Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 99-רכב לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הבעייה היא כזו,הרכב עמד כשבועיים,לפני שבוע הנעתי לא הניע,הצלחתי להניע עם כבלים,על המכה הראשונה.

לאחר מכן,חלפו כמה ימים האוטו לא הניע בכלל,וגם הקודנית אימובילייזר והאזעקה והשעונים באוטו הכל משותק,לא עובד כלום.

ניסתי היום להניע שוב עם כבלים,איך ששמתי אותם אז האזעקה,והקודנית והשעונים עבדו,אך האוטו לא הניע,קירטע כזה ולא הניע

מה הבעייה..? יש למישהו מושג אולי תודה..וניסיתי עם 3 כבלים שונים.:(

פורסם

תן לזה עוד קצת זמן כשהכבלים מחוברים,בעקבות בעיות מצבר ב 2 הרכבים שלנו בשבוע האחרון כמעט ונעשתי מומחה בעניין.

סוזוקי סוויפט 2008 כנראה נשארו אורות דולקים ממש הרבה זמן כי האוטו לא עבר לסוויץ' אפילו,אי אפשר היה אפילו לפתוח את האוטו עם השלט,רק עם המפתח.תחבר את הכבלים תן לזה כמה דקות ותנסה להתניע תוך כדי לחיצה חוזרת על הגז.אם זה עדיין לא מתניע תן לזה עוד זמן ותנסה שוב,כנראה שהמצבר ממש התרוקן ועומד(אולי כבר הספיק) להחזיר את נשמתו לבורא.

כמובן שאם מדובר ברכב ידני נסה לדחוף על הילוך שני עם קלאץ' בפנים.

פורסם

גם אם תצליח להניע, לא בריא , אף עלול להזיק, לנסוע ברכב שהמצב שלו פרוק לחלוטין.

דאג לטעינה טובה של המצבר ונסה להניע לאחר מכן.

באם מדובר במצבר בן מס' שנים, עדיף להחליפו, כי שקט ממנו, כנראה כבר לא יהיה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אצלי אני בקושי יכול לפתוח את האוטו עם המפתח,אותו סיפור,אז אתם אומרים להששאיר את הכבלים כמה זמן בשתי המכוניות?לפני שאני אנסה להניע?עניין של 5 דקות?רבע שעה?שאני אדע פחות או יותר?

(אני רציתי לנסוע היום לחנות של המצברים לקנות מצבר וורטה חדש,פשוט לא הניע לי,אני יודע שמצבר גמור).

השאלה רק שוב לחבר את הכבלים,להניע את האוטו השני, ולחכות כמה זמן עד שאני אנסה להתניע את הגולף?

נ.ב- אם הכל משותק הקודנית,והאזעקה והשעונים,ושאני מחבר את הכבלים הקודנים נדלקת וגם האורות של הוינקרים מהבהבים,זה אומר שחיברתי את הכבלים נכון?

פורסם
גם אצלי אני בקושי יכול לפתוח את האוטו עם המפתח,אותו סיפור,אז אתם אומרים להששאיר את הכבלים כמה זמן בשתי המכוניות?לפני שאני אנסה להניע?עניין של 5 דקות?רבע שעה?שאני אדע פחות או יותר?

(אני רציתי לנסוע היום לחנות של המצברים לקנות מצבר וורטה חדש,פשוט לא הניע לי,אני יודע שמצבר גמור).

השאלה רק שוב לחבר את הכבלים,להניע את האוטו השני, ולחכות כמה זמן עד שאני אנסה להתניע את הגולף?

נ.ב- אם הכל משותק הקודנית,והאזעקה והשעונים,ושאני מחבר את הכבלים הקודנים נדלקת וגם האורות של הוינקרים מהבהבים,זה אומר שחיברתי את הכבלים נכון?

דבר ראשון, רצוי מאוד שהרכב התקין שבעזרתו אתה מניע היה עם מצב גדול,

תנסה לחבר 2 כבלים ותנסה להניע, ואם זה לא מספיק תנסה אפילו עוד כבל (כן כן, שלושה כבלים ביחד), אם אין לך מושג מה לעשות ואיך אז עדיף שלא, כי זה מסוגל להישרף מהעומס על הכבלים, אז צריך לדעת לחבר נכון.

אם אתה רוצה רק עם כבל אחד (כלומר אחד לפלוס אחד למינוס) אז תשאיר את הרכבים מחוברים 20 דקות, ותן קצת גז ברכב התקין (בעזרת חבר או מישהו) כשאתה מנסה להניע,

ואם כל זה לא מצליח, לך תקנה מצבר ותתקין לבד, הבעיה היא שבגולף אני חושב שתדלק לך איזה מנורה בלוח שעונים,

בכל מקרה על השאלה שלך, שאם אתה מחבר ואז פתאום כל המערכת חשמל עובדת, אז סימן שחיברת טוב.

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא מדובר בזמן המתנה ארוך,בסוויפט זה היה בערך 2-3 דקות.

בלאנסר שם המצבר כבר עבר את שנות צעירותו8) זה לקח 5-8 דקות.

בסוויפט מדובר במצבר חדש(בגיל של האוטו 4-5 חודשים) אז כנראה שהמצבר התרוקן לגמרי אך בגלל שהוא חדש הוא נטען טוב ולא עושה כרגע בעיות,לעומתו בלאנסר הסיפור שונה :roll:

פורסם

עדכון חברים יקרים:הלכתי לנסות שוב ולחכות עם הכבלים 3 דקות ואז להניע,וצדקתם..הניע על המכה!.

העיקר למדתי את השיטה,איך שכיביתי את הרכב בלי הכבלים,לא הניע.

מחר אני אעשה את זה שוב על הבוקר ואקנה מצבר וורטה 56 אמפר::)תודה לכולכם על העזרה!! אנשים טובים יש בפורום הזה:)חג שמח שיהיה!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש אותה בעיה עם הגולף דיזל 99 ..

אבל הקטע שהחלפתי מצבר רק בחודש שעובר -מצבר ווטרטה 74 אמפיר - ושלשום כפי שאמרתם לא הצלחתי לפותח את הדלת עם השלט רק עם המפתח עצמו ...

חברי לא תמיד הבעיה במצבר אולי יש לך בריחת חשמל באוטו ..

אני הולך לבדוק העניין יום שני הבא (8 אפרל) ואעדכן אותכם בהמשך ...

שוב פעם אל תמהר ותקנה מצבר חדש כי אחד חדש (מוצר טוב כמו ווארטה) עולה לפחות 600 שקלים ..

• תוכן חדש...