Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מסנג'ר לייב נכשלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני זקוק לעזרה מתותחי המחשב כאן.

במחשב שלי הייתה מותקנת גירסה 7.5 של מסנג'ר בזמנו בניסיון תיקונים מסויים שעשיתי להארד דיסק ,רציתי להוריד את המסנג'ר ולהתקין מחדש,משום מה בהסר תוכנות דרך לוח הבקרה,המסנג'ר לא הוסר כפי שצריך ועדיין מופיע לי בתוכניות למרות שכביכול הוא נמחק,בנסיון התקנה מחדש של מסנג'ר לייב,הוא לא מאפשר לי להתקין ונותן שגיאה,ישנו סיכוי שזה קשור לזה שהחלונות לא חוקי אצלי? כי עדכונים שוטפים מממייקרוסופט אני מקבל ומוריד.

במידה ומישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה או מכיר תוכנה שיכולה לעזור בנושא,אשמח למידע.

תודה לכולם.

פורסם

בגרסאות שמעל 8.0 (או מעל 8.1 לא זוכר בדיוק) הוא דורש בדיקה לחוקיות הווינדוס בזמן ההתקנה של המסנג'ר.

ככה שאם תרצה להתקין מסנג'ר, או שתקנה ווינדוס, או שתתקין מסנג'ר ישן יותר (7.5 או 8 ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

XP.

והוא לא נותן להתקין את גירסה 7.5 יותר,הוא דורש לשדרג את התוכנה.

אני רק לא מבין איך עדכונים הוא כן נותן ,ןאת זה לא.

פורסם

תנסה להוריד את 8.0 או 8.1

אחת מהן עובדת בוודאות.

יש לי על DISK ON KEY גרסא שהיינו מתקינים על המחשבים בעבודה ולא דורשת אישור מהאתר של מיקרוסופט.

במידה ויש לך תיבת דואר שתוכל לקבל קובץ של ~10 מגה, אני יכול לנסות לשלוח לך אותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...