Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי מגבר(Z4200) + סאב (INFINITY לא יודע דגם רק שהוא 250 RMS)

HU -פיוניר 590

כאמור הרכב קורסה 98, תקציב עד 1200 ש"ח.

היו לי הרץ DIECI שממש לא סיפקו אותי, ואני מחפש גם צליל פחות צורם מההרץ שהיו לי,

חשבתי ללכת על morel אך פה נכנסת השאלה,

בגלל שהאוטו קטן,האם כדאי לי לקנות הפולס? או את הדוטק,

ובמידה שרכשתי את הדוטק,האם המגבר יסתדר עם הדוטק(125 RMS) והסאב (250RMS)?

תודה מראש.

אני כמעט סגור על Morel אשמח אם מישהו יגיד לי שיש סאונד דומה בקומפ' אחר.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

המגבר יסתדר עם הסט ועם הסאב זה מגבר שנותן תמורה מאוד יפה לערך שלו.

לגבי מורל - אם אתה מחפש צליל שהוא לא צורם והוא בטווח מחיר סביר - לצערי, אני לא מכיר היום הרבה תחליפים למורל.

אתה יכול גם לנסות לשדך טוויטר שנקרא CR104 של אומגה אודיו\רנסנס ובכך לשדרג סט של פולס או דוטק (הישן יותר) פלאים או לשדרג את הטוויטר לMT22 (או מראש לקנות דוטק אוביישן עם הטוויטר שלו MT12 שהוא גם ככה העתק כמעט מוחלט של ה22).

לגבי אופציות אחרות - תקפוץ על שמעון מסאונדסטורם (הוא בעצם סאונדסטורם כן) ותשמע שם סט פשוט של CDT וגם סט פשוט של בוסטון אקוסטיקס - המחירים בטווח דומה.

הCDT מדהים למחיר שלו נותן צליל עוד יותר נעים מהמורל והמידבאס מספק באס מרשים.

אבל הCDT נשמע חלש יותר בתחום המיד לעומת הדוטק.

יש לך את הבוסטון אקוסטיק שהטוויטר שלו קצת יותר צלול ובהיר אבל עדיין לא נשמע צורם.

הייתי גם ממליץ לך על קלארוס של הייבריד אודיו אבל אני לא בטוח שטווח המחיר כאן הוא מה שאתה מחפש ובעיניי בשביל להנות ממנו באמת אתה תצטרך להגביר את הטוויטר הגברה אקטיבית או לרסן טיפה את הסט או להפנות אותם קצת לכוון השמשה - אבל סה"כ אם תוכל לארגן תקציב יותר גדול - בהחלט המלצה.

נכון לעכשיו נראה לי שכדאי לך הכי הרבה לבדוק את הCDT או לקחת את אחד השילובים שהצעתי לך של מורל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי,

למעשה עזרת לי,אני חושב שמורל יתאים לי למרות שלא שמעתי את CDT,

וגם אם זה דומה,אני לא חושב שיהיה ממש הבדל בין המורל לCDT מבחינתי.

תודה שוב, אני ככל הנראה אשדרג בעתיד לטוויטר אחר אם לא אסתדר עם הMT11 של הדוטק.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תשמור את התושבות שלו - יש לי MT12 פנויים למכירה אבל לא עם התושבות העגולות אלה עם התושבות הגדולות יותר.

אם זה יעניין אותך - דבר איתי בה"פ.

יכול להיות שאני אוכל לחסוך לך כמה שקלים בתהליך השדרוג.

(אני עוד לא מפרסם אותו למכירה בפורום למכירה בגלל הקטע של התושבות שאני עוד לא מצליח למצוא את התושבות העגולות.)

אלו היו הטוויטרים ברכב של אבא שלי דרך אגב - חדשים לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...