Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אתה אומר שהכל בסדר ,איזה שנה היה לך ? האמת שגם החשמלאי רכב אמר שזה לא נורא , השאלה אם המכונית אוכלת יותר דלק מחוץ לעיר אם החום יורד לקו הראשון , איפה שהאות L

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ערב מצויין ידידי

בפיאסטה 1.3 J6B צריך להיות תרמוסטט מקורי של

מוטורקרפט 85-89 מעלות. ולא כמו בדגמים אחרים עם טמפ' גבוהות יותר.

גש למוסך מורשה פורד/מאזדה ורכוש אתו.

בהצלחה

פורסם
תרמוסטט תפקידו לשמור על חום מנוע תקין (לא קר מדי).

לא מדוייק. התרמוסטט ברכב הוא ברז מכני שמופעל ע"י טמפ'. הוא סגור כדי להביא את הטמפ' לחום הרצוי, ולא קר מדי, כפי שציינת, אבל הוא שם גם בשביל להיפתח ולהעביר את הנוזל לרדיאטור, שם הוא מתקרר בעזרת רוח טבעית או מאולצת.

ליזם החשמל הארצישראלי הראשון, פותח השרשור.

עשה לעצמך טובה, הנע את האוטו בבוקר ועמוד לידו יחד עם חבר (אפשר טלפוני, אבל כזה שיעשה עימך שיחת וידאו). שים יד על הרדיאטור, ובקש מהחבר שיודיע לך מתי הרכב מגיע בערך ל-80 מעלות.

אם באיזור 80 מעלות הרדיאטור קר לגמרי, ופתאום מקבל התחממות משמעותית ומהירה, התרמוסטט שלך נפתח כהלכתו.

אם ההתחממות מאוד הדרגתית וארוכה, התרמוסטט נפקד, או תפוס במצב פתוח. להחליף (או להשלים).

פורסם
זה נשמע טיפוסי לגמרי לפיאסטה

היו לי שני פיאסטות בחיים ושניהם התנהגו כך .

לא טיפוסי בכלל

חום נוזל הקרור צריך להיות 90 מעלות, גם בעיר וגם מחוץ לעיר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עידכון :

אתמול הייתי במוסך ברחוב שוונצינו בתל אביב, התברר ש לא היה בכלל טרמוסטט , אז שמו טרמוסטט מקורי של מוטוקראפט החליפו נוזל קירור פרסטון ואטם טרמוסטט ובית טרמוסטט , המכונאי גם ראה שפלאג אחד היה משוחרר וחיזק אותו .

מאז המכונית נהייתה מהירה במיוחד , מה שלא היה קודם , המכונית מגיע לחום האמצע הרבה יותר מהר ומתייצב שם .

חיסכון בדלק , נסעתי 60 קילומטר והמחוג של הדלק ירד ב2 מילימטר לא יאומן החיסכון.

לגביי חום מנוע מחוץ לעיר אני חושש שבכל זאת קצת יורד לאות M בערך לרבע הראשון אבל לא ירד לקו המינימלי אבל אולי היה יורד עוד קצת אם הייתי נוסע עוד אבל לא בטוח אני צריך עוד לבדוק.

לקח 250 שקל כולל הכל .

יניב אצלך זה כל הזמן על האמצע איזה דגם הפיאסטה שלך ,אולי יש שוני בין יוטה לדינמיק ?

פורסם

לי יש CLX שנת 2000

אבל זה צריך להיות אותו דבר

הנוזל קירור מתאים לפיאסטה?

בדקת?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

יש מפרט שהנוזל צריך להתאים לו

חפש בספר רכב

אם לא תמצא, תגיד לי ואני אחפש

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם
זה נשמע טיפוסי לגמרי לפיאסטה

היו לי שני פיאסטות בחיים ושניהם התנהגו כך .

לא טיפוסי בכלל

חום נוזל הקרור צריך להיות 90 מעלות, גם בעיר וגם מחוץ לעיר

הוא התכוון שזה טיפוסי מאוד שמוציאים את התרמוסטט החוצה בפיאסטה. :idea:

פורסם

אבל למה זה ממשיך לרדת לרבע הראשון , אומנם לא יורד למינימום אבל בכל זאת יורד , למרות החלפת טרמוסטט , איזה מכונאי אמר לי שהעיקר שהמנוע הגיע לטמפרטורה עבודה ואחר כך זה לא משנה אם זה קצת יורד כי המנוע כבר חם, השאלה אם סתם הלכו 250 שקל ?

בנתיים מה שטוב שהמכונית מגיע יותר מהר ל אמצע מאז החלפת הטרמוסטט וצריכת דלק 80 אחוז בעיר בערך 12 לליטר

• תוכן חדש...