Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש ברשותי מיצובישי לנסר 92' ואני רוצה להחליף את צבע הנורות בפנים הרכב, אני מתכוון לנורות שמאירות את ה"כפתורים" של המזגן וכל מה שמסביב לזה וגם אני רוצה להחליף את הצבע בלוח השעונים. הצבע הוא ירוק דהוי ואני מעוניין להחליף אותו לכחול.

[מצורפות תמונות אשר מסבירות למה אני מתכוון, בתמונות הנורות בצבע אדום. אני רוצה שזה יהיה כחול]

איך עושים את זה? אל מי פונים? כמה זה צריך לעלות? והאם זה אפשרי?

בתודה מראש,

יאיר :)

2841_501_s6000556.jpg

2841_501_s6000557.jpg

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

ניסיתי כמה חיפושים לפני פתיחת האשכול אבל לא מצאתי כלום.

אני אשמח אם תוכל להביא לי כמה לינקים, וסליחה על הטירטור.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

חבר'ה, אני קראתי כבר את כל האשכולות בנושא, חשבתי שהבנתי את הכל.

שמח ומחייך, אני יורד אל האוטו מתחיל לפרק את שני הברגים של לו השעונים. והופ!

צד ימין השתחרר באופן חופשי ובצד שמאל "סלע!", לא זז מילימטר.

ניסיתי כמה פעמים בעדינות לשחרר את אותו פלסטיק מעצבן, אבל לא! הוא לא זז! יהודי לא מגרש פלסטיק ממקומו...

קיצר פחדתי לשבור שם משהו אז הרכבתי הכל חזרה ועליתי לכתוב לכם.

אז מה אני עושה עכשיו? איך אני מפרק את אותו פלסטיק סורר?

תודה מראש :)

• תוכן חדש...