Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונטה לא עובדת ב 205 שנת 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נסעתי בפקק, והשעון טיפס למעלה למקום שלא מגיע אליו בדרך כלל, והנורה של חום מנוע נדלקה ביחד עם סטופ.

כאשר אני נוסע בכביש מהיר אין לי בעיה בגלל שהרוח מקררת את הרדיאטור, אבל הונטה לא נדלקה.

שיחקתי עם קונקטור שיוצא מצמה קטנה שעוברת ליד מכסה הטיימינג, מתפצלת לשתי צמות אחת למין יוניט על בלוק המנוע, והשניה יורדת לכיוון הרדיאטור, הקונקטור של זאת שיורדת לרדיאטור מתפורר ומלוכלך בשמן כלשהו, ניקיתי אותו, וכרגע הונטה חזרה לפעול, אני לא יודע אם זה בגלל הניקיון של אותו קונקטור.

השאלות שלי לבעלי ה 205 בעבר והווה הן:

איפה נמצא הטרמוסוויץ' שעל הרדיאטור, האם יש גישה אליו דרך החור הקטן בגשר?

מה לדעתכם היה הקונקטור שניקיתי, ומה עוד אני צריך לבדוק?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עמית שלום רב!

חפש את יוניט המאוור בחיבור לרדיאטור, או סמוך לתרמוסטט.

נקוי הקונקטור משמן, פתר לך בעיית מגע רופף, ולא נקי, שגרם להתחממות, ומפל מתח, שגרם לחוסר פעולה של המאוור, פתרת בעייה חשובה מאד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה, אני לא בטוח שהקונקטור הזה הוא זה שגרם לה לפעול מחדש, וגם אם כן אז הוא מתפורר ואני רוצה להחליף אותו.

יש לו שני פינים זכרים, ובחיבור שיוצא מתחת לרדיאטור יש שתי נקבות, יש מקום שמוכר קונקטורים כאלו לרכבים?

האם מישהו יודע על איזה קונקטור אני מדבר ויכול לאשר שזה בוודאות שולט על הרדיאטור?

צביקה, עדיין לא הבנתי איפה יושב הטרמוסוויץ' שמדליק את הונטה, קרוב לטרמוסטט לא נשמע לי הגיוני,אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון.

תודה רבה לך!

פורסם

עמית שלום רב!

חפש יוניט בעל שני או שלוש המנוע בסמוך לתר מוסטט, או ברדיאטר בחלקו השמאלי של הרכב(צד נוסע), או המתן למומחים בפרצתיות. יתכן וניקת קונקטור שהולך לממסר מהירות הפעלת מאוורר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה,

מישהו יודע איפה נמצא היוניט וסיבות אפשריות נוספות לגרימת התקלה?

פורסם

תודה רבה לך צביקה, ידעתי שאתה מבין בזה וחיכיתי שתענה:)

בכל מקרה עשיתי היום ניסוי, ניתקתי את הקונקטור הזה שניקיתי ביום שהונטה לא עבדה, ונתתי למנוע להתחמם- הונטה עדיין נדלקת מתי שהיא צריכה - בערך ב 90 מעלות, גם כשהקונקטור מנותק!!

צירפתי תמונות של הקונקטור, מישהו יודע מה התפקיד שלו??

אגב כאשר אני לוחץ על A\C , הונטה גם נדלקת כשהקונקטור מנותק, אז הוא לא מפעיל את הונטה של המזגן.

ראיתי את האלמנט של היוניט מתחת לצינור הרדיאטור, מישהו פעם נתקל ביוניט שמידי פעם לא מדליק את הונטה?

אני מבקש לדעת אם זה חלק מכאני שלא מתקלקל כמו יוניט של שעון?, או שיוניט הונטה של הרדיאטור גם יכול לקבל בלאי ולא לתפקד מידי פעם- במקרה כזה , אני ודאי אחליף אותו.

רעיונות נוספים אפשריים לבעיה לאחר שגיליתי שזה לא הקונקטור הבלמ"ז יתקבלו בברכה.

תודה רבה וגמר חתימה טובה.

08102008560.jpg

08102008561.jpg

• תוכן חדש...