Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסגרת מבוקש למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואללה, 150K זה פרוטות בשבילך? אחי, בא לך לתרום לי כמה אגורות? מה 'כפת לך, יש לך הרבה...

ובנימה קצת יותר רצינית, גם 30K זה לא מעט כסף ובטח לא סכום לוותר עליו סתם כך.

בריאות לכולם!

פורסם

קודם כל זה שהוצאה לפועל לא מוצאים איפה הוא גר לא אומר שאי אפשר לעקל לבן אדם את הצורה,את החשבונות בנק,רכבים ונכסים אחרים

בשביל לבצע עיקול צריך לפנות לעורך דין שיטפל בנושא מול הוצאה לפעול

תאמין לי שזה לא נעים כשמעקלים לך את כל חשבונות הבנק ועסק ואתה לא יכול להתנהל בצורה נורמאלית,אפילו אם הוא עושה מיליונים בשעה עדיין הוא לא יכול להתנהל במזומן בהכל זה פשוט לא הגיוני,קח בחשבון שברגע שעוקלו חשבונותיו ונכסיו של הבחור הוא לא יוכל לפתוח חשבון בנק אחר על שמו,כמובן שגם סביב זה אפשר לעבור אבל זה יקשה מאוד על חייו.

חוץ מזה אם אתה מגלה איפה הוא נמצא או נגיד קובע פגישה תתאם עם המשטרה,שישלחו יחידת בילוש לעצור את הבחור,זה אפשרי ומבוצע באופן קבוע.

מה גם שאתה יכול לשכור חוקר פרטי שיעקוב אחריו ויגלה איפה הוא גר אבל זה כמובן לא יעלה 400 שקל,אבל זה חוקי לגמרי.

פורסם
אני יודע שלהיות הומני זה לא דבר אחראי ואפילו מעט פראייר במדינתנו, אבל אולי הוא לא משלם כי אין לו מאיפה?

אתה מעדיף לראות בנאדם בכלא רק כי אין לו מאיפה לשלם?

יש לך הגיון מעוות. :?

פורסם

השאלה שלי היא, אם אני עושה את התרגיל וקובע איתו פגישה, אצל מי אני מדווח על קיום הפגישה הזאת בנוכחות החייב כדי שיבואו לעצור אותו?

מה הפרצודורה של העניין?

תקבע איתו פגישת "עסקים", לפני הפגישה תיידע את המשטרה איפה הוא נמצא והם יגעו לשם לאסוף אותו. או שלא.

חוץ מזה אם אתה מגלה איפה הוא נמצא או נגיד קובע פגישה תתאם עם המשטרה,שישלחו יחידת בילוש לעצור את הבחור,זה אפשרי ומבוצע באופן קבוע.

באמת נראה לכם שתומר יקבע פגישה עם המבוקש, יתקשר למוקד 100 של המשטרה ויבקש צוות בילוש?

למי בדיוק הוא יתקשר? לרב פקד קרסו? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באמת יש פה אנשים עם דמיון מפותח או שראו יותר מדיי סרטים לאחרונה. כל עוד בן לאדן לא נחת אצליכם בסלון אף שוטר לא ירים את התחת שלו בשביל לעשות מארבים, בילושים ושטויות אחרות.

האופציה היחידה שעולה לי לראש שבאמת תעבוד זה לקבוע פגישה עם הבחור ואז להתקשר 100 ולדווח על תקיפה. המשטרה תגיע לקחת עדות, הם יעלו על זה שהוא מבוקש למעצר ויקחו אותו לתחנה. אתה גם תגיע לתחנה, תפתח תיק, תגיד שאין לך 2 עדים ואז התיק יסגר מחוסר עניין לציבור.

אופציה שניה זה להמשיך להציק למשטרה, תאגד אתך עוד אנשים שנפגעו מהבחור ותמשיכו להציק למשטרה בטלפון, במייל ובמכתבים. התקווה היחידה שלכם היא שבצד השני תפלו על חוקר עם אוזן קשבת או סתם מישהו שיהיה מוכן להזיז אצבע בשביל שתפסיקו להטריד אותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רוצה עצה ממני?

לדוד שלי גם כן מישהו היה חייב סכום קצת יותר גדול, והוא עשה כמו סבא שלך, אבל הגיע למסקנה אחרי חודשיים שאין למי לפנות והמשטרה לא רוצה לעזור בעניין...

