Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות קומפוננט, אם להתעלם כרגע מהמגבר, שנניח יתן משהו בסביבות ה200 RMS X2

מגבר טוב, איז קומפוננט ינגן הכי טוב בנפח הדלת בלי איטום בניות וכאלה?

יש משהו מומלץ?

תקציב? סביבות ה1000 אולי 1500

משומש בא בחשבון...

האוטו הוא פיאט פונטו אם זה משנה..

תודה!:-D

פורסם

לא לא שמעתי כלום, אני רוצה יותר להתמקד במה שימליצו לי בתקציב שלי במקום להתפזר, ואני שומע הכל מה זאת אומרת...

גם אינפקטד, גם ישראלי, גם מזרחית, אני בנאדם פתוח :-D

פורסם

גם אני מצטרף לדוטק . סט שיודע לעשות המון דברים טוב מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם זה יותר לכיוון ה 2000 , אז נפחות לך הרבה יותר אופציות, הפוקאל K2P, המוראל הייבריד אוביישן, ואפילו ההרץ היי-אנרג'י 3 חלקים!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה מאוד תלויי איזה סיגנון סאונד אתה אוהב אגרסיבי וחזק?או רך ומלטף?

או שילוב של שניהם ביחד .

אז ימליצו לך פו אל רמקול זה וזה ואתה תזרום אם העניין ובסוף לא תהיה מרוצה אז מה תבוא בתלונות לזה שהמליץ לך ?

עדיף לך כודם כול לשמוע כמה סטים לראות פחות או יוטר כיון לצבע סאונ שיתאים לך באוזן ומי שם להמשיך הלאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

קודם כל תודה על ההמלצות, וליחיאל, אני מחפש קודם את המומלצים הרי אני לא יכול לשמוע הכל, אני רוצה יותר לדעת לאן אני הולך..

• תוכן חדש...