לנסות להצליב בין המכשירים, או לחבר אנטנה חיצונית באופן זמני לרכב הבעייתי. אנטנה ו/או כבל לא תקינים יגרמו לקליטה משובשת (כן, אפילו בתדר ספציפי, למרות שההסתברות נמוכה).

פורסם
היקום שולח לך מסר: יש תחנות טובות יותר מגלגל"צ, במיוחד ברדיו האזורי.

:rolleyes:

אני עדיין מחפש אותן (מאז שגלגל"צ הפכה למקל הזה של הרופאים שעוזר לך להקיא), תוכל לפרט ?

פורסם

התשובה בגוף השאלה, כפי שנאמר כאן. רדיו סוג ז' לא יקלוט כמו פיוניר.

עם זאת,

ברכב הקודם שלי היתה לי קליטה זוועה בפיוניר ,מכיוון שלא היה לי מכשיר אחר להצלבה, פשוט ניגשתי לעוזי רדיו יבואן פיוניר לתת את המכשיר לבדיקה במעבדה ואז התברר שצריך לתת REMOTE למגבר אנטנה אינטגרלי שבא ברכב ולא היה מחובר לכלום ואז הקליטה שופרה בצורה מדהימה.

באילו רכבים מדובר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מגאן 05' עם הפיוניר וטרנספורטר 92' עם הסמארט אודיו.

זה הגיוני שרק תחנה אחת לא קולטים טוב ואת שאר התחנות קולטים מצויין?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

הבעיות מתרחשות בתחומי תדרים מסוימים או שהן רק בתדר הספציפי הזה?

כלומר האם מעל 100 FM בסקלה יש בעיות או ספציפי רק ב107?

פורסם
אני עדיין מחפש אותן (מאז שגלגל"צ הפכה למקל הזה של הרופאים שעוזר לך להקיא), תוכל לפרט ?

בשנה וחצי האחרונות לא יצא לי לשמוע הרבה רדיו, אבל בתקופת השירות הצבאי שלי זה היה "חברו הטוב של האדם", במיוחד בעת שמירות וכיו"ב. אי לכך, יש לקחת את כל האמור בהמשך הודעה זו בערבון מוגבל, משום שאינני בטוח שזה עדיין בתוקף. בכל מקרה, להלן המלצותיי:

במהלך היום - רדיו ת"א 102FM

במהלך הערב - רדיו קול רגע

במהלך הלילה - באופן מפתיע, רק"ע (רשת קליטת עליה).

במהלך סופה"ש - התכנית 60-70-88 ב-88FM.

פעם גם רדיוס ו-99FM היו טובות, היום ברדיוס יש כמה שירים בין הפרסומות, ו-99 הפכה ל-News Radio, בחסות הגיידמניאק. רדיו רק"ע היה פעם מיועד לעולים חדשים, בעיקר ליוצאי ברה"מ, והיה פופולרי מאד בשנות ה-90 המוקדמות. באורח פלא, הוא הצליח לשרוד ולא מזמן עוד היו שם תוכניות די מעניינות בין 10 ל-12 בלילה. אמנם ברוסית, אבל המוזיקה הייתה שווה את זה. לרדיו קול רגע היו תכניות די איכותיות בשעות הערב, בין 8 ל-11 בערך, עם מוזיקה שקטה ונעימה, ומגיש עם מבטא אנגלי משעשע. את 88FM הצלחתי לסבול רק בסופ"ש, כי במהלך השבוע הייתה להם מוזיקה "עצמאית" מוזרה ולא מעניינת, אף פעם לא הבנתי למה.

את כל התדרים, בהתאם לאזור הגאוגרפי, אפשר למצוא כאן.

פורסם

רדיו 102, מנסה להתחרות ב-99FM, הולך ומדרדר (התוכניות היחידות ששוות הן של הקרח וההומו בבוקר, ותוכנית הערב עם שני הפסיכים זרחוביץ' וטייכר). מעבר לזה- המשדר שלהם כ"כ חלש, שצריך להרים תורן בגובה של מגדל סירס כדי לקלוט משהו, אם אתה לא נמצא ממש בנמל ת"א.

קול רגע? הפסיק לי לראות שאדון סאנשיין חיים הכט מנכ"ל. לא צריך גם לבזבז זמן האזנה.

רק"ע ? מודה ותוודה, לא יצא.

88FM מצ'עמם.

פעם, אבל ממש פעם - גלגל"צ היו תחנה מחתרתית משהו (לפני עידן קובלנץ). היום זו תחנה שפשוט אסורה להאזנה לחולי סוכרת.

רדיוס נעימה לשמיעה כמו שכיף לאכול חבילת מרגרינה.

תוחזר "מה יש" לרדיו, וישא"ק !

• תוכן חדש...