הוא פנה לעולם התחתון - גובה כספים, והכסף הגיע אליו אומנם לא כל הסכום אבל סכום נכבד...

המשטרה לא מתעסקת בקקה, או שנגיד ככה המשטרה לא מתעסקת בכלום...

המשטרה לא תעזור לסבא שלך, ואותו דבר הוצאה לפועל, אם אתה יודע איפה הוא נמצא פשוט מאוד או שתחכה לכסף ולא תקבל אותו או שתפנה לגובה כספים וכל העניין יגמר..

פורסם

אז אולי תרשום מה הפתרון כדי שאנשים אחרים שיש/שתהיה להם בעיה דומה לשלך יוכלו להעזר בעצתך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש לך הגיון מעוות. :?

בכלל לא, אני פשוט הייתי פעם בצד השני של המתרס, עם חוב שלא אני יצרתי אבל עקב חתימת ערבות אני הייתי אמור לשלם.

לא היה לי מאיפה להוציא אפילו שקל ולמרות זאת לקחו אותי למשפט, היה הוצאה לפועל וכו', למזלי עם קצת רצון טוב והבנה אחרי תחנונים בעל החוב ויתר/שכח מהעניין ומאז אני יושב בשקט.

בכל מקרה אני מבין שפה העסק לא דומה ולבחור יש מאיפה לשלם.

בריאות לכולם!

פורסם

מה שצריך לעשות זה להגיע לתחנת משטרה באותו היום בו תהיה האפשרות לתפוס את האיש (או יום לפני) עם הניירת שמעידה על הצו מעצר, ולדווח להם איפה הוא יהיה ואו שהם שולחים לבד ניידת או שאני אמור להגיע לשם בליווי שוטר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
וואללה, 150K זה פרוטות בשבילך? אחי, בא לך לתרום לי כמה אגורות? מה 'כפת לך, יש לך הרבה...

ובנימה קצת יותר רצינית, גם 30K זה לא מעט כסף ובטח לא סכום לוותר עליו סתם כך.

אם אני, אחרי 3 שנים של מאמצים עם עורכי דין, בתי משפט, תביעות והאמת, גם דיי הרבה עזרה מהמשטרה, לא הצלחנו להביא את הזבל הזה לארץ, ולהעמידו לדין, ועוד היה לי את האדרנלין המעצבן להמשיך את זה (750000 ש"ח), אז הוא, את המניאק שנתקע לו בחיים כנראה לא יצליח להרוס.

150000 זה לא פרוטות בשבילי, אמרתי את זה בציניות, כדי להסביר את גודל המצב שקרה לי (אתה בטח הבנת).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

להבדיל, הבחור הזה יש לו צו עיכוב יציאה מהארץ לכמה שנים טובות, מסתבר שסבא שלי לא היחידי שהוציא לו צו מעצר ויצרתי קשר כבר עם אנשים אחרים שהוציאו לו את הצו הזה והם שמחו מאוד.

מעניין אותי כמה ניידות (אם בכלל) יחכו לו בפגישה. לפחות עלינו על כתובת שהבחור נמצא שם לפחות פעם בשבוע ככה שכל מה שנשאר זה לבדוק באיזה יום הוא נמצא בכתובת וגם לשם תהיה האפשרות להגיע.

העמבוש מקבל צורה.

in the face

with a chair

פורסם
להבדיל, הבחור הזה יש לו צו עיכוב יציאה מהארץ לכמה שנים טובות, מסתבר שסבא שלי לא היחידי שהוציא לו צו מעצר ויצרתי קשר כבר עם אנשים אחרים שהוציאו לו את הצו הזה והם שמחו מאוד.

מעניין אותי כמה ניידות (אם בכלל) יחכו לו בפגישה. לפחות עלינו על כתובת שהבחור נמצא שם לפחות פעם בשבוע ככה שכל מה שנשאר זה לבדוק באיזה יום הוא נמצא בכתובת וגם לשם תהיה האפשרות להגיע.

העמבוש מקבל צורה.

תמצא לי את בן ג'וניור ואני מביא לך אותו, את הכסף שלו ואת כל הרכוש שלו על אצבע אחת :-D.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם מישהו מכיר גובה כספים, אני אשמח לפרטי בהודעה פרטית, אני רוצה להיות מכוסה מכל כיוון לכל צרה שלא תהיה בהמשך עם האיש הזה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...