Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן. מה שקראתם בכותרת. :lol:

היום בידיעות אחרונות, בעמוד האחרון בעיתון - עמותת "אור-ירוק" ממליצה לפצח גרעינים בנסיעה כדי להישאר עירניים.

תצחקו, תבכו - מה שבא. הרי לתקן את התשתית הדפוקה שיש לנו בארץ - בכלל לא דחוף (רק בנסיעה מהבית שלי לת"א יש יותר-מדי קטעים בלי שוליים ומרווח ביטחון). במקום זה אפשר להטיף כמה מסוכן לנסוע מהר.

ולעניינינו: כשעייפים - עוצרים בתחנת דלק לישון. נקודה. מקסימום תתעוררו בזריחה (קרה לי).

פורסם

באמת טיפשות.

אני לא רואה הבדל בין פיצוח גרעינים לבין אכילת פירות יבשים (שלא דורשת את כל טקס הפיצוח וה"סיכון" שיפלו חתיכות על המושב ונרצה להרים).

פורסם

זו היתה אחת ההמלצות הכי מטופשות שהם יכלו לתת.

טוב שהם לא המליצו לעשות סקס תו"כ נהיגה (אבל בלי לגמור,כן ?....אחרת אתה עלול להרדם...).

הם בטח יקראו לזה הרוצח המזדיין....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זו היתה אחת ההמלצות הכי מטופשות שהם יכלו לתת.

טוב שהם לא המליצו לעשות סקס תו"כ נהיגה (אבל בלי לגמור,כן ?....אחרת אתה עלול להרדם...).

הם בטח יקראו לזה הרוצח המזדיין....

חחח טאו-ב !!!

באמת רעיון מפגר,מעניין מי חשב על כך.

טוב נוותר להם הפעם,בכל זאת הם מחלקים תיקי גב ושלטי נהג חדש בחינם.

פורסם

אפשר יהיה להעזר בברך להחזיק את ההגה בזמן פיצוח גרעינים?

למקרה שהם שכחו,קיימים גם רכבים עם תיבת הילוכים ידנית,שדורשת הפעלת יד (נו שיט...).

טוב לפחות שהם לא המליצו לזרוק את הקליפות מהחלון.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כספר 2001 כנראה ששכחת אבל אמחנו בארץ ישראל וכמעט אין מכוניות ידניות.:-(

כנראה ככה הכל עובד בארץ. מהת*ת.

פורסם

הם בטח יקראו לזה הרוצח המ**יין....

LOL:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ומומלץ גם לירוק את הכליפה לשימשה,אחרי 5 דקות בקושי תיראה משהו ואז בתוח גם תיסע לאט כמו חוק!:roll::?:shock::x:-(:cry:(איפה אני חי!??!)

Shift happens!:roll:

פורסם

אור ירוק זה עמותה שאני בז לה. בגלל נהג צפונבון(בנו של מיסד הארגון) שנהג בחוזר זהירות ונהרג כל הנהגים החדשים צריכים לסבול מהגבלות שמביישות אותם. איני יודע מי אישר את הקמתה, ואיני יודע מי תומך בה. כל מה שאני יודע זה שכל נהג חדש בישראל(ואולי לא רק הם) לא סובלים את הארגון ואנוכי נמצא ברשימה גם כן, יש לפרק את הארגון הזה! טפו עליהם.

ולמצטדקים-הסבירו לי נא במה תורם חוק הגבלת הנוסעים?(ואל תגידו לי שזה למנוע היסח דעת גי גם נוסע אחד יכול לגרום לנהג לעשות שטות)

וחוק המלוה? לי אישית לא היה מלוה כי אני היחיד בבית עם רשיון, כתוצאה מכך רכשתי רכב לאחר תום המלוה, סתם בזבזתי 3 חודשים מהחיים.

וגם המתנדבים שבאים להסביר בבית וממש חופרים בטלפון עד שאתה מאשר להם לבוא ואז מסבירים כל מיני שטויות(אל תגידו לי מידע שימוש, שטויות!)

טפו עליהם ואני חוזר שוב טפו עליהם.(ואם אתם תגידו לי שהם תורמים לזהירות בדרכים אני אצלם במיוחד בשבילכם רכב של אור ירוק הנוסע בצורה מסוכנת((ולא רק דוגמא 1!)))

פורסם

אחרי שקראתי את השרשור נזכרתי שלפני כמה שנים עשיתי קורס רענון נהיגה, והיה שם אחד מאור ירוק שלא הפסיק להציע רעיונות הזויים, אחד ש"אהבתי" היה לשים פסי האטה בכבישים מהירים במטרה למנוע תאונות...:?

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

• תוכן חדש...