Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפשת רכב דיזל, עם בקרת יציבות ובטיחותי בכלל, עד 50,000 ש"ח.

עדיף ידני אבל לא חייב (יש יתרונות לשניהם בשבילי), וכמובן רכב טוב ועמיד וכו'.

יש חיה כזאת? על מה הייתם ממליצים?

איילה

פורסם

לא נראה לי שיש רכב עם בקרת יציבות מתחת לשנת 07 והתקציב לא ממש מאפשר (כמדומני...)

רוב רכבי הדיזל הם רכבים בעלי קילומטרז' עצום למידי.

הייתי מציע סקודה פביה או גולף mk2 שניהם 1900 דיזל.

הפביה שנתון 04 והגולף 02.

עריכה:

קחי בחשבון שרוב הרכבים שתמצאי יהיו מוניות לשעבר או רכבים בשירות משטרה ממשלה וכדומה.

יש גם את הפולו 04 1900 שהייתי מציע לשקול.

רוב הסקודות והמרצדסים שתמצאי יהיו מוניות לשעבר.

תשקלי או פולו או גולף שניהם אותם נתונים כמעט.

פורסם

בקרת יציבות בתקציב הזה בעייתי.

אבל רכב בטיחותי, ידני, דיזל חיסכוני (אפילו מאוד חיסכוני)- רנו מגאן DCI מנוע 1500 סמ"ק :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1299&FromYear=&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בקרת יציבות בתקציב הזה בעייתי.

אבל רכב בטיחותי, ידני, דיזל חיסכוני (אפילו מאוד חיסכוני)- רנו מגאן DCI מנוע 1500 סמ"ק :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1299&FromYear=&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

עם היא תמצא אחת בתקציב שלה זאת תהיה או מגאן ישנה מתחת לשנת אלפיים או מגאן 04-05 עם קילומטרז' של 200 אלף ומעלה שאפילו לדיזל שנת 05 זה המון.

אני מציע לבדוק את ההצעה שלי גם נפחי המנוע בגולף ופולו גדולים יותר (1900)

פורסם

בורה/ גולף עונים על הדרישה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה.

רכבי פולקסווגן בעלי הספק הגבוה מ-100 כ"ס הגיעו כולם (נדמה לי החל משנתון 01') עם בקרת יציבות. נראה לי שבורה דיזל נכנסת לך יופי בתקציב ובדרישות.

שימי לב שיש שלושה מנועי דיזל, הנבדלים בינהם בהספק: 90, 110 ו-130 כ"ס. כמובן שאם בקרת היציבות היא בבחינת ייהרג ובל יעבור, ה-90 כ"ס יורד מהפרק.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...