Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סילבסטר היה,במקור, קדוש נוצרי- שתחביבו הראשי היה טיגון (כן.טיגון) יהודים בשמן רותח- אבל זה לא מונע מאיתנו לצאת ולהנות כל שנה בליל הסילבסטר.

טיגון?! זה לא בריא. :lol:

ברוח החג, אני אלך לבלוס שרצים למיניהם בג'אקו בהרצליה, עם חברתי שתחיה.

אה, אף פעם אל תאכלו שרצי ים מטוגנים. זה מוציא את כל ההנאה... :roll:

מכיוון שהשנה מזג האויר קר להפליא ולמחרת יש עבודה ולימודים,נראה לי שהשנה ננחת באיזה פאב (קיבלתי הזמנות לדאבלין) ,נביא איזה בוסה בשעה 12 ונלך הביתה כמו ילדים טובים.

למי תביא בוסה?!

לדאבלין צריך לבוא מאובזרים עם ליווי נשי, היות והפיקאפ היחיד שאפשר

לעשות שם הוא של גברים מזדקנים או של מלצריות חביבות (אך לא כאלו

שניחנו במנת משכל גבוהה. :wink: ).

Happy New Year Everybody

Happy%20New%20Year.gif

ליווי נשי יש.

דאבלין זה לא לפיק אפ.זה לאווירה.

פירות ים אני לא כ"כ אוהב.

יהודים זה חרא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשל"צ,

מקום עולה 220 ש"ח ליחיד!!

אמנם יש אוכל , וודקה וריקודים אבל עדיין

הרוסים התחרפנו, לא שמעו על מיתון?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
ראשל"צ,

מקום עולה 220 ש"ח ליחיד!!

אמנם יש אוכל , וודקה וריקודים אבל עדיין

הרוסים התחרפנו, לא שמעו על מיתון?

הרמן, חיים רק פעם אחת :)

חוץ מזה, 220 זה עוד לא יקר... :(

יש גם ב250 :) - אבל מה לא עושים בשביל החברים שפעם בשנתיים מחליטים לבוא לבקר - ועושים את זה דווקה ב"ס'לבסטר" (ככה זה שיש לך חברים מסביב לעולם :))

С Новым Годом, дорогие товарищи, с новым счастьем

(ולמי שלא מבין : שתהיה לנו שנה לועזית(אזרחית. נוצרית קטולית. בינלאומית. גראגוריאנית) טובה והרבה מזל.

P.

פורסם

אז זהו שרק הרוסים לא קוראים לזה סילבסטר... מי חוגג סילבסטר? חוגגים שנה אזרחית חדשה, וזהו!

בכל אופן, אני חוגג בבית הפעם, והולך לישון, כי יום למחרת, בבוקר, נוסעים לצימר לצפון, ושם בערב תיהיה החגיגה עם החברים והחברות :x-mas:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
דאבלין זה לא לפיק אפ.זה לאווירה.

לחלוטין.

פיינט גינס או מרפי'ס וסלסלת שניצלונים לחלוק עם הגברת. :D

יהודים זה חרא.

עוד לא מצאו לזה תרופה? :shock:

חוצמזה, גם סילבסטר אצל עובד יכול להיות רומנטי.

כמה כמה בדרבי? :p

NOT :lol:

MCS 2008

פורסם

הכי טוב להתארגן כמה חברה ולעשות מסיבה אצל מישהו שיש לו בית ריק :!:

ואכן, זה מה שאנחנו עושים... :D

Happy New Year Cars Forum

:drinking::silly::x-mas::viking::ok::beerchug: :smilecol: :multi::angel:

פורסם

אני לא חוגג את ה"סילבסטר" אני חוגג את הגעתה של השנה החדש... באיזה ארוחה ביטבתה באזריאלי... 8)

המשך יום נעים!

פורסם

סילבסטר היה,במקור, קדוש נוצרי- שתחביבו הראשי היה טיגון (כן.טיגון) יהודים בשמן רותח- אבל זה לא מונע מאיתנו לצאת ולהנות כל שנה בליל הסילבסטר.

לא מדויק.

סילבסטר הראשון היה כומר נוצרי ומקורב לאחד הקיסרים של רומא, הוא חי בשנות ה- 330 לספירה. הוא התפרסם באגדה שמספרת שהוא כביכול ניצח מפלצת נוראית שהייתה אמורה לחזור ולהחריב את העולם בסוף האלף הראשון. ומכיון שניצח אותה רווח לכולם ואין יותר סכנה. עובדה היסטורית היא שהוא זה שניצר איזה קיסר, שהיה מאד חולה ורק סילבסטר הצליח לרפאו ובזכות זה התנצר הקיסר ואז התחילה התנצרות גורפת של העם הרומאי.

כמה מאות שנים אחר כך הועלה סילבסטר הראשון לסטטוס של קדוש St. Sylvester I וכמו לכל הקדושים גם לו יש חג משלו שחל ביום פטירתו - 31 בדצמבר.

