Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מצב ישמעו יותר טוב?

במערכת רגילה אבל טובה לרכב? או במחשב עם כרטיס קול טוב?

ואיך אפשר לכוון את המערכת דרך המחשב כדי שיהיה אפשר באמת לכוון ולא בפשטות?

ואם אני רוצה לחבר מערכת של אוטו למחשב מה אני צריך בעצם? כי במערכות רגילות יש כמה יציאות לסאב ולרמקולים ובמחשב יש יציאה אחת לרמקול אחת למיקרופון ואחת לאוזניות.

פורסם

כל מחשב זה משהו אחר , במחשב סטנדרטי יש כרטיס קול 2.1 (2 יציאות ומיקרופון)

יש כרטיסי קול 5.1 עם יותר כניסות SUB CENTER REAR FRONT MIC

פורסם

וכמה עולה כרטיס קול עם יציאות אנלוגיות? תוכנה לא בעיה להוריד העניין שאני לא יצליח להתשמש בה אבל בטוח בנאדם שמתעסק במערכות ידע. או שאני יבוא למפגש אחד ומישהו נחמד יכוון לי אותה.

פורסם

לדעתי אף אחד לא ענה על השאלה.

אם הבנתי אותך נכון השאלה היא אם מערכת לרכב נשמעת יותר טוב מאשר מערכת car pc?

אז ככה:

א. זה תלוי מאוד ברכיבים שמותקנים ברכב, והם אלו שישפעו הכי הרבה על רמת השמע.

כלומר: איזה סט קומפוננט? איזה מגבר/ים? איזה סאב? איזה חיווט? ביצוע בידוד (איטום)? ועוד כמה אספקטים שיקבעו.

ב. בהשווה בין מחשב לא HU לרכב זה מאוד תלוי ברמת הHU וברמת כרטיס הקול במחשב.

לבן דוד שלי יש כרטיס קול מקצועי שעולה יותר ממחשב נורמלי לבית... והוא נשמע בהתאם (כמובן שהוא לא מחובר לזוג רמקולים מסכנים.. אלה רסיבר איכותי, ורמקולים איכותיים שאגב הוא לומד למהנדס סאונד באוסטרליה כרגע)

ולכן השאלה היא כמה הכיסים עמוקים ומה אתה מחפש בדיוק?

כי מי שבונה car pc בדרך כל רוצה את הפיצ'רים שטמונים במחשב ולא איכות הסאונד האגדית של מכשיר הHi end שמכוונים לרכבים ונמדדים בתחרויות.

זה לא אומר שלא שומעים טוב ב car pc אך זה לא הרעיון המרכזי!

ולכן תעשה שיקול מה אתה מחפש כי car pc זו השקעה גדולה יותר שכרוכה בהוצאות ומחשב הוא לא יציב כמו HU. במיוחד שהוא לא נמצא במקום הטבעי שלו בבית מתחת לשולחן אלה בחום, בטלטולים וקפיצות...

אני רק נותן לך חומר למחשבה.. לטיפולך.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

לגבי הרכיבים אז בוא נגיד שזאת מערכת ב15 אלף אם לא יותר ויש לה 2 מגברים.

אני בסך הכל רוצה לדעת כמה יעלה כרטיס קול שיאפשר להגיע לרמת שמיעה שלא ישימו לב שזה מחשב ויחשבו שזאת מערכת רגילה. זה אפשרי? ועל איזה כרטיסי קול אתם ממליצים וכמה יציאות צריך מהכרטיס ואיזה יציאות?

• תוכן חדש...