Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הרובר הסיני" Saic Roewe 500 מגיע לארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, היו הרבה תגובות ואפשר לסכם נראה לי :

1. לפי התגובות היתם מעדיפים רובר ולא Roewe 500 זה נבלה וזה טרפה , שתיהם אותו החרא .

2. אתם לא מאמינים לסינים תלוי במה , במה שקשור במכוניות ממש לא

3. אתם לא אוהבים כל דבר שהוא תוצרת סין אין לי בעיה עם בגדים נעלים ועוד מוצרים כאלו שמיוצרים שם .

4. יפנית - תמיד יותר טובה איך לעזזאל אתה משווה את התוצרת היפנית הסופר איכותית לזבל הסיני? אתה רוצה להשוות זבל לזבל תשווה את התוצרת הסינית אולי לדאצ'ה או ללאדה או לאיזה יצרן ממזרח אירופה .

5. לשלם כמעט 100K ש"ח עבור רובר תוצרת סין - יקר מדי לשלם 100 אלף עבור רובר זה יקר מידי אז עבור רובר סיני ? :lol:.

יש משהו להוסיף?

12345 תווים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בביגוד והנעלה הם לא רעים? הם נוראיים!

מיצרים ג'אנק שבקושי מחזיק מעמד 2 כביסות והנעליים מתפרקות תוך חדשיים.

מה שכן, הם זולים.

לגבי הנעלים אני רוצה לעשות הפרדה קטנה. (חשוב להדגיש שהכלל הוא לא רק בנעליים)

יש מותגים מיוצרים בסין, כן גם הנייקי שלי שמחירם בכלל לא נמוך והם בסדר גמור.

ויש זייקי, כל ההבדל הוא האות הראשונה, בעיכותם ומחירם!

ROEWE שייכת לקבוצה הראשונה, אבל מדובר חיי אנשים, כך שאני לא מוכן!

ולכם לא ממליץ :-D

שבת שלום!

פורסם
אני (כידוע) מאוד אוהב רובר.

אבל למה 75 מקוצר? מה היה רע ב- 45?

למה הצורה כ"כ לא יפה וקלאסית?

נו, נקווה לטוב. אם יהיה כמו ה- 45, לפחות, ועם 5 כוכבים, אולי נרכוש. לו רובר היו ממשיכים לייצר בטוח שהייתי רוכש. החלום שלי היה להביא ZR, אבל כבר מאוחר...

למה מאוחר ?? מותר להביא שנתיים אחורה - יש כאלו שעלו בסוף 2006 לכביש ויש כאלו שעלו בתחילת 2007 על הכביש באירופה. MG ZR זה אחת המכוניות הטובות יותר שייצרו במיוחד ה160 1.8 עם 152 כוחות סוס.

החלום עדיין בר הגשמה :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הוא לא יובא ביבוא רשמי, לכן לפי מיטב הבנתי לא ניתן, מה גם שאני לא יכול להביאה מהארץ בה יוצרה (אנגליה), משום שההגה בצד הלא נכון.

אם באמת אתה חושב שיש דרך להביא אחת כזו מגרמניה, נניח, שלח לי ה"פ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רב מוצרי החשמל הקטנים מיוצרים בסין, רב חלקי האודיו שיש לכם ברכב מיוצרים בסין, בודדים רק מיוצרים בארץ המקום, או חלק לא קטן גם בטייואן.

נייקי, סאקוני, אסיקס, אדידס, פומה מייצרות את המוצרים שלהם בסין.

טלפונים סלולרים גם מיוצרים במזרח.

כוח העבודה שמה זול מאוד, ולכן דברים בודדים מיוצרים בארץ המקור, אפילו מורל פולס מיוצר בסין.

אפילו תתפלאו, תרופות? כל חומרי הגלם של התרופות מגיעות מסין, מאיפה חשבתם שחברת טבע מקבלת את חומרי הגלם? מסין.

סין מעצמה, גם תנו לזה זמן, גם היא תהיה מעצמה בתחום הרכבים, זה ייקח זמן אבל זה יקרה.

לגבי רכבים? מבחן הריסוק שלהם נוראי, לא הייתי מתקרב לרכבים הסיניים, לא רק שאין להם תקינה אירופאית, אלא הבטיחות שלהם קטסטרופה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יש הבדל בין ייצור סיני בתכנון מערב אירופאי ובביקורת איכות חיצונית לבין מוצר סיני מ א' ועד ת'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקיצור מי שחושב שזה יהיה המשך לרובר הישנה והטובה טועה בגדול .

זה יהיה סתם אוטו סיני ולא רובר זול (במיקרה הזה לא ממש) וחסר נשמה ,בחיים כבר לא יהיה רוברים אמתיים.

כשה החברה הסינית קנו את המפעלים של רובר אנ שמחתי וכבר חשבתי שהם ימשיכו את הקיו הקיים של רובר וינסו לתקן ליקויים

מן העבר,אבל זה ממש לא זה וחבל.