בימי הביניים חי כומר שקראו לו גילברט שנודע בגאונותו המדעית, הוא עלה במהירות בסולם הכמורה ובמהרה הפך להיות הארכיבישוף של צרפת וקרא לעצמו סילבסר השני. שנות כהונתו כארכיבישוף נפלו בדיוק בתקופת המעבר לאלף השני לספירה.

והוא זה "שהעביר" את העולם הנוצרי לאלף השני בלי אפוקליפסה.

לקראת סוף שנת 999 יצאה פקודה להרוג את כל מי שנחשד בכפירה ובקשירת קשר עם שטנה, וכמובן שקודם כל נפגעו היהודים.

לסילבסטר השני אין שום קשר לסילבסטר הראשון ולחג הקרוי על שמו של הקדוש.

במעט מדינות נוצריות חוגגים את הסילבסטר , החגיגה היא לזכר אותו סיפור אגדה ונוהגים להתלבש בתחפושות של מפלצות.

גם אנחנו חייים על פי הלוח הגרגוריאני של העולם הנוצרי ואין שום בעיה שנחגוג את תחילת השנה, אבל למה קראנו (ומי קרא לזה?) לחג הזה "סילבסטר"?

אהה כן, אני כנראה נשאר בבית.

פורסם

אוקיי ..

נדמה לי שאתם פה חובבי סיפורים , וכנראה שאתם יודעים סיפורים על הנצרות אפילו יותר ממני :lol:

בכל מקרה לא משנה לי מה הסיפור מאחורי הסילבסטר , אבל אני בהחלט חוגג משהו בן ****

קודם כל הלילה מתחיל אצל הדודים במשפחה ( כמו רוב הנוצרים ) .. כל הדודים והמשפחה , אוכלים ושותים כל הלילה , שותים וויסקי או עאראק , ואחר כך שכולם עם ראש טוב , דוד ואבא שלי מתחילים לנגן על העוד ועוד אחד על ה"דורבקה" אחד על ה"קאמאנג'ה" (שכחתי איך קוראים להם בעברית אז מי שכן הבין שיתרגם את זה :) )

כל זה מתחיל מ 9 עד ל 1:30-2 בלילה .

אחרי זה הם הולכים לישון ואני לעומתם הולך עם החברים וכנראה הולכים לאיזה מועדון או משהו ,

מסיימים ב 4:30 -5 ...

ואז מתחיל הבלאגן , משחקים צ'יקיט עד למחרת בצהריים ואחר כך מי שמנצח בגדול מזמין את כל החברה על ארוחת בוקר של חומוס עם שאוורמה :)

וזהו ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אוקיי ..

נדמה לי שאתם פה חובבי סיפורים , וכנראה שאתם יודעים סיפורים על הנצרות אפילו יותר ממני :lol:

בכל מקרה לא משנה לי מה הסיפור מאחורי הסילבסטר , אבל אני בהחלט חוגג משהו בן ****

קודם כל הלילה מתחיל אצל הדודים במשפחה ( כמו רוב הנוצרים ) .. כל הדודים והמשפחה , אוכלים ושותים כל הלילה , שותים וויסקי או עאראק , ואחר כך שכולם עם ראש טוב , דוד ואבא שלי מתחילים לנגן על העוד ועוד אחד על ה"דורבקה" אחד על ה"קאמאנג'ה" (שכחתי איך קוראים להם בעברית אז מי שכן הבין שיתרגם את זה :) )

כל זה מתחיל מ 9 עד ל 1:30-2 בלילה .

אחרי זה הם הולכים לישון ואני לעומתם הולך עם החברים וכנראה הולכים לאיזה מועדון או משהו ,

מסיימים ב 4:30 -5 ...

ואז מתחיל הבלאגן , משחקים צ'יקיט עד למחרת בצהריים ואחר כך מי שמנצח בגדול מזמין את כל החברה על ארוחת בוקר של חומוס עם שאוורמה :)

וזהו ..

שווארמה על הבוקר?? :?

אני בכל אופן יוצא אל העיר עם החבר'ה...בלי האוטו,הטסט נגמר בדיוק מחר ב12 בלילה :?

והמנייאקים בערד יודעים איך להתחשבן עם נהג חדש שהם ניסו לתפוס על משהו ובסוף לא הצליחו כי הכל היה אצלו חוקי כמה פעמים :oops: ...ציד צדיקים :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אז יפה לכולכם שאתם יוצאים ןכנהנים אבל אני בסילבסטר שומר בבסיס.....

כן כל הזין ....

אבל חפיף ....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

קצת אוף טופיק... תגידו מה זה כל העולם מכיר את הסביח של עובד נראה לי מטורף לגמרה כולה סביח מסריח איך כל העולם מכיר אותו...

למה? ככה!

• תוכן חדש...