Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חבר שלי הציעו לו לרכב (איביזה טורבו FR 07) מספויילד צ'יפ קאסטום לרכב שלו. הוא אמר לי שזה יעלה לו את ההספק בכ-65 כ"ס לערך (215 כ"ס). למשהו יש נסיון עם הצ'יפ הזה?

תודה למגיבים.

פורסם

ככל הידוע לי צ'יפ קאסטום נחוץ רק כשיש עוד דברים משופרים ברכב כגון משאבת דלק וכו'.

צ'יפ רגיל יותר זול ויעשה עבודה טובה אם הרכב כרגע סטנדרטי.

פורסם

תברר מי בונה תמפה (=את המפה) של הציפ,שם של הטיונר,אוו החברה שבונה תמפה(= את המפה).

אחרי זה כנס לhttp://www.seatcupra.net/forums/

ותנסה לברר ברשת אוו באתר שנתתי.

נא להמנע מכתיבה בסגנון צט בפורום .

פורסם

הצ'יפ לבד לא יעלה לו את ההספק ב 65 כוח סוס, עם תוספות ותלוי מה זה כבר הגיוני.

הקאסטום מעלה בסביבות ה 40-50 כ"ס תלוי מאוד באיזה מכונית וגם איזה שיפורים שמת לרכב והוא בא לידי ביטוי ככל ששיפרת אותו יותר כי ככה מתאמים אותו לרכיבים החדשים שיש לך ברכב. אם הוא אכן ביצע שינויים בפופרציות גדולות כמו החלפת מגדש טורבו אז הגיוני אבל ככה נראה לי שטיפה הגזימו עם העלאת ההספק.

פורסם
ערב טוב.

חבר שלי הציעו לו לרכב (איביזה טורבו FR 07) מספויילד צ'יפ קאסטום לרכב שלו. הוא אמר לי שזה יעלה לו את ההספק בכ-65 כ"ס לערך (215 כ"ס). למשהו יש נסיון עם הצ'יפ הזה?

תודה למגיבים.

המספרים כאן לא הגיוניים, עליה של 65 כ"ס תביא ליותר מ215 כ"ס במקרה דנן

מה העלייה המובטחת במומנט?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני מניח שאתה לא מתכוון להתקנת צ'יפ במחשב ניהול המנוע , אלא תיכנות של המחשב .

אם אני לא טועה , ויתכן שכן , מדובר בתוכנה של OBD Tuning שעוברת את כל הליטושים הדרושים בהתאם למקרה .

לגבי ה-FR ראיתי כמה שעברו את התכנות ונראו מרוצים , אבל להעיד באופן מוחלט אני יכול רק על קרובות (איביזה קופרה , לאונים לגרסאותיהן , ג'י טי איים או מכוניות שכבר לא דומות כ"כ) שהמכונית שהתקבלה לאחר התכנות היא פשוט מכונית אחרת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
המספרים כאן לא הגיוניים, עליה של 65 כ"ס תביא ליותר מ215 כ"ס במקרה דנן

מה העלייה המובטחת במומנט?

למה? FR סטנדרטית היא עם 150 כ"ס.

לגבי המומנט אני לא ממש יודע.

Moonlight Theory 0, קופרה ו-FR הם בעלות אותו מנוע וטורבו חוץ מהאינטרקולר של הקופרה והניהול מנוע, לכן אם אתה יכול להעיד על קופרה זה משקף גם את ה-FR אבל השאלה היא האם התוכנה שציינת היא זו שמשווקים בספויילד.

פורסם

אחי אני נוסע עם צ'יפ ספויילד קסטום על ה-FR כבר שנה וחצי...

עידו בנה לי אותו, הרכב גרזן ואתה לא מאמין איזה שינוי זה יחסית לצ'יפ סטנדרט.

אני לא יודע ממי חבר שלך קונה את הרכב, אבל אני לא חושב שיש הרבה אנשים שהשקיעו בצ'יפ קסטום

פורסם

סיפור ארוך,

בקצרה, תיכנות ראשוני, יצאה למדידות, תיכנות שני.

דינו תוצאות, שוב פעם תיכנות, שוב פעם דינו ושוב פעם תיכנות..

עידו עבד על הרכב באופן אישי כל הדרך עם הלפ-טופ. אני לא מבין מה הוא שינה שם כל הזמן אבל זה עבד..

פורסם
למה? FR סטנדרטית היא עם 150 כ"ס.

לגבי המומנט אני לא ממש יודע.

Moonlight Theory 0, קופרה ו-FR הם בעלות אותו מנוע וטורבו חוץ מהאינטרקולר של הקופרה והניהול מנוע, לכן אם אתה יכול להעיד על קופרה זה משקף גם את ה-FR אבל השאלה היא האם התוכנה שציינת היא זו שמשווקים בספויילד.

הם לא בעלות אותו טורבו בידיוק, ה FR בעלת k03 הקופרה בעלת k03s

• תוכן חדש...