Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, אני ממש מופתע מהתגובות שלכם פה.

לא בגלל השנאה לאור ירוק. גם אני חושב שהם עושים המון רוח ודברי חלם. התדהמה שלי היא שאתם לא מכירים שגרעינים זה השיטה הטובה ביותר להשאר ערים בנסיעות ארוכות :!:

לצערי הרב לא רק אני נוטה להרדם בנהיגה, יש לנו גם היסטוריה משפחתית של אבא שנפצע בתאונה אחרי הירדמות שכזאת. עקב כך אנחנו מכירים את כל השיטות:

נהיגה מהירה (איפה שאין פחד ממשטרה)

סוכריות מציצה (עדיף הקופאין)

והשיטה הכי הכי יעילה - גרעינים :!: עצם הפיצוח והריכוז, מונעים ממך להרדם באופן מוחלט. הריכוז הדרוש מך לפיצוח גורם לערנות מצד אחד אבל איינו מונע את הריכוז שאתה צריך על מנת לנהוג על הכביש.

אם מישהו עייף, אם מישהו נוטה להרדם והוא לא יכול לישון בדרך, אני ממליץ בחום לנסות. קנו 200 גרם גרעינים ותגיעו בהצלחה רבה למחוז חפצכם, נסו ותגיבו...

פורסם

נראה לי שהבעיה היא לא בפתרון עצמו (שנכון) אלא שגוף כמו "אור ירוק" מציע לציבור לפצח גרעינים בזמן הנהיגה, דבר שהינו לא חוקי (2 ידים על ההגה ובטח יש עוד כמה).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

התדהמה שלי היא שאתם לא מכירים שגרעינים זה השיטה הטובה ביותר להשאר ערים בנסיעות ארוכות :!:

לצערי הרב לא רק אני נוטה להרדם בנהיגה, עקב כך אנחנו מכירים את כל השיטות:

נהיגה מהירה (איפה שאין פחד ממשטרה)

...[/quote

זה שגרעינים משאירים אותך ער זה יפה,אבל חוקי או בטיחותי זה ממש לא,ולא חסרות סיבות למה זה לא בטיחותי (כי פתאום תיפול השקית עם הגרעינים\קליפות ותסיט את מבטך,כי לא מצאת את השקית בגישוש עם היד אז אתה מסיט את הראש ועוד ועוד).

נהיגה מהירה כשאתה עייף זה לא פתרון, זה סוג של חוסר אחריות,זה אומנם מעלה במעט את רמת האנדרנלין בדם וטיפה מעורר, אבל לזמן קצר,וזו בן היתר אחת הסיבות לכך שלא מעט מהתאונות שנגרמות בגלל הרדמות הן פאטליות, פשוט הנהג מרגיש שהוא עייף ומאיץ את הנהיגה, ומחמיר את תוצאות התאונה בחלק מהמקרים.

לגבי פתרונות לעייפות,

יש לא מעט, אבל משום מה לא ציינת את הפתרונות האלה:

1.תעצור בתחנת דלק להתרעננות,תעשה הפסקה אפילו של חצי שעה, תשתה קפה, תשתה רדבול,תפצח גרעינים תדבר בפלאפון או לא יודע מה.

חזרת לנהוג ואתה שוב עייף ? תעצור בעוד תחנת דלק.

2.ממש עייף ? כנס לתחנת דלק ולך לישון,כן זה מאוד ייעכב אותך,אתה אפילו עלול להגיע ליעדך רק ביום למחרת (למרות ששעה שינה מספיקה ברוב המקרים), אבל היי, לפחות תגיע ליעד שלך באמת בבטחון ובבטיחות.

לפני שנה בדיוק הייתי עם משפחתי באילת, נסענו ב-3 רכבים, כאשר ברכב שאני נהגתי היו אח שלי ואישתו והבת שלהם, ברכב השני האח השני ואישתו והבת, וברכב השלישי ההורים שלי.

יצאנו לדרך (מאילת חזרה למרכז) ב-22:00, עד ב"ש עשינו 4 עצירות התרעננות, לא בגלל עייפות אלא בשביל לא להגיע למצב של עייפות.

בדימונה אבא שלי היה קצת עייף, אז פשוט נכנסו לתחנת דלק שם, הוא הרביץ חצי שעה שינה בזמן שאנחנו שתינו משהו, ויצאנו חזרה לדרך.

בהמשך עשינו שיחת וועידה בין 3 הרכבים (דיבוריות כמובן) ופשוט שיחקנו וצחקנו,היה מעורר לאללה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. אני לא מתלהב מעמותה שהמנכ"ל שלה מתחלף כל הזמן, וזה בעצם נראה לי כמו איזה ג'וב זמני לבכירים בשירות הציבורי.

2. כשעייפים, עוצרים לישון. לנוח. אתמול הלכתי הביתה, ראיתי מונית מונעת, בשביל המזגן, ואת הנהג ישן...

