Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף גולף v5/GTI/2.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא יודע להגיד לך באיזה מהן יש יותר תקלות, וסטטיסטיקה לא תעניין אותך אם התקלות יקרו אצלך ולאחרים לא.

צריכת הדלק משתנה מנהג לנהג.

אם זה הפרמטר היחידי שמעניין אותך, ואתה מחפש רכב חסכוני קנה את ה-1.6 ידנית, אין לך מה לחפש לא ב-V5, לא ב-2.0 ובטח שלא ב-GTI.

אולי עדיף לך פולו 1.0 בכלל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עדיפה מכולן היא ה GTI. הבעיה היא למצוא אחת שלא נטחנה נמרצות. לדעתי פשוט אין דבר כזה. הבאה בתור גולף 2 ליטר. מנוע גמיש מאוד וחשוב מכל בעל צריכת דלק דומה ל 1.6. הסיכוי למצוא מכונית כזו, שמורה ומטופחת, סביר מאוד. ה V5 לא ממש מענינת.

פורסם

האמת שחשוב לי מאד נוחות ואיבזור פנימי ואני חשבתי גם על audi a3. בזמן שחיפשתי את הגולף נתקלתי בהמון עם בעיות באוטומט ונראה לי שזאת המחלה שלהם (כולל בשלי) השאלה אם לא כדאי לקנות כבר GTI עם גיר רגיל או אולי 1.6 עם גיר רגיל אני גם לא מחפש רכב חזק בטירוף הגולף 2.0 היתה מספיק חזקה.

פורסם

בתור אחד שיש לו v5 אני יכול להגיד שהרכב חזק בהרבה מהמנוע 2.0 מבחינת איבזור בv5 בשנתון שלי יש את כל האיבזור האפשרי (2002) מבחינת דלק היא לא חסכונית בתוך העיר אבל מפתיעה מחוץ לעיר.

אם ה2.0 הייתה מספיק מהירה לך ואתה מעדיף ידני אז לך על 2.0 ידנית גנרשין , gti במצב סביר קשה מאוד למצוא וגם אם תמצא המחיר יהיה בהתאם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
עדיפה מכולן היא ה GTI.

ההכללה שלך לא במקום. ה-GTI עדיפה למי שמחפש התנהגות ספורטיבית. היא לא מתאימה לכל אחד.

הוא מחפש חיסכון בדלק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת חיסכון בדלק זה חשוב ואפילו מאד בימינו למי לא? אבל לא על חשבון איכות בנהיגה או בכלל ברכב טיב המנוע אחיזה בכביש וגיר נורמאלי שלא מחליק ולא דופק במעבר מהיר בגלל שהוא נשחק מהר מידי (כל גולף שבדקתי בזמן שחיפשתי רכב פחות משנת 2002).

לגבי האבזור...,אני מאד אהבתי את הגולף V5 בגלל השילוב של הצבע השחור חיצונית לבין ריפודים בצבע בז' עפ עץ בידיות ובדש בורד וגם מגנזיום יותר יפה בשנתון שחיפשתי (2001) מהג'נרישיין אני לא חושב שיש גולף בשנתון הזה ג'נרשיין בצבע שחור עם ריפוד בז' כי לא ראיתי אגב ריפודי בז' יש בקומפורט ליין שנת 2001 אבל אין צבע רכב שחור וזה לא כולל את התוספות של הג'נרישיין. מישהו יודע להגיד לי מאיזה שנתון אני יכול למצא רכב כזה? (נדמה לי 2004 וזה כבר עובר את התקציב שלי שיותר קרוב לשנתון 2001). בתמונה גולף ג'נרישיין 2004 אבל ריפודים כחול/שחור.

1112542320080830190802dj7.th.jpg

אז זה מצטמצם לGTI מול 2.0 ידנית מה עדיף? מה מפנק יותר ובמי יותר כיף לינהוג? או שעדיף למצא גולף 2.0 במצב טוב כי GTI אין...

פורסם

אני לא ממליץ על רכב שהפנים שלו בצבע בז הוא נוטה להתלכלך בקלות ורואים עליו כל כתם.

לפי דעתי תחפש פנים שחור וכסאות שחור אפור.

לגבי הבעיות בגיר חבל שלכל הגולפים האוטומטיות יש בעיה בגיר בשלב מסויים בחיים, בדרך כלל מוקדם מידי. (אצלי עוד לא אבל אני לא אפתח פה)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ההכללה שלך לא במקום. ה-GTI עדיפה למי שמחפש התנהגות ספורטיבית. היא לא מתאימה לכל אחד.

הוא מחפש חיסכון בדלק.

שתי הערות לתגובתך :

1. מי שמחפש התנהגות ספורטיבית, טוב יעשה אם יירד מגולף בלי קשר לגירסה. מדובר במכונית נוחה, מוקפדת עם התנהגות כביש סבירה ובטוחה. ספורטיבית היא לא.

2. נסיעה ב GTI בנינוחות ולא בתחושה שאתה נוהג לפחות בפורש, תביא צריכת דלק מפתיעה לטובה.

• תוכן חדש...