Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H4 Philips New DiamondVision - חוות דעתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מ-E-BAY את הנורות האלו:

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300246065661&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:CA:11

אשמח לקבל חוות דעת בעיקר מאלו שהתנסו בהן ומה דעתכם באופן כללי.

עריכה: לגבי מאזדה 323 שנת 2000 האם צריך משהו מיוחד כדי להתקינם ברכב או איזשהי תוספת מומלצת..

פורסם

בתור אחד שמשתמש בנורות שבועיים ימים אני יכול להגיד לך שיש שיפור גדול לעומת נורה רגילה , האור לבן לחלוטין (אולי טיפה כחלחל) ויוצר פוזה מעולה אם זה מה שאתה מחפש (:

פורסם

תודה רבה על התגובה הזריזה, אם ידוע למישהו מידע לגבי זמן משוער למשלוח מוצר כלשהו מ-E-BAY אשמח לדעת.. פשוט זוהי ההזנה הראשונה משם..

פורסם

הלן אנשים...

ניתן להתקין הנורות האלו באנג'ל אייס או דרוש H7??

האם ניתן לרכוש בארץ את ה-CRYSTAL VISION?

יפה נמצא היבואן?

בתודה רפי.

rafi

פורסם

נדמה לי שאתה צריך H1 עבור ANGEL EYES.

בכל מקרה, לדעתי האישית אין שיפור בעוצמת ההארה אלא רק שינוי בצבע התאורה (כחלכל לבן)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קצת התעלמתם מהשאלה שעבורה פתחתי את האשכול..

ממש לא התעלמנו, תראה מה שכתבתי 2 הודעות למעלה.

בכל מקרה, אני מרוצה.

כמו כן תקרא כאן : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=216922

לגבי התאמות - אין שום צורך בהתאמות, מוציא את הנורה הישנה ומכניס את החדשה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה רבה אנשים, הזמנתי H4 ביום חמישי האחרון, נראה תוך כמה זמן זה יגיע ונקווה שלא תיהיה בעיה כלשהי בחיבורים של זה..

תודה על התגובות הזריזות והעניניות שלכם..

פורסם

גם לי יש דיימונד ואני מרוצה מאוד.

למה שתהיה בעיה עם החיבורים? אתה שם אותה כמו כל נורה אחרת שהיית שם.

פורסם

טחנו פה את הנושא המון בעיקר מרגע שזה הגיע ליבוא סדיר בארץ אני לא מבין למה לא להשתמש בכפתור "חיפוש"

S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...