Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה הידיות של הדלתות ?

איפה פס האוורור הקדמי מתחת לחלון ?

PIMP MY VG .

טובבב אתה :)

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם

קובי, ההצעה להחלפה בחיפושית 59 שלי עדיין בתוקף?!

:-D

כל הכבוד על ההשקעה!!!

מהמממם!!!

עידו.

פורסם
קובי, ההצעה להחלפה בחיפושית 59 שלי עדיין בתוקף?!

:-D

כל הכבוד על ההשקעה!!!

מהמממם!!!

עידו.

כן עדיין.

קבלו תמונות מהיום בבוקר.

פורסם

זהו הוא בבית.

עדיין יש ריפוד לעשות.וכל מיני כיוונים עליהם יהיה האחד והיחיד בנוגע לקרור אויר בני הד"ר.

ותשמעו מה אני מוצא היום במורדכי.

אנשים טובי לב קרעו לי היום צמיג אחד .. הצמיג עוד לא נסע 50 קילומטר ומישהו טרח להכניס לו לדופן סכין מטבח .

הזמנתי צמיג חדש יגיע מחר. אויבים או מי ששונא אותי ככה עד כמה שידוע לי אין לי.. וקשה לי להאמין שעשו את זה מתוך קנאה.

בכל מקרה ..יהיה להם לבריאות אם זה גרם להם להרגיש טוב עם עצמם.

פורסם

בקשר לוונדליזם בצמיג, קבל זאת בכניעה ובאהבה.

תמיד יכול להיות יותר גרוע - לדוגמא אם היו פוגעים לך בצבע עם שריטות של מברג...

בברכת, ימותו הקנאים וצרי העין.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
בקשר לוונדליזם בצמיג, קבל זאת בכניעה ובאהבה.

תמיד יכול להיות יותר גרוע - לדוגמא אם היו פוגעים לך בצבע עם שריטות של מברג...

בברכת, ימותו הקנאים וצרי העין.

אריאל.

דווקא עם הצבע אין לי בעיה..

פורסם

וואו! יצא מדהים!!!:shock:8)8)8)8):twisted: בקשר לצמיד: שום דבר לא נעשה "סתם"- כנראה שכן יש איזה בן ז^%$ה שאו שמקנא, או שמתבאס שיש עוד אוטו תופס חניה!!!:evil::-(:x לא יודע איפה אתה גר- אבל תעקוף אחרי תגובות של השכנים, לדעתי!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
וואו! יצא מדהים!!!:shock:8)8)8)8):twisted: בקשר לצמיד: שום דבר לא נעשה "סתם"- כנראה שכן יש איזה בן ז^%$ה שאו שמקנא, או שמתבאס שיש עוד אוטו תופס חניה!!!:evil::-(:x לא יודע איפה אתה גר- אבל תעקוף אחרי תגובות של השכנים, לדעתי!:roll:

לא אני חונה בבית פרטי בחניה פרטית שאף אחד לא מתקרב לשם. הוא חונה בדיוק היכן שהוא מצולם.

לא חשוב כבר יש צמיג חדש והכל בסדר תודה על המחמחאות.

בלייב הוא הרבה יותר מיוחד.

• תוכן חדש...