Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפג'ו 206 1.4 אוטו' שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי כבר לעשות שתי מדידות - אני לא מחלק את זה לעירוני/בינעירוני, מזגן/בלי מזגן - אצלי זה בערך 50% מזמן הנסיעה זה עירוני ו-50% בינעירוני ורוב הזמן המזגן פועל. בכל מקרה התוצאה היא 1 ל-10. האמת שלרכב החליפו מצתים פעם אחרונה לפני 3 וחצי שנים אבל המשאבת דלק, מסנן דלק ומסנן אוויר שלו חדשים ולפי ספר היצרן בנסיעה משולבת התצרוכת אכן אמורה להיות 1 ל-10 (שזה מוזר בפני עצמו כי רשום שם שהדגם הידני של ה-1.4 אמור להיות בעל תצרוכת דלק נמוכה יותר וזה די לא מסתדר לי).

בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על התצרוכת - האם שווה לי להחליף לו כבר עכשיו מצתים או לחכות לביקורת התקופתית בינואר?

ועוד שאלה בנושא של ביקורת - לי אמרו במוסך מורשה שהרכב צריך כל 15 אלף ק"מ או שנה ביקורת וכל 30 אלף ק"מ או שנתיים טיפול, האם זה מדויק ונכון?

פורסם

לגבי המצתים - עדיף להחליף ולא למשוך איתם עד הרגע האחרון. תרחם על סלילי ההצתה שלך.

לגבי תצרוכת הדלק - הגיוני שרכב ידני ישיג תוצאות צריכת דלק עדיפות. עניין של משקל ואיבודי כוח בממיר המומנט.

קשה לקבוע לפי הנתונים שנתת האם תצרוכת הדלק שלך סבירה או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...