Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דר' פפר בארץ למי שחיפש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לבחורה מעליי.פשוט מגעיל.יש אנשים שפשוט שרוטים על המשקה,מגיעים אליי פעם בתקופה,מורידים את כול המלאי מהמדפים.:?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא הבנתם, השרוטים האמיתיים שותים (שוטים?) ROOTBEER,

שמיוצר גם כן על ידי DR PEPPER.

לאחת הגרסאות יש טעם ז-ה-ה למשחת BENGAY

(זו להקלה על שרירים תפוסים, עם ריח שהופך אותך למצורע).

חוויה אנתרופולוגית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא

מישהו יודע איפה מוכרים קולה בטעם ווניל???

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
ואיך את שותה את ה-"חיקוי עלוב של דר' פפר חסר טעם הזה עם יותר מדי גז"? :roll:

למען האמת היה קולה הרבה לפני ד"ר פפר, פשוט לא היו לה גזים, היא הייתה פחות מתוקה ושימשה להקלה על כאבי בטן וצרבת.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למען האמת , לא נכון , ד"ר פפר הומצא לפני קולה והוא המשקה הקל הותיק ביותר שעדיין נמצא היום (את מוזמנת לבדוק בWIKI ותראי שאני צודק - בהפרש של כמה עשרות שנים למיטב זכרוני).

אני בטוח בזה ב100% וזה היה בתוכנית בערוץ ההיסטוריה - 42 שנקראת AMERICA EATS על סודות.

חיים קשים...

ליביו (שחושב שברור שד"ר פפר עדיף)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי באירופה ויש להם פאנטה בצבע כחול.

ניסיתי את זה חשבתי שזה יהיה סתם מגעיל כי הצבע של זה כחול זוהר יפה כזה.

וזה היה אחד המשקאות הטעימים לא מתוק מידי ולא משאיר טעם לוואי מגעיל כמו שאר המשאות.

חבל שלא מביאים את זה לארץ.

ויש להם גם נסטי מריחואנה שזה די מגניב.

S2000

• תוכן חדש...