Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי דו"ח לא מוצדק ממשטרת תנועה, מקום האירוע היה מגדל בעיר אשקלון ליד קוקוריקו למי שמקומי ומכיר.

אני נוסע בפקק בסביבות ה7 קמ"ש כשמקדימה עומד רכב משוריין של בנק, הרכב גדול וגבוה ולא רואים מה קורה אחריו.

זה שהוא עומד חצי מטר וממעבר חציה זה בסדר מבחינת המשטרה, אני עובד ולפי טענת המשטרה הייתה איזה סבתא ששמה רגל על המעבר חציה ואני כמובן לא רואה את זה וממשיך לסוע לאט לאט כשלפתע אני רואה שקוראים לי לעצור ואני ממשיך ישר כדי לעצור להם.

עצרתי חשבתי בדיקה רגילה פתאום אני מקבל את ההלם היא עושה לי מה אתה לא רואה כמעט דרסת זקנה במעבר חציה, שאלתי את מי והיא הצביעה על איזה זקנה שעברה את המעבר אבל לאחר כחצי דקה מאז (לא הגיוני בעליל שלוקח לעבור חצי דקה)

קיבלתי קנס 500 שקל כי היא "התחשבה בי ולא נתנה לי שלילה"

אני נהג מגיל 17 היום אני בן 21 עם 3.5 שנים רישיון ללא עבירות בכלל, לא הסכמתי לחתום על התופס ונסעתי אחרי שהתווכחתי איתה שתרשום שהיה משאית של בנק ממש ליד המעבר חציה ואם מישהוא שם רגל לא רואים את זה ואני הנהג הכי זהיר מקבל דבר כזה.

מה עושים בשלב הבא אני לא מתכוון לצאת סתם ככה עם דו"ח שלא מגיע לי, אם היה מגיע הייתי מקבל ושותק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מצטער מאוד אבל על הנייר (וגם לא תאחלס) הדו"ח מוצדק לחלוטין,

עמדה לפני משאית שהפריעה לך את שדה הראיה ? אל תסע, תעמוד במקום עד ששדה הראיה יחזור למצב כזה שתוכל להמשיך בבטחה

במקרה הנל מדובר בזקנה איטית, במקרה אחר יכל להיות זה ילד בכיתה א' זריז כברק שלפני שהיית מבין מה קורה היית עם גלגל על הרגל שלו, (או על הצוואר)

פורסם

ואתה גם לא תעקוף רכב שנמצא בשמאלי כי אסור לעקוף בימין?

יש גבול, התופעה הזאת של חניה קרוב למעברי חציה (בעיקר של מוניות שירות) היא תופעה שצריך לעקור מהשורש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אם הוא צודק, והרכב האחר חסם לו את שדה הראייה, הסיכויים לביטול קלושים. במצב כזה יש לנקוט משנה זהירות ולעצור אם יש ספק.

הכתובת לנסיון לבטל את הדו"ח היא לשכת התנועה המחוזית (רשום על הדו"ח), סיכויי פותח השרשור אינם טובים לדעתי, אולי יעזור לו עבר נקי.

פורסם

אני אפילו לא הבנתי מה העבירה חשבתי בדיקה רגילה.... ואז היא אומרת לי את מה שרשמתי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כפי ששמר אמר, במקרה כזה חובה על הנהג לוודא שאין הולך רגל במעבר החצייה לפני שהוא ממשיך. יש, עקרונית, קייס להוכיח שהזקנה שהיא הצביעה עליה (ורשומה בדו"ח?) לא היתה יכולה להיות על מעבר החצייה בזמן שעברת, כי פרק הזמן שלוקח ובלה בלה בלה, והיתה משאית (שהשוטרת לא ציינה בדוח), וגלשת בעקיפת המשאית לאט וכן בדקת ולא היה הולך רגל ובלה בלה בלה

לא יודע אם זה שווה את הטירחה מבחינת סיכון/סיכוי.

זה באמת יותר ממרגיז שמהשטרה מעדיפה להשאיר מכשול ולתפוס נכשלים במקום להסיר את המכשול. יש שופטים שרק על זה היו זורקים אותם מכל המדרגות.

אבל זה עוד יותר מרגיז שמישהו עם רישיון נהיגה לא מודע לכך שלא עוקפים רכב על מעבר חצייה... (ואם חייבים, עוצרים קודם ומוודאים שאין הולך רגל).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...