Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבר ביטוחי במקרה של תאונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה בנושא ביטוח.

לפני כמה חודשים נכנס בי מאחור רכב ששייך לחברת ביטוח. התוצאה- הרכב שלי הושבת. האשמה במובהק של הנהג הפוגע (כאמור, פגע בי מאחור).

היה לי ביטוח צד ג' בלבד.

הגשתי תביעה לחברת הביטוח שהרכב שייך לה. הם מבקשים ממני עכשיו לספק להם עבר ביטוחי 3 שנים ואישור מקוריות בעלים. לטענתם עלי להוכיח שלא היתה פגיעה ברכב לפני התאונה.

הרכב היה בבעלותי קצת יותר משנה לפני התאונה (מדובר ברכב משומש שהחליף לא מעט ידיים לפני) והיה במצב מצוין. איך אפשר להשיג את העבר הביטוחי לפני שהרכב היה בבעלותי? האם זו בקשה לגיטימית מצידם? האם יש לי אפשרות לסרב? האם אפשר לתבוע אותם?

אשמח לעזרה, תודה!

• תוכן חדש...