Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסגרת מבוקש למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי זכה במשפט מול מישהו שהיה חייב לו כסף, בית המשפט פסק לטובת סבא שלי והחייב צריך לשלם כל חודש סכום X.

בפועל החייב לא משלם כלום וסבא שלי הוציא פקודת מעצר, הבעיה היא שאף אחד לא מוצא את החייב כי הוא מחליף כתובת כל חודש.

בעיקרון זה לא בעיה למצא אותו, הוא אדם שנותן שירותים ולכן רק צריך לקבוע איתו ולהגיע לעסק שלו (הוא מחליף כתובת כל כמה זמן בכוונה וזאת הבעיה), המשטרה לא תעשה כזה תרגיל כי זה לא מעניין אותם.

השאלה שלי היא, אם אני עושה את התרגיל וקובע איתו פגישה, אצל מי אני מדווח על קיום הפגישה הזאת בנוכחות החייב כדי שיבואו לעצור אותו?

מה הפרצודורה של העניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה הבעיה עם הוצאה לפועל? אומנם תבזבז 400 שקל פתיחת תיק, אבל הם יעשו את העבודה כמו שצריך.

פקודת מעצר זה אחרי שהוצאה לפועל לא מוצאים אותו או שאין מה לקחת לו כדי לכסות את החוב.

כשיש פקודת מעצר הוא מבוקש בהוצאה לפועל וגם במשטרה, הם לא מוצאים אותו והם גם לא יעשו עבודת בילוש כי זה לא מעניין אותם במיוחד וגם לא בטוח שיש להם את המשאבים לזה ככה שכל מה שנשאר זה להסגיר אותו (לדווח איפה הוא במצא בזמן אמת כדי שיבואו עם שוטר לעצור אותו).

in the face

with a chair

פורסם
הבעיה היא שאף אחד לא מוצא את החייב כי הוא מחליף כתובת כל חודש.

בעיקרון זה לא בעיה למצא אותו,

אז לא הבנתי , יש בעיה או אין בעיה למצוא אותו ? :shock:

מבוקש והסגרה בהגדרת הכותרת לא ממש יענין את המשטרה , לא מדובר ברצח או אסיר נמלט וגם את אלה הם בקושי מצליחים ללכוד וכשלוכדים אותם סופסוף ה FBI נחלץ לעזרת משטרת ישראל , אז אולי עדיף לפנות ישר ל FBI .

פורסם

אני יודע שלהיות הומני זה לא דבר אחראי ואפילו מעט פראייר במדינתנו, אבל אולי הוא לא משלם כי אין לו מאיפה?

אתה מעדיף לראות בנאדם בכלא רק כי אין לו מאיפה לשלם?

בריאות לכולם!

פורסם

1. לי אין בעיה למצא אותו, המשטרה פשוט לא משיקעה מאמצים במציאת האיש והם מעדיפים שסבא שלי ימצא אותו (הרי הוא חייב לסבא שלי כסף אז למה שסבא שלי לא יעזור להם למצא אותו?)

2. לאיש יש כסף, הוא פשוט לא רוצה לשלם לאף אחד שום דבר. הוא מרוויח 400 ש"ח לשעה, כסף לא נראה לי שחסר לו גם אם תהיה לו פגישה אחת ליום.

מעבר לזה שהוא עובד בחירטוט הלקוחות שלו, הוא גם מוציא מהם כספים במרמה ובעצם עוקץ אותם.

עד היום הוא לא מוכן להגיד לאן הלכו 150 אלף ש"ח שהוא גנב מסבא שלי (סבא שלי נכנס איתו שותפות לעסקה בחו"ל, מסתבר עסקה פיקטיבית)

in the face

with a chair

פורסם

פנינו, הם לא מעוניינים.

בתוכנית של אמנון לוי שהיה העניין עם אסי ועקנין, באחד הפריימים שצילמו את אסי, אדון חייב התחבק עם אסי וראו את זה די ברור.

אני מכיר עוד מישהי שהוציאה לו צו מעצר על חוב שלא שילם, ושוב היא באותו הסיפור שהוצאה לפועל לא מוצאים אותו ולכן אין אפשרות לעצור אותו.

אפילו ביטוח לאומי מחפשים אותו

in the face

with a chair

פורסם

אין לך כל כך הרבה דברים לעשות..

