Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של JBL gto75h

מקדימה יש לי אינפיניטי 6510 והוא אחלה לגמרי

מחפש קומפוננט טוב לאחורה או ממש טוב ולהשים אותו מקדימה במקום האינפיניטי

התקציב בוא נגיד עד 1500 ש"ח

פורסם

עניין של טעם והעדפה ולא כל אחד מחפש מערכת תחרותית על הגברה.

 

אם אתה מחפש סה"כ מערכת של רמקולים קדמיים צנועים וטובים עם רמקולים אחוריים שיתנו קצת יותר באס כי אין סאב ואין הגברה אז תקנה 6*9 - תריץ חיפוש ותמצא לא מעט.

 

אם אתה מחפש השלמת נפח אחורי - לא חייב ממש להשקיע בסט קומפוננט אלא ללכת על רמקול קואקסייאלי 2WAY ולחתוך אותו בין 400 הרץ ל5000 הרץ ולא להגביר אותו יותר מידי.

 

תריץ חיפוש - אתה תמצא את כל התשובות שאתה צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...