Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתדל שלא אבל המשפחה שלי שנוהגת לא כל כך אחראית..

מישהו אחר..? יש אולי איזשהו מגן פלסטיק בגודל 14" שמלבישים על חישוק הג'נט והוא מגן עליו אני יודע..

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אני לא מכיר כיסוי למגניזיום,פשוט לא להיצמד למדרכות,

או שתקנה להם טאסות,ובזמן שאתה נוהג תוריד אותם כי אתה נזהר.

פורסם

אם במשפחה המצב כל כך גרוע תרכוש צמיגים עם דופן שמגינה על החישוקים. משפשופים של המדרכות. בשפה המקצועית זה נקרא RIM PROTECTION ובמפרט הצמיג יצוין FR. מדובר עלתוספת גומי בדופן בו הצמיג משתכך עם החישוק. זה מה שמורכב אצלי וככה זה נראה:

FR.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אף פעם לא שמעתי על דבר כזה, אתה רציני שזאת תוספת גומי בכוונה די לא לפגוע בג'אנט? או שרק רק יצרן צמיגים ספציפי עושה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אף פעם לא שמעתי על דבר כזה, אתה רציני שזאת תוספת גומי בכוונה די לא לפגוע בג'אנט? או שרק רק יצרן צמיגים ספציפי עושה?

תסתכל פה, למשל: http://www.conti-online.com/generator/www/uk/en/continental/automobile/themes/car_tyres/standard_car_tyres/conti_sport_contact/conti_sport_contact3/contisportcontact3_en;tabNr=4.html

כל צמיג שאתה רואה לידו כתוב FR מדובר על תוספת להגנה על ג'אנט, כמו שתיארתי.

פורסם

זה נועד יותר להגנה מעליה על מדרכות בזוית כאשר הצמיג יכול להתקפל עד הג'אנט (בגלל פרופיל נמוך), ולא חיכוך אל מול המדרכה. בצמיגים בעלי פרופיל רגיל אין את זה מהסיבה שציינתי (לא יכול להתקפל עד הג'אנט).

פורסם

לדעתי :roll: ציפוי גומי על אבני השפה של המדרכה ימנע את שיפשוף החישוק :lol::idea:

כל פיתרון יכער את מראה החישוק - על זה נאמר צריך לבחור בין יופי לפרקטי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תסתכל פה, למשל: http://www.conti-online.com/generator/www/uk/en/continental/automobile/themes/car_tyres/standard_car_tyres/conti_sport_contact/conti_sport_contact3/contisportcontact3_en;tabNr=4.html

כל צמיג שאתה רואה לידו כתוב FR מדובר על תוספת להגנה על ג'אנט, כמו שתיארתי.

מניסיון לא נעים עם האיביזה (דאז) - זה עובד. הצמיג קיבל שפשוף קליל במקום החישוק עצמו.

קיים אך ורק במידות בעלות חתך נמוך יחסית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...