ROVER 600 TI

פורסם
יותר כמו 12345 שטויות.

רובר נבלה? מדוע? ה- 75 רכב גרוע? ה- ZR? ה- 600 טורבו?

אם זאת הייתה חברה כל כך מוצלחת למה היא פשטה רגל?

לגבי הדגמים שדיברת עליהם לא יודע אבל לשכן שלי הייתה לתקופה קצרה מאוד רובר 827 , הרכב לא הניע לו (כמה מפתיע מרובר) ישבתי בפנים וזה אחד הרכבים עם הפלסטיקה הכי מזעזעת שראיתי , איכות הרכבה ירודה וכ'ו.

אה כן , לא הצלחנו להניע את הרכב :?.

תריץ חיפוש בפורום טכני על אנשים ששאלו אם לקנות את ה-MG \ רובר הפתוחה הזאת (MGVCC ?) ותיראה כמה מחלות יש לרכב בעיקר ראשי מנוע שנפרצים אחד אחרי השני.

פורסם

עם כל הזלזול בסין חשוב לדעת שעל כל מהנדס ארופאי עומדים כ7-10 מהנדסים סיניים,

ואפשר לזלזל כמה שרוצים, אבל ישנם גם מוצרים סיניים באיכות טובה, ובלי שום קשר לבקרת איכות חיצונית או לא,

הכל יותר קשור למחיר המוצר.

ברור שחלק מיציקה שצריך לעלות פחות מדולר יהיה שווה בהתאם למחירו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כל פאר תעשיית סין קם ונופל על בקרת איכות חיצונית.

ברגע שמדובר על מותג אירופאי/אמריקאי , עם תכנון חיצוני, דרישות איכות חיצוניות ובקרת איכות חיצונית, המוצרים ה"סיניים",הם לא ממש סינים, הם רק מיוצרים ע"י אנשים שחיים בסין,הם לא רעים באיכותם.

אבל תן להם יד חופשית בתכנון ובבקרה עצמית ותמיד תמיד תשארבסוף עם מוצר זבל ביד.

כאשר צמיג (לדוגמא של פירלי) מיוצר בסין הוא לא יהיה באיכות של צמיג איטלקי אבל הוא עדיין יהיה מוצר איכותי ומכובד.

מצד שני קח צמיג סיני שתוכנן ויוצר בצורה עצמאית בסין ותקבל צמיגים שלא הייתי מרכיב על הסקייטבורד של הכלב שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי הדגמים שדיברת עליהם לא יודע אבל לשכן שלי הייתה לתקופה קצרה מאוד רובר 827 , הרכב לא הניע לו (כמה מפתיע מרובר) ישבתי בפנים וזה אחד הרכבים עם הפלסטיקה הכי מזעזעת שראיתי , איכות הרכבה ירודה וכ'ו.

תריץ חיפוש בפורום טכני על אנשים ששאלו אם לקנות את ה-MG \ רובר הפתוחה הזאת (MGVCC ?) ותיראה כמה מחלות יש לרכב בעיקר ראשי מנוע שנפרצים אחד אחרי השני.

פלסטיקה מזעזעת , איכות הרכבה ירודה , אתה בטוח שלא ישבת ברכב צרפתי ?

Peugeot 208GTI

פורסם
12345 תווים

בגלל בעיות בהנהלה וחובות עתק שנוצרו בבסיסם (בין השאר) במקור הסוציאליסטי של חברת האם המקורית BRITISH LEYLAND.

כאילו שלרכבים אחרים אין בעיות...

אם לא הייתה לך רובר מעולם וגם לא ישבת בתוך אחת, אתה לא ממש יכול להביע דעה, כי היא מבוססת על שמועות, על בדיחות ובעיקר על בולשיט.

בר25, רובר טורבו ואנוכי, כבעלים בעבר ובהווה של רוברים, מבינים טיפה יותר ממך. אתה מלא בסטריאוטיפים שלא מבוססים על שום דבר.

להזכירך, לטויוטה קורולה מתחילת שנות ה2000 יש גם בעיה רצינית במנוע, שאפילו טויוטה הודו בה ומתביישים בה. זה לא מדד לכלום.

פורסם

איזה שנה הייתה ה827 ? ,תשווה את הרכב לרכב אחר באותו שנה ואז נדבר.

תכנס לרובר 75 שיש ברשותי שהמחירון שלה הוא 59 אלף שקל ,ואז אני ייתן לך לחפש רכב שעולה 20 אלף שקל יותר באותו שנתון ,אם תמצא רכב שייתן לך יותר איכות בפנים הרכב ויותר יוקרה אז .... עזוב אתה לא תמצא .8)

לא וולוו לא אוודי ותאמין לי אפילו לא שתי הגרמניות האחרות.

אה לגביי ה mgvvc ,תראה לי רכב עם מנוע מרכזי שקל לטפל בו והתחזוקה שלו זולה ועוד במחיר של פחות מ50 אלף שקל .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...