3. הדבר היחיד שמצא חן בעיני מאור ירוק - פעם ביקרתי בצומת שוקת, בפסח, והיו שם חבר'ה שחילקו פנקס ועט, עם פרסומת לשמור על המשפחה. מעלה את המודעות לנהוג בצורה בטוחה (היה נחמד :) ) .

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כן, כן. מה שקראתם בכותרת. :lol:

היום בידיעות אחרונות, בעמוד האחרון בעיתון - עמותת "אור-ירוק" ממליצה לפצח גרעינים בנסיעה כדי להישאר עירניים.

תצחקו, תבכו - מה שבא. הרי לתקן את התשתית הדפוקה שיש לנו בארץ - בכלל לא דחוף (רק בנסיעה מהבית שלי לת"א יש יותר-מדי קטעים בלי שוליים ומרווח ביטחון). במקום זה אפשר להטיף כמה מסוכן לנסוע מהר.

ולעניינינו: כשעייפים - עוצרים בתחנת דלק לישון. נקודה. מקסימום תתעוררו בזריחה (קרה לי).

נו בסדר, אז תתעצבן, לא נורא.

העיסוק שבפיצוח הגרעינים בזמן נהיגה יכול להציל חיים.

אף אחד לא דורש ממך לעמוד בהספק של 25 גרעינים בדקה- פצח אותם בקצב סביר, איטי, וכך תוכל גם לשמור על עירנות לנעשה על הכביש.

אם הגרעינים ימנעו ממך לנקר בכבישים ארוכים ומשמימים, כדוגמת כביש 6 בלילה- פצח גם פצח ילד!

:puzzled:
פורסם

בזמן האחרון יוצא לי הרבה לעשות את הדרך מחיפה לתל אביב, וכמובן בחזרה. בחזרה, אחרי כמה שעות טובות של התרוצצויות, יצא לי הרבה פעמים להרגיש קצת עייף. עד ש.. אתמול, כשחזרתי מראשון לציון לחיפה לאחר יום מתיש פשוט שמתי במסך ברכב הופעת סטאנדפ של מה קשור - ותאמינו לי, זה גורם לך להשאר בפוקוס. ההקשבה לבדיחות ולשטויות גורמת לך להשאר עירני כאילו מישהו יושב לידך ומדבר איתך בזמן הנהיגה.

לדעתי מצאתי את הפתרון בשבילי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

"אור ירוק" זה קבוצה של חובבנים שמנסים "להלחם בתאונות" (מושג שקיים רק בארץ לפי דעתי ) תוך כדי התעלמות

ממחקרים ומסיון שקיים בעולם .

הכי עצוב בעצם שהתאור הזה מתאים גם למשרד התחבורה שלנו :roll:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

טוב,

אני מתקן את ההודעה שלי מלמעלה, הפנקס והעט שקיבלתי, הם של הרשות למלחמה בתאונות הדרכים...ולא מאור ירוק.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עקב כל הגרעינים ההצעה הבאה שלהם תהיה לעשות ניתוח להסרת האפנדיציט בזמן הנהיגה

(ללא הרדמה כללית רק הרדמה של איזור הבטן)

רוב הסיכויים שתישארו ערים , אם לא תתחרפנו מהדם וממראה האיברים שלכם ותתעלפו.

פורסם

לי באופן אישי זה עוזר בנסיעות ליליות ארוכות, כשאני לבד (או כשהאשה נרדמת במושב שלידי - מכירים תופעה כזו ? :wink:) עד ש... יש גרעין רקוב ואז יש צורך בתימרונים חריפים כדי לשמור על הרכב בנתיב הנסיעה, תוך כדי חיפוש כלי/טישו/סמרטוט, שיאפשר יריקת הגועל מהפה...

הכי מומלץ, לזרוק את הקליפות על השטיח של המושב ליד (כמובן אם אין שם נוסע), או לשים קערה גדולה לקליפות על המושב הסמוך, כך היד מתפנה מהר ונחסך הצורך בחיפוש ומישוש מיותרים להיכן לדחוף את הקליפה.

וזה מזכיר לי קטע:

חבר שלי, איש חובב זלילה, נסע ברכב מפואר, שכור, בארה"ב נסיעה ארוכה בת כמה שעות.

בדרך, כדי שלא ישעמם נכנס לסניף ל-KFC וקנה דלי מלא עופות.

כל הדרך תוך כדי נהיגה, הוא מכרסם וזורק את העצמות והשאריות אחורה, על עיוור, כאילו אין מחר...

כשסיים את עיסוקיו וחזר לרכב, לאחר שחנה בשמש כמה שעות טובות, היה ריח של נבילה באוויר.

מה עשה הישראלי ?

נסע לסניף הקרוב של חב' ההשכרה, ואמר להם "תראו מה העשה לי הכלב"....

במקום החליפו לו את הרכב.

• תוכן חדש...