Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האפשרות העדיפה היא הזמנת המחשב דרך האתר של Dell - יש לך אפשרות לבחור את הקונפיגורציה המדוייקת של המחשב, החל ממעבד וכלה בצבע, ובנוסף, כפי שנאמר, כל הזמן יש להם מבצעים אחרים שמורידים את המחיר משמעותית. תצטרך לדאוג רק לכתובת בארה"ב אליה תוכל לשלוח את המחשב.

האחריות, דרך אגב - בינלאומית.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמתי מבצעים כל הזמן יש להם , אני קניתי דרך DELL בארה"ב ועד היום יש את אותו המבצע (קניתי לפני חודשיים)

אני גם ממליץ לך לעשות אחריות ל 3 שנים (המחיר 300$ ) ככה יהיה לך ראש שקט ל3 שנים.

פורסם

מסכים בכל לב עם מה שנאמר כאן על דל.

האפשרות "ליצור" את המחשב לבד היא מאד נוחה. לבת שלי ביוסטון יש נסיון טוב מאד עם שני מחשבים שנקנו דרך האתר שלהם ואני מתכוון לעשות את זה גם כן.

מכל מה ששמעתי המחשבים הם אמינים והדולר הנמוך מאפשר לקנות אצלם מחשב 15 אינטש בכ400 - 800 דולר. אני מתכוון לקנות את המחשב הימני היקר יותר בכ 800 דולר שזה 3000 ש"ח בלבד כולל כל השטויות הנילוות. לכו תשוו מחיר של מחשב זהה בארץ.

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

אני דווקע הסתכלתי לכיוון המחשבים היותר מתקדמים וחזקים.

מה שבאתר של DELL לא ראיתי.

מה שכן עזרתם לי מאוד עם חנויות מחשבים באינטרנט, מה שנתן לי פחות או יותר מידע רב ואפשרויות רבות.

יש מחשב נייד של HP שדי דיבר אלי בקישור:

http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion-dv5-1010us-15-4-Widescreen-Entertainment-Laptop-DV51010/sem/rpsm/oid/216123/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.do

מה שלא ראיתי זה האם האחריות היא בינלאומית.

מה דעתכם?

פורסם

טומי - הדבר היחידי שהמחשב הזה הוא יקר במיוחד.

לא ממש חזק במיוחד.

חוץ מהרבה זיכרון (שזו תוספת זולה) ודיסק קשיח גדול (אבל איטי - עדיף קטן יותר ומהיר) - המחשב הזה די מיושן ויקר בצורה מגוכחת.

קניה רעה למדי וממה שדפדפתי באתר - עדיף לך לקנות במקום אחר.

רוב מה שיש באתר די מיושן ודי יקר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תסתכל קצת יותר.

יש ל-DELL לא מעט מחשבים המאפשרים קונפיגורציית כרטיס גרפי חזק, מעבד מהיר והארדיסק איכותי (סתם לדוגמא - GeForce 8600, מעבד 2.5 והארדיסק עם נפח סביר ומהירות 7200.

אבל, על איכות תצטרך לשלם.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

סתם לפרופורציות - עם המחיר שהוא הביא למחשב בארה"ב אפשר כבר לקנות מחשב יותר חזק עם 3 שנים אחריות בארץ.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
טומי - הדבר היחידי שהמחשב הזה הוא יקר במיוחד.

לא ממש חזק במיוחד.

חוץ מהרבה זיכרון (שזו תוספת זולה) ודיסק קשיח גדול (אבל איטי - עדיף קטן יותר ומהיר) - המחשב הזה די מיושן ויקר בצורה מגוכחת.

קניה רעה למדי וממה שדפדפתי באתר - עדיף לך לקנות במקום אחר.

רוב מה שיש באתר די מיושן ודי יקר.

ליביו

יש את המחשב הזה: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1530?c=il&l=he&s=dhs

רק שאני לא מצליך למצוא חנות בארה"ב שמוכרת אותו.

מה שאהבתי בו זה:

סוללה של 9 תאים שמספקת זמן ארוך מאוד

מהירות מעבד

זיכרון של עד 4 גיגה לפי בחירה

אפשרות לדיסק קשיח מהיר של 200GB

יחסית קל ונוח.

דעתכם?

פורסם

כל מה שאמרת הוא אופציות ותוספות לבחירה.

דל בעיקר מוכרים מחשבים בהזמנה בארה"ב ופחות בחנויות.

לכן אם יש לך כתובת שם לשלוח אליה - תזמין מהאתר של דל בארה"ב - אין יותר זול מזה (במיוחד כשתופסים מבצעים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אכן האחריות בינלאומית (חם חם מחבר שעכשיו מביא דל מחו"ל).

אם אני לא טועה, האחריות היא ע"י "יעל מחשבים" (המרכז של דל בהרצליה פיתוח).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני בטוח שאתה מתקשר אליהם הם אומרים לך שהם נותנים אחריות במקרה של תקלה, הם כנראה פשוט לא ציינו בטלפון כמה זה יעלה לך בסופו של דבר.

• תוכן חדש...