אתה יכול לעשות לו עיקולי רכבים על פי תעודת זהות או עיקולים בטאבו ובמנהל.

איפה הראש של סבא שלך ? בן אדם שמרוויח 400 שקל לשעה צריך 150 אלף מסבא שלך בשביל השקעה ? לא נשמע לך תמוה ?

לדעתי הדרך היחידה שייצא לך מזה משהו היא לדבר עם בורר מהעולם התחתון - לתת 20 אחוז והוא יקבע מי חייב למי... עם אנשים כאלו לא הולכים לבית המשפט - הדרך בה הם מנהלים את אורח החיים שלהם מונעת מההוצאה לפועל לגעת בהם.

חגי

...CASKA for life

פורסם

אתה מבין שכבר יש פקודת מעצר נגדו? אתה מבין שפקודת מעצר באה אחרי שהוא לא משלם גם להוצאה לפועל?

בית משפט פסק לסבא שלי 150 אלף שקל זכיה מלאה!!!

כל מה שנשאר זה לגבות אותם זה הכל. גם טיפוסים מהעולם התחתון נבדקו, ההצעה שלהם היתה 40 אחוז מתוך 150 אלף, פלוס 40 אלף ככה שגם אם הם הוציאו ממנו כסף וגם אם לא, סבא שלי יאלץ לשלם 40 אלף. בקיצור זה לא משתלם.

in the face

with a chair

פורסם

אז עוד לא הבנת שאפשר להגיד קדיש על הכסף?? נשמע אדם פלילי שלא נראה לי יהסס לפגוע אם יעשו לו תרגיל כפי שאתה מתתכנן לעשות.

עצוב,כואב..אבל כנראה שזאת המציאות העצובה שיש להתמודד עימה.

פורסם
אז עוד לא הבנת שאפשר להגיד קדיש על הכסף?? נשמע אדם פלילי שלא נראה לי יהסס לפגוע אם יעשו לו תרגיל כפי שאתה מתתכנן לעשות.

עצוב,כואב..אבל כנראה שזאת המציאות העצובה שיש להתמודד עימה.

שום קדיש, הכסף יוצא ממנו בדרך טובה ובדרך לא טובה, לצאת הוא יצא!

הוא לא מפחיד אותי בגרוש, אני מכיר אותו יותר מידי טוב כדי לדעת איך לטפל בו במידה והוא ינסה לעשות משהו פוגע. אני פשוט לא מעוניין להסתבך בשביל כסף ומעדיף "להכניס" לו בדרכים אחרות וחוקיות שגם יביאו את הכסף.

in the face

with a chair

פורסם
שום קדיש, הכסף יוצא ממנו בדרך טובה ובדרך לא טובה, לצאת הוא יצא!

הוא לא מפחיד אותי בגרוש, אני מכיר אותו יותר מידי טוב כדי לדעת איך לטפל בו במידה והוא ינסה לעשות משהו פוגע. אני פשוט לא מעוניין להסתבך בשביל כסף ומעדיף "להכניס" לו בדרכים אחרות וחוקיות שגם יביאו את הכסף.

החיים שלך..תעשה מה שאתה חושב..אבל כבר הבנת שבדרכים חוקיות לא יצא הכסף לא? הרי כבר רשמת שפנית לעולם התחתון.

פורסם

150000 ש"ח ? אויש אלו פרוטות, ממש אגורות.

עשה טובה ותחיה עם זה, חבל על המאמצים, אלא אם אתה באמת יודע שאפשר להוציא ממנו את הכסף.

אני עשיתי עסקת שותפות עם הבעלים של "בן ג'וניור" מי שזוכר, רשת האופנה לילדים.

כחלק מהעסקה נתתי לו 750000 ש"ח ויצאתי מרוצה.

בינתיים הוא התארגן עם המשפחה שלו, צבר חובות אצל אנשים וטס מהארץ לאוסטרליה, לפני שהספקנו להוציא לו צו איסור יציאה מהארץ.

אני חיי עם הקשיים שלי כיום, שנוצרו רק בגללו, אבל ברוך השם, אני עדיין לא במצב כלכלי גרוע.

הסיפור הופיע בכל עיתוני החדשות שבצפון, כולל מעריב הארצי.

אם מישהו קרא על הסיפור, בטח השתעשתם לקרוא עליו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...