Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי אופל קורסה שנת 1998.. עד היום בבוקר הרכב הניע מצוין והכל פעל כראוי.. אבל משומה היום בבוקר ניסיתי להניע את הרכב והוא פשוט לא מניע.. כל השעונים ומנורות שהיו פועלות תמיד כשהייתי על סוויץ' פועלות גם עכשיו [אני לא יודע אם זה כזה קשור.. אני פשוט אומר את מה שראיתי =\].

מה זה יכול להיות? [אני מצטער אם הפרטים שבקושי נתתי לכם מספיקים.. אני פשוט לא ממש מבין ברכבים ואני לא יודע בדיוק מה לומר.. אז.. אם תצטרכו עוד פרטים ותוכלו למקד אותי היכן לבדוק זה יהיה מצוין..]

*אם אתם תוההים אם בזמן האחרון בוצעו ברכב טיפולים אז כן. הייתה לי בעיה שהמנוע מתחמם כשאני "עומד" עם הרכב [לא נוסע] ופתרו לי את הבעיה ע"י חיבור המאוורר ישירות למצבר [כך המאוורר פעל תמיד [גם בסוויץ' וגם כשהוא מונע] והרכב לא התחמם לי.]

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בניסיון הנעה, אתה שומע רעש של כמו מאוורר שאתה דוחף אליו את האצבע? (מין טרטור כזה).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ביקשת עזרה, אבל לא נראה שאתה ממש מתייחס לשאלות.

אוסיף ואדגיש, חשוב לדעת, האם יש צליל של נסיון ההנעה בזמן שהאוטו לא מניע (כלומר, האם הסטרטר מסובב את המנוע?) או שאין כלל.

יש לבדוק אפשרות לאימובילייזר בעייתי, ו/או מצבר בעייתי, ו/או בעיית הצתה ו/או מע' הזרקה.

לא ניתן ליתן תשובה נקודתית יותר מזו, לאור הנתונים החסרים וחוסר השלמתם מצידך.

לגבי חיבור המאוור ישירות למתח סוויץ', הרי שאני הייתי מעדיף שיפתרו את הבעיה האמיתית, לא דרך ביצוע מעקפים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...