Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעצירות ארוכות זה טוב להעביר ל-N. למשל ברמזור שדולק הרבה זמן. כשגיר במצב D, השמן מתחמם, מנוע עובד תחת עומס ואוכל יותר דלק.

הכוונה היא שהוא מתחיל את הנסיעה ואז משלב לניטרל (כאילו שילוב לשני).

הוא פשוט רגיל לידני.

פורסם
הציעו פה לקחת שיעור נהיגה,אני ממליץ פשוט לקחת את האוטו לחניה.

לעשות עצירה מוחלטת לשחק עם הקלאץ להבין מהי נקודת ההתחברות של המצמד ואז כבר יהיה לך יותר קל ולא יתכבה לך האוטו ברמזורים :)

זה סך הכל עיניין של זמן,תוך מספר ימי נהיגה על אותה מכונית אתה תתרגל ולא תהיה לך שום בעיה.

בדיוק!

אדם שלמד על גיר ידני, צריך בסך הכל תרגול קטן במגרש קטן עד שידע כמה גז לתת, איפה הנקודה בה מתחברים המנוע ותיבת ההילוכים. כמה תרגולים פשוטים במגרש חנייה (אפילו לא ריק, רק תרגולים של עצירה והתחלת נסיעה), יפתרו את הבעיות.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

לפני 14 שנה שנהגת על הילוכים זה היה שעורי נהיגה או שפעם אחת יצא לך בטעות להעביר הילוכים?

לא מובן לי איך אפשר לשכוח להעביר הילוכים.

אם אתה יודע את עקרונות העברת ההילוכים אז צריך להתרגל קצת להילוכים.

זה שאתה רוצה לשדרג מאוטומט להילוכים :mm_yeah:,כן ירבו.

אייל

פורסם

יש רשיון על גיר רגיל מן הסתם,

פשוט אחרי כמה שנים טובות מצאתי את עצמי נלחץ מעצם הנהיגה, נהיגה בגיר רגיל באמת הופכת אותך להיות חלק מהנסיעה או הרכב וכמובן תכנון של הדרך- מחייב עירנות כזאת שלא היתה לי באוטומט לגבי חישובי הדרך . הבעיתיות הגדולה בחזרה לגיר רגיל אחרי נהיגה באוטומט, היא זה, שאתה חייב להבין שאתה שולט ברכב ולא עושים בשבילך את העבודה , תעצור את הרכב ברמזור בלי מצמד, האוטו דומם. פשוט כמו שאמרו קודמיי זה עניין של תרגול ולהכיר כמובן את הרכב, ברכב שנהגתי בו בכלל ההילוכים ממש מחליקים ויחסי העברה לא לענין בכלל. משהו שם מוזר

אני חייב לציין שהיום האוטו כבה לי בעיר רק פעם אחת! וכמות חריקות גלגל"ש היו בודדות .

אני מקווה שהשרשור הזה יעודד עוד נהגים לחזור לנהיגה בתיבה ידנית וכמובן לבקש מהנהגים לגלות קצת רגישות וסובלנות, יש אנשים שזקוקים לבטחון ולשליטה ואנחנו חייבים להתחשב. אם זה היה בנך או אשתך שנוהג/ת והיו צופרים לו/ה מה היית אומר? ,"שיצפרו עד מחר תתרכז/י בנהיגה" (כמו בשיעורי נהיגה) .

שוב תודה על העיצות השימושיות .

פורסם

הלוואי ולי היה את הצופר שלג'רמי יש על המרצדס (בפרק בו הוא וג''ימס איזה רכב עדיף במרק' או הרולס).

ככה כל פעם שמישהו מצפצף אתה הורג אותו עם הצופר.:lol:

פורסם
יש רשיון על גיר רגיל מן הסתם,

פשוט אחרי כמה שנים טובות מצאתי את עצמי נלחץ מעצם הנהיגה, נהיגה בגיר רגיל באמת הופכת אותך להיות חלק מהנסיעה או הרכב וכמובן תכנון של הדרך- מחייב עירנות כזאת שלא היתה לי באוטומט לגבי חישובי הדרך . הבעיתיות הגדולה בחזרה לגיר רגיל אחרי נהיגה באוטומט, היא זה, שאתה חייב להבין שאתה שולט ברכב ולא עושים בשבילך את העבודה , תעצור את הרכב ברמזור בלי מצמד, האוטו דומם. פשוט כמו שאמרו קודמיי זה עניין של תרגול ולהכיר כמובן את הרכב, ברכב שנהגתי בו בכלל ההילוכים ממש מחליקים ויחסי העברה לא לענין בכלל. משהו שם מוזר

אני חייב לציין שהיום האוטו כבה לי בעיר רק פעם אחת! וכמות חריקות גלגל"ש היו בודדות .

אני מקווה שהשרשור הזה יעודד עוד נהגים לחזור לנהיגה בתיבה ידנית וכמובן לבקש מהנהגים לגלות קצת רגישות וסובלנות, יש אנשים שזקוקים לבטחון ולשליטה ואנחנו חייבים להתחשב. אם זה היה בנך או אשתך שנוהג/ת והיו צופרים לו/ה מה היית אומר? ,"שיצפרו עד מחר תתרכז/י בנהיגה" (כמו בשיעורי נהיגה) .

שוב תודה על העיצות השימושיות .

אני אצטט את המורה הנהיגה הדגול שלי : " לא צופרים לך,צופרים לי או לכוסית מאחורה "

פשוט אל תתיחס ואל תלחץ,טיפ קטן אל תפזול גם למראה : ) פשוט תתרכז במצמד.

פורסם
תאמין לי זה לא כזה בעיה אם אתה זוכר תתקופות שנהגת על ידני זה יהיה ממש קל

אני לפני שקניתי תאוטומט נהגתי על ידני כמעט 4 חודשים העברתי הילוכים בלי קלאץ כי ידעתי באיזה נקודה להעביר ואני מוכן להתערב איתך שאתה תגיע גם לרמה הזו אם אתה תחרוש

ואם עדיין הזמן לא עוזר לך קח שיעור נהיגה כמו שרבים לפני אמרו פה וסע בזהירות

בהצלחה אחי.

אחי ברחה לך חרטא ע נ ק י ת !

תפוס אותה מהר לפני שהיא תברח...

ולעיניננו:

קח שיעורי נהיגה, למה להרוס רכבים בין אם שלך או מהשכרה חראם...

אחרי 2-4 שיעורים אתה תנהג חלק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תאמין לי זה לא כזה בעיה אם אתה זוכר תתקופות שנהגת על ידני זה יהיה ממש קל

אני לפני שקניתי תאוטומט נהגתי על ידני כמעט 4 חודשים העברתי הילוכים בלי קלאץ כי ידעתי באיזה נקודה להעביר ואני מוכן להתערב איתך שאתה תגיע גם לרמה הזו אם אתה תחרוש

ואם עדיין הזמן לא עוזר לך קח שיעור נהיגה כמו שרבים לפני אמרו פה וסע בזהירות

בהצלחה אחי.quote]

god damm 50 cent!! בשביל מה להעביר הילוכים בלי קלאץ' בנקודת החיתוך? בשביל להגיד אני גבר?

בשביל מה יש קלאץ'?:shock: להעביר הילוכים כמו בן אדם:-D:-D

באמת נפלה פה איזה חרטא רצינית נראה לי!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אחי ברחה לך חרטא ע נ ק י ת !

תפוס אותה מהר לפני שהיא תברח...

אפשרי...

דוד שלי מעביר בדרך כלל הילוכים בלי קלאץ...

רק מניוטרל לראשון הוא משתמש בקלאץ.

פורסם

למרות שאני יהיה בספק עד שאני יראה את זה במו עיני, נגיד שאפשר להעביר הילכוים בלי קלאץ

נראה לכם הגיוני לעשות דבר כזה?

אז למה יש קלץ להכניס לראשון בעצירה וזהוא!

חברה די עם הטימטום שמישהוא יעצור אותו לפני שתהיה לנו פה מגיפה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לרגע עוד חשבתי שהשרשור הזה יטפס לגבהים חדשים.

אני מודה, טעיתי.

ולסיכום - בהצלחה עם הפלא הטכנולוגי המורכב שנקרא גיר ידני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...