Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב שנת 2001-2002 כבר הרבה זמן. האמת שדי התייאשתי מאנשים פרטיים נראה לי שהרבה לא מטפלים ברכב כמו שצריך וכשמגיעים לראות את הרכב מתגלות תקלות נוספות שהם לא ציינו בטלפון. או שרכבים מהשנים האלה עברו קילומטרז גבוה.

בדקתי באחת מסוכנויות טויוטה וראיתי שהם מוכרים רכבים כגון: טויוטה קורולה סאן 2001 יד שנייה מליסינג שעברה 120 אלף באיזה 3-4 אלף מתחת למחירון. או קורולה סאן 2002 יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטית שעברה 95 אלף ב 5 אלף מתחת למחירון. הם גם נותנים אחריות לכמה חודשים. זה נראה לי פתרון די טוב בשבילי.

השאלה שלי היא האם המחירים האלה בכלל הגיוניים ? יש מצב שסוכנויות משנה של טיוטה מוכרות רכבים אחרי תאונות או שהורידו להם קילומטרז ?

פורסם

רוב הסיכויים שזה רכב שבוצעו עליו עיסקאות טרייד אין, בהן הזיכוי על הרכב המוחזר היה כ"כ נמוך, שהוא מאפשר לסוכנות למכור את הרכב במחיר נמוך כזה ועדיין להרוויח.

אם הרכב יוצא נקי בבדיקה, ובסוכנות מסוגלים לתת תדפיס מחשב על טיפולים, אני לא רואה סיבה לשלול את המכוניות.

פורסם
רוב הסיכויים שזה רכב שבוצעו עליו עיסקאות טרייד אין, בהן הזיכוי על הרכב המוחזר היה כ"כ נמוך, שהוא מאפשר לסוכנות למכור את הרכב במחיר נמוך כזה ועדיין להרוויח.

אם הרכב יוצא נקי בבדיקה, ובסוכנות מסוגלים לתת תדפיס מחשב על טיפולים, אני לא רואה סיבה לשלול את המכוניות.

תודה על התשובה.

האם זה באמת ייתכן שהסוכנות שילמה מחיר כל כך נמוך בעיסקת טרייד אין על רכב שלא עבר תאונות ויש לו קילומטרז נמוך.

רק בגלל שאלו רכבים יד ראשונה ליסינג ו שנייה פרטית ?

פורסם

איפה פה בדיוק ק"מ נמוך?

אני כבר קניתי רכבים בני 10 עם ק"מ זהה או נמוך ממה שציינת אתה, ולא חיפשתי יותר מדי.

אלה רכבים שנסעו די הרבה.

למען האמת, אתה קונה רכב ליסינג עם ק"מ גבוה במחיר גבוה. גם 5 מתחת למחירון לוי יצחק לרכב ליסינג שחוט זה המון.

אל תתעקש על קורולה, תקנה רכב אחר - ותראה איך אתה קופץ בשנתון ויורד בק"מ.

פורסם
אני מחפש לקנות רכב שנת 2001-2002 כבר הרבה זמן. האמת שדי התייאשתי מאנשים פרטיים נראה לי שהרבה לא מטפלים ברכב כמו שצריך וכשמגיעים לראות את הרכב מתגלות תקלות נוספות שהם לא ציינו בטלפון. או שרכבים מהשנים האלה עברו קילומטרז גבוה.

בדקתי באחת מסוכנויות טויוטה וראיתי שהם מוכרים רכבים כגון: טויוטה קורולה סאן 2001 יד שנייה מליסינג שעברה 120 אלף באיזה 3-4 אלף מתחת למחירון. או קורולה סאן 2002 יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטית שעברה 95 אלף ב 5 אלף מתחת למחירון. הם גם נותנים אחריות לכמה חודשים. זה נראה לי פתרון די טוב בשבילי.

השאלה שלי היא האם המחירים האלה בכלל הגיוניים ? יש מצב שסוכנויות משנה של טיוטה מוכרות רכבים אחרי תאונות או שהורידו להם קילומטרז ?

לי באופן אישי הק"מ הנמוך של שני הרכבים מעורר סימן שאלה..

מודל 2002 עם 95K ??

מודל 2001 עם 120K ??

רכב ליסינג ממוצע עובר יותר מ 30K בחודש , אומנם יש כאילו אשר עוברים פחות, אבל שני הרכבים הללו כנראה עצרו ולא נסעו מספר שנים לאחר ששוחררו מהליסינג..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
איפה פה בדיוק ק"מ נמוך?

אני כבר קניתי רכבים בני 10 עם ק"מ זהה או נמוך ממה שציינת אתה, ולא חיפשתי יותר מדי.

אלה רכבים שנסעו די הרבה.

למען האמת, אתה קונה רכב ליסינג עם ק"מ גבוה במחיר גבוה. גם 5 מתחת למחירון לוי יצחק לרכב ליסינג שחוט זה המון.

אל תתעקש על קורולה, תקנה רכב אחר - ותראה איך אתה קופץ בשנתון ויורד בק"מ.

נמוך יחסית לרוב הטויוטות הפרטיות בשנים האלה שמוכרים עם קילומטרז של 160 ו 200 אלף. ועוד אחרי זה צריך להשקיע ביישור קו כי הרבה אנשים לא שומרים על הרכב שלהם. לפחות נראה לי שפה הם מתקנים מה שצריך.

תאמין לי שניסיתי למצוא רכבים פרטיים אחרים. אבל בתקציב שיש לי (40-46 אלף) רובם עברו בסביבות ה 100 אלף. היחידים שמצאתי עם קילומטרז יותר נמוך היו פיאט פונטו או רנו קליאו. ואת היפניות הקטנות מהשנים האלה כמעט ולא מוכרים.

באמת שלא הצלחתי לראות איפה אנשים מוצאים את כל הרכבים הפרטיים המצויינים שהם מדברים עליהם.

אולי מאנשים שמכירים אישית או רכבים בני שנתיים שלוש.

• תוכן